skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 111951 až 112000) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> Luda-Roman: obrubak je svina

-> Kuladmin: To bude rana o obrubník
-> Luda-Roman: To vypada jako kdyz ti na to spadlo auto co?
-> Klubko_ 22.11.08 03:04:09: super fotky tunela :)
neska sem si znicil mesic nastrikany disk škoda ho byl pekný
stika87 21.11.08 14:54:45 napsal: -> Syny: tendle motor sem tam hodil na zimu z nakej 120 co sla na vrakac. udelal sjem komplet vymenu oleje. ale furt to byla naka sracka tak mi to nedala a vcera jsem ho rozhodil a zjistil jsme tendle katastroficky stav :( jinak ja tam leju m7ad 10-40w. bylo tesneni pod hlavou v prdeli a splodiny sli do vody a do oleje :(takovou hujdu zahodít, to jiz nema s motorem nic společnýho... to jsou ty pravidelné udrzby a dolevani oleje ...
myslíš že ten 10w40 ted neco zachrání ?
myslíš že ten 10w40 ted neco zachrání ?
-> minno: no krása
A ja se dneska 5x vycural a vypil 3 litry vody. Teda sorry - vcera...
Kromě prohlídky Muzea hlavního města Prahy jsem ještě mrknul na startér - dal jsem nový a nabil baterie pro rusa a škodivku
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: tha man to tak velmi ako nedrazdi elbo v zime kadet horsie startuje a mam este aj v pixli baterku takze nemam rad zimu:D ale posantil by som si zo shade..uz som dnes zacal navrhovat tichy vyfuk aby som nedrazdil okolie a namontoval som a spojazdil 4 svetla

-> gabo00000: tady je jen poprašek, ale vyjedeš 10km vějš a tam je to jak ve škodovácký pohádce

tykraaavo kolko snehuu..aj ja chcem..unaz neuveritelne mrzne..prave som dosiel domov a na azstavke som vylozil kamarata a dam 1 pustim spojku a auto stoji...cikokto..zlakol som sa..vyslapnem spojku pustim..zas nic..hovorim spojka v riti abo co??? skusim 2Kua pohiname sa a zratu bum trhlo zomnou a otvorim dvere..pozriem na zem ta som stal na zamrznutej mlacke:D takej brutalne hladkej...som sa smial:D holt treba prezut na zimaky

-> Bery: klíďo sem s nim
tak sem se práve vratil ze zimní vyjíždky mezi KH a Ledčí n/Sáz, parádne sme si zablbli a nic nepoškodili, pár foto
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: mám tuněkde video jaxme s PTSem rozjížděli polskýho fiata,že bych to někam kopnul?
-> haso: nemusím čakať ani do dôchodku, už teraz som z toho unavený a ubolený na smrť :(
-> minno: ja som len zvedavy ci sa vam tieto vymeny veci v snehu, vonku a mraze v dochodkovom veku nevratia na nejakych neprijemnych bolestiach tela

-> minno: kongratulace .... hadam to už bude 11100000000%

-> minno: cast sviti dost bodove ale i okolo je to docela uchazejici... proste svetlej "bod" a okolo malinko tmavsi
-> Matthes, záškodník z TechWebu: -> Zdeněk.: áno predpríprava na elektriku tam je už asi 15 rokov, od kedy tá garáž stojí, bohužiaľ mesto zavedenie elektriky do garáži stále odkladá :( a to svetlo je blesk z foťáku :)
-> minno 22.11.08 22:49:52: Jak garaz bez eletriky? Vidim světlo

-> U-Geen: tiež nad tým uvažujem, má to dobrú svietivosť a rozptyl svetla?
-> minno 22.11.08 22:49:23: Jak garaz bez eletriky? Vidim vypinac

a autíčko po 12 hodinách práce stojí na nožičkách a je pojazdné
-> minno: poridil jsem si ted ledkovou montazni lampu s akumulatorem, skvela vec na praci potme bez elektriky
nojo, čo si človek nezrobí sám, to akokeby ani nemal :( preto som si to už teraz zrobil sám a dôkladne :)
dneska som bol prevetrat afto do bielych sraciek...a potom drtil NFS Undercover(kua to je maso)

Ja som dnes o 07:30 začal doma skladať novú ľavú zadnú polnápravu, o 08:30 už bola hotová a o 09:00 som už bol vonku v garáži a začal ju vymieňať na aute....Vonku sneh, celý deň teplota -6 st....Vypustiť olej z prevodovky, stará polnáprava von, nová polnáprava dnu.... O 15:30 sa už začalo stmievať, garáž bez elektriky je dobrá vec :( Poslúžila malá lampička. O 19:30 som úspešne skončil, auto je komplet poskladané. Ja som síce unavený do mŕtva, ale som spokojný :)
a já neska přezul fiata na zimu,vyměnil na něm olej a vyčistil ho,pak sem zazimoval bazen a našel prima látku na dveře v rapídkovi 

-> Bobesh: já ne a málem jsem 130ku poslal dneska do sloupu..
aspoň by byl klid 

-> Bobesh: alebo 100 ale podľa výfuku R
Tak jsem s prvním sněhem přezul