-> tomo-čo našiel kilčo: 15kč minuta.... cely auto bylo hotovy za 2,45 hod...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja to nepiskoval... a ten pan pisek pouziva jen jednou... stejne pak ztraci ostorst... jinak spotreba je asi 250kg pisku na hodinu :)
-> Pavel P..: takhle bys to mel na furt :) Tohle je divny :) Stejne se namlsas pridavnejch dalek a pak se te bude zdat, ze to nesviti a nechas to tam :)
Já dnes konečně obrousil kataforezu z novyho blatniku a nastrikal zakladem, vymenil jsem lano plynu i s bovdenem...za příští týden bych rád vyměnil čepy, udělal geometrii, nazul nové pneu a všechny čtyři novy tlumiče...a bude podvozek hotov:-)
-> Syny: Neříkám, že to máš sundavat.Je to na uvážení.Já to vždycky sundal protože to je zbytačná váha navíc.A zas takové plus v interiéru to pro mne není.
-> Bedřich: Takze myslis strhnout oboji jo? Ale ja to mam na tej podlaze krasne mekky... Tak je mi lito to sundavat. Treba Nwkt - ten to loupal jak opatku, to u me vubec nehrozi...
-> Syny: Tám zkušenost, že plastizol je nemší zlo než ten asfalt.Měl jsem na autě lépe udělaný plastizol než přilepený gumoasfalt ,pod ním se držela vlhkost.Ale to je u každého auta jiné.Podle toho jaká nálada byla na lince a jak se vyspal člověk co to dělal.
-> stika87: Pokud sundaváš plastizol kvůli vyvaření podlahy tak plech co tam dáš taky na druhé straně ten gumoasfalt nemá.Navíc plastizol sundáš a gumoasfalt necháš?
-> stika87: Mno sral sem se chvili s brousenim podbehu a hruza... Ten plastizol je peklo, misto toho aby se obrousil se presouva zleva doprava a zprava doleva
-> suri: ale jen drobet krom toho ze to uz to vic ohnily bejt nemuze je to dobry Spis me trapi, ze je zadrenej ventilator topeni a menit to se mi opravdu, ale opravdu nechce :(
Jinak - ja dneska uspesne vymenil kola :) Uz jezdim na zimakach :) Rano tu byl -1°C a ted sou venku asi 3°C, takze sem nalil fridex, nemrzku do ostrikovacu, dolil olej a vymenil kola :) A sem ready na snih a zimu :)
-> Pavel P..: Jak je to dlouho co ste si tu ze me delali prdel se svetylkama? Hmmmmm? Ale ta maska nic moc :) Nechal bych origo a ty svetla mrsknul nad naraznik :) Ostatne tak sem to mel delany ja :)
Ahoj. Tak sjem dneska umyl celi auto nalestil vysal vylestil skla nalestil palubovku vypral potahy vycistil komplet koberce umyl rohozky umil motor nalestil motor nalestil kola a zejtra hura na sraz :)))