alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí) 28.11.08 15:46:36 napsal:
-> gabo00000: na to ze si to otocil hore nohami je to este tazka pohoda... ale, zaujimalo by ma, preco sa rodeny vychodnar snazi furt a stale pisat nejakou divnou zmesou cestiny a slovenciny....
jsem byl před chvílou mrknout jestli mi neteče zase voda z jedný povolený hadice a koukám na předek a nějakej smeták se mi o to opřel a mám ohnutý přední čelo a nakurvenou značku i podložku pod ní... až zjistim kdo to byl tak bude bez oken
-> gabo00000: na to ze si to otocil hore nohami je to este tazka pohoda... ale, zaujimalo by ma, preco sa rodeny vychodnar snazi furt a stale pisat nejakou divnou zmesou cestiny a slovenciny....
-> petřík: pres boudu normalne kolami vzhuru..ta strecha bola hodne preliacena ale pekne som to vytlacil....zadny lem opravym a na ostatne nejspis serem...
-> gabo00000: tak přes střechu . ono si to spíš jako šopnul na bok do ty škarpy a střechoud se to jenom opřelo ne ? jinak ten lem je naprt no.. budeš to opravovat nebo na to kašlelš?
-> vaclav785: jj nie je to az tak zle..btw LP blatnik je novy..ten bole ste spuceny..inac je to celkom v pohode...ten zadny lem nejak stuningujem a pojazdi to este kusa..
-> petřík: som siel prezut na zimaky aby som sa rano do skoly nevykktil a vykktil som sa smerom k pneuservisu..takze asi tak..smyklo ma pri 50Km/h drift asi 100m a pak lehce do priekopy...
-> MATTESS: Staví u nás dálnici a na všech hlavních 3 cestách zrovna kopou a snaží se to občas umýt tím, že projede cisterna která to ještě zvlhčí takže normálně jedeš po blátě... mezi tím kolem tebe jezdí náklaďáky a to dost rychle, takže se divím, že není úplně hnědý...
-> venni: je to docela v poho... testy si natrenuješ na netu .. tam dostaneš ty samý otázky takže když si jich doma uděláš dost tak tě nemuže nic překvapit..
vcera jedem z koleji domu a nejednou takovej divnej smradek. Zkoumam, co to a na nic neprichazim. Prijedu domu vytahnu pristrojarnu a co nevidim? Zvlast natahnutej drat ke kontrolce sverel se mi dostal do nahonu tachometru, kterej prosoupal izolaci a hezky se mi to zkratovalo. BTW mel sem upravenej nahon kvuli budikum z feldy, tak proto se tam ten drat mohl dostat