-> m8rinek: ty silentbloky sou trochu uzsi, takze se to musi vypodlozit na sroubu, aby se nezdeformovaly (stahly k sobe) drzaky na pricce. A oproti ose puvodnich silentbloku se musi posunout asi o 15mm niz, protoze se tak guma vic zmackne (to ja neudelal a prisel na to az pak). Ale pricka se predelavat nemusi.
a já neska udelal velký H... ptz sem si to pěkne vyšel rano na dvorek vytahl nařadi nachystal novy šroubky,rozdělal si pívo a že nahodim napravu a během peti minut začal takovej chcanec ze sem musel secko zbalit a prsi do ted..takze sem se neska okorat pekne nasral grrrr
-> ondie: jo no, bylo to v planu, ale u auta nebyla poruce prislusna trubka, tak to nevyslo nicmene deda ma v garazi primerene velkej a radne k ponku pripevnenej sverak, kterej mi uz s jednema matkama nastesti pomohl v kombinaci s 1,5m trubkou
-> ondie: já si takhle přivezl garde vlečku na díly jen shozenou z auta.. rozpůlil jsem ramena vcelku bez problemu, a pak jsem šel povolit matky na nábojích a jednu jsem povolil velkejma sikama lehce rukou a druhou ani metrovou trubkou na ráčně... tak jsem celou hřídel v ložiskem a nábojem vymlátil ven z ramene a fertig.
-> Klubko_: čoveče ty matky na unašečích je dobrý si povolit už na autě..jinak je to kolkrát v pr*eli....pak jedině flexa a opatrně zmařit matku,abys nešah na hřídel
tak já byl dneska na návštěvě u pana klempíře větévky a jeho tatík mi navařil rouru na vejfuk, za což mu děkuji, ještě natřít a můžeme tuningovat škodovku
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: další ? :-) ..tedateda,to už je opravdu na nějakou léčbu....ale zas chválím,ať to stihneš do konce roku,pak to bude v pr*eli..
já dnes vyklízel garáž na žlutku a udělal si tam konečně pořádek.Na jaře se plánuje garáž rozšířit a zvětšit aby se tam konečně vešlo erko.a samozřejmě aby tam byla dílna a mohlo se na něm dělat
kde jsou ty časy,kdy se náprava lakovala a po vyjížďce pucovala.Po vaření výztuh minulý týden jsem to naplácali nějakou zelenou základovkou,pak to vemu modrou vrchní štětcovkou a ukaž co umíš)