-> David29: Jsem zvedavej co ji povis az bude chtit treba za 3 roky decko :)
-> vaclav785: Ale jo, kdzy to rikate tak asi jo, ale ja bych do toho nesel :)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124199 příspěvků (zobrazeno 113301 až 113350) od 06.12.2007 do 10.05.2025, založil/a iDawe
-> Syny: já mám holku o tři roky starší a pohoda myslím že i tak jí můžu být oporou
-> Syny: A řekni mi, v čem je problém? Myslíš že já nemůžu bejt její opora?
-> pyroman: Jeho pohledy jsou poněkud...zastaralé 

-> David29: Tak zavidet opravdu nezavidim, to mi ver :)
-> Nwkt: Mozna by ses nejprve mel seznamit se slovy co pouzivas, jelikoz je videt, ze ty slova asi opravdu neznas.
Ja zastavam to, ze kluk ma bejt pro holku opora a nejaka jeji jistota a ne naopak ;) Delejte si kazdej co chcete, ale me to prijde ujety :) Ja sem spokojenej tak jak to mam a to na 1000000%
-> Nwkt: Mozna by ses nejprve mel seznamit se slovy co pouzivas, jelikoz je videt, ze ty slova asi opravdu neznas.
Ja zastavam to, ze kluk ma bejt pro holku opora a nejaka jeji jistota a ne naopak ;) Delejte si kazdej co chcete, ale me to prijde ujety :) Ja sem spokojenej tak jak to mam a to na 1000000%

-> pyroman: Je to tady na nic.. zbytečně sem tu hodinu (počítače), kdyby nás radši pustily domu...
-> Syny: no pohled z jiného úhlu je taky důležitej
-> David29: no vidíš to... to já tam ještě nejsem a už mě to taky nebaví
-> David29: no vidíš to... to já tam ještě nejsem a už mě to taky nebaví

-> Syny 20.10.08 11:50:55: V tom nevidim problém
ne každej je pedofil 

-> pyroman: Vůbec mě to tu nebaví...ale v 1210 jedu domu
Zejtra tu sem od 9 do 18
-> Syny: Vidíš to moc černě
A nebo závidíš 

-> Syny: Vidíš to moc černě

-> pyroman: Ale jen drobet 

-> David29 20.10.08 11:33:54: nj taky mě to čeká...ale naštěstí jen na dvě konzultace
-> Syny: -> Nwkt: koukám pánové jsou dneska krutě upřímní

-> Syny: -> Nwkt: koukám pánové jsou dneska krutě upřímní

-> Syny: Rozumíš tomu dobře... jinak o pět let...
-> Nwkt: jj
-> David29: Takze si to shrneme - ty chodis do skoly, ona pracuje. A je jeste k tomu o 4 nebo 5 let starsi jak ty. Hodne stesti

-> David29: Takze si to shrneme - ty chodis do skoly, ona pracuje. A je jeste k tomu o 4 nebo 5 let starsi jak ty. Hodne stesti

-> Nwkt: Vy te na mě zlííí...
-> David29: Už tě nemohla v práci vystát? 

-> Syny:
Přítelkyně mě donutila

-> David29: radsi :D Na pracovani jeste nejsi pripraven co :D
Já sem dneska šel do školy 

-> vaclav785: díky díky
bolo to ako rychlá smrt
som prisiel rano druhy (kvoli tomu blbemu priecestiu) ... hm predomnou emko 120 L strasne krasne z piešťan
ale odbocujem
zaplatil som opakovanu STK a do 3 minut som bol vnútri a za dalších 5 minút vonku
a najlepšie že u nas ani netvoria kapotu ani neskontroluju motor

a najlepšie že u nas ani netvoria kapotu ani neskontroluju motor

-> MOLSO: gratulace
Ja dnes udelal STK

-> jate-line: už nevim, kolem 1200 myslim... 

-> Mr.Lumpy: nn v Libuši jestli víš kde to je, já bydlím hned vedle tý hospody, většinou tam stojí moje auto
Tak naproti tý hospodě bydlej oni, ale slejzaj se tam všichni z Masaryčky, no děs běs...

-> Pavel P..: Ano přesně ten. Vidíš to mi uniklo, jen tak pro zajimavost, za kolik si ho prodal?
já dnes udělal virtual takhlě nák by moh vypadat akorát že na dveřích bude klika
-> jate-line: otáčkoměr pana Smithse? tak půl roku zpět jsem ho tu nabízel.. nakonec se ho ujal jeden závodník

-> Mr_Kubas: ty bydlíš u kruháku v masaryčce? vedle svobodů ?
ja som dnes dotriedil a dopremazal fotky z GO zadnej časti podvozku, celkovo mi zostalo 669 fotiek
po prirátaní fotiek z GO prednej nápravy a motora je to cez 1000 kusov

dneska sem konecne dodelal zrcatka, vzdal sem snahy o originalni vzhled, protoze chromovej sprej neni chromovej ;-) Vzhledem k tomu jak predtim vypadali je to velkej posun. Kdybyste nekdo chtel to vlevo je naprodej, melo by bejt novy.
-> Mr.Lumpy: Tak to mně u nás v Roudnici vykradli auto už víckrát
Jednou to bylo rádio(dovnitř se dostali tak že vypáčili zámek), potom mi normálně strhli plasty kolem celýho auta(lemy a prahy) a ještě mi urazili jednou zrcátko
Co se dá dělat když bydlim vedle hospody a ještě naproti bydlej negři 

Karta založena

-> Gemini: Jo hliník je pěknej sajrajt. Když jsem vybrušoval sací portubí pěkně jsem se toho načuchal.....takže příště roušku ikdyž to dělám ručně.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jo du okolo spotřebáka a vidim že je guma u okna vyndaná takže to bylo hned jasný... akorát nechápu jak ho vyndaval protože tam bylo akorát nasunutý a na iso konektoru a on to vytrhl takovym způsobem že mi zůstal na drátech kus plošnýho spoje z radia
jinak nic neukrad trouba a to sem tam měl 5 euro... jinak to radio bylo nějakej starej roadstar a nesvítil na něm display a tak takže žádná škoda

-> Matthes, záškodník z TechWebu: po sediacky si to neviem predstavit, a aby mi to vsetko islo do ksichtu....no fuj :)
sice v zime jazdit nehodlam ale why not
-> David29: Nj tak to bude pravda s tema policajtama co rikal Tom.t 

-> David29: Vidím, že píšeš pravdu.

Já se dneska po dlouhý době dostal na Virt....kecy typu "nikom si tu nechyběl" si nechte od cesty

-> Vitek: Sákryš, to teda je!
Nebuď lakomej, a založ kartu auta.

Mimochodem, můj rapid vždycky chytal na brnk.
Tak jem se dneska jal namontovat ETZ 06. Musel jsem propilovat dírky blíž k sobě, aby šlo nasadit narozteč šroubů na podběhu a přistřihnout rožek držáku. Zapojil jsem a zkoušel nastartovat, a nic. Jen co jsem přestal startovat ručička otáčkoměru vyběhla na 8 000 a zase klesla zpět. Řek jsem si "asi kostra", tak jsem pořešil ukostření....a nic s tím rozdílem že otáčkoměr byl v klidu. Nasadil jsem zpět indučku a .....zase nic. Tak jsem vyndal baterku, dolil destilku a dal nabíjet (byla fest vyschlá, což se mi ještě nikdy nestalo). No doufám že jsem nic nepos*al, a že ETZ-ka je funkční. 

-> MATTESS: ten sem zebral taťkovi s feldy časem tam chci ten 3ramenny rally
-> Vitek: krása. Těším se na kartu Tvého eRka tady. Ten potah volantu ve mě evokuje vzpomínky na 80. léta, když jsem jezdil se strejdou na interserii do Mostu. Měl ho v LSce taky
-> Vitek: naaaaaaaaaaadhera
až budu mít čas poslat ten příspěvek tak si ju tu vystavím
-> Mr.Lumpy: To snad ne

-> Gemini: Ty delas hlavu ve stoje? To je o zada 

-> P@nis: dneska mi ukradli radio - taky nechápu