btw ked to porovnavam s gemovou rozrezanou MPi hlavou tak je vino v jednom bode ze hruba steny je ovela vecsia takze sa da viac vyberat co pdola mna pri ventyli zmysel ma...uz len logicky je to najsirsia cast kanaliku v serii...asi an tom nieco bude..
-> MOLSO: nekde na netu sem nasel stranku myslim Davesovo, ve ktere tohle vsechno lesteni a upravovani popisoval a ted to nemuzu najit. Neporadis, kde to najdu, kdyz to delas?
-> RON: asi tak, je to 5ti prvkovy zaveseni, ktery skodovka zacla teprve davat na oktavky 2, a tadle naprava je na tom aute uz asi 2 nebo 3 generace, accord cb3
taakze ja som dneska toho stihol, uz o 3tej rano som riesil problem ze mi nesiel volnobeh celkom sranda tak jazdit a pak som to chcel opravovat akurat som nic nevidel a cela oprava v spocivala vtom ze som slabo pritiahol emmag. odpojovac a sa vysroboval auto je zas ready2use
Obral som 150 kilo jablk, vylisoval a stocil do flias 50 litrov jablcneho mustu, skontroloval 150 litrov jablcneho kvasu, co pojde o tyzden do palenice... A po dvoch tyzdnoch som sa pozrel do garaze, ci tam este stale mam erku :-)
A vcera som konecne demontoval predne smerovky, stitok a posldne diely zo skutra (flexa pomohla), takze konecne mam holy skelet a idem hladat niekoho, kto to opieskuje
Nasrali sme s kamaradem jednoho prodejce v Autodily krc. Jednalo se o kominek spojkoveho loziska. Na nektere kominky nejde to kovove lozisko a on nam to neveril
-> J3STER: nee toho neznam ze slavikovic sem znal akorat mlejnka a ten je v kriminale uz byl to spoluzak ze zakladky.jojo sidliste sou plny divnejch lidi sice mlada je taky ze sidliste ale je normalni heh ja tam taky bydlel..na hranickach
-> tunerlada: No učil se se mnou na učňáku, a obje ruce měl levý. Díval jsem se na Mapy.cz kde to bydlíš. Je štěstí že nakraji blízko Rousínova.....tak to budeš normální. A Lukáše Vejrostu ze Slavíkovic znáš?
-> J3STER: néé ja nic mu to nevadilo nic neřikal kdyz sem ho oblikal jojo hector je takej divnej mno..asik jak sici tady z kroužku.. se tady nemam skkoro zkym bavit jeste ze v habrovanech sou normalni lidi
-> tunerlada: Táák a mám tě. Ty jsi Boba přiotrávil zkaženým tvarohem. Já si říkal že musel prskat a škrábat.To jsi ten tvaroh měl schovat pro Hectora......stejně je to .