skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 111551 až 111600) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> Zeke: Seš postiženej jako já, nebo co? Jinak nechápu tvůj kup 

-> Zeke: Bacha na -> 125l alias GRED: bude chtít SPZtku

-> minno: Normálka ne 

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: -> Samantus: -> Nwkt: vy ste teda

U-Geen 30.11.08 20:13:20 napsal: -> J3STER: a kde je antiseptickej prasek?
-> U-Geen: Antiseptický klouzek jsem všechen vyšňupal.

-> U-Geen: Antiseptický klouzek jsem všechen vyšňupal.

-> Samantus: fajn holka?dej phone,si to ověřim...

Prasata posrany, ani nevite jaka je to fajn holka.....
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: mno jelikoz jsem ji asi pred mesicem spravoval orezlej lem nad naraznikem, tak ji na jare upozornim na nutnost vystrikani dutin
-> Nwkt: překontrolovat airbagy....
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: A seštelovat podvozek 

-> Samantus: to vyjde neboj....musíš jí říct že je potřeba vystříkat dutiny!!!

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: -> Nwkt: to je pouze muj tajnej sen, takze fnuk fnuk, jediny co ji ted muzu delat je mechanika na aute:-)
-> Nwkt: však jsme chlapi,ne?

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: Hele já čet to samý 

-> Samantus: "Vcera jsem udelal moji kolegyni".......
je mi to úplně jasný

je mi to úplně jasný

Vcera jsem udelal moji kolegyni do mondea vyhrivanou sedacku ridice:-) a dneska sem se vychrapal a nazral...... takze dnes odpocinek:-)
-> J3STER: a kde je antiseptickej prasek?
-> J3STER: Kulový blesk? 

-> Klubko_: Uvidíme
-> Nwkt: a pujde to pak niz pres gumu kufru? No je pravda, ze ja sem zrovna mel rozhazenej predek, tak sem to mohl udelat
-> Klubko_: Propilovat pant kapoty, blatníky sundavat nehodlam
-> Nwkt: me kapota taky nesla takle niz
tak sem nastrihal gumovy pasky a podlozl na tmel predn iblatniky, az to sedelo
co s tim ze?

-> zidlik: Je to vařený
-> Nwkt: máš to celý náký pobouchaný to auto...jakto že níž nejde?
Já vyměnil cívku startéru pak sem umyl octávku feldu a nakonec svoje protože všechno to byl takovej humáč že ted se na dvoře pomalu nedá chodit
Jaká má bejt předpověď? 3 prosince potřebuju na evidenčku a chci aby bylo hezky

Jaká má bejt předpověď? 3 prosince potřebuju na evidenčku a chci aby bylo hezky

a ted sem se ještě přemoh a přidal fotky do karty auta a předělal popis...tak jestli se na to někdo budete dívat tak si přečtěte to poslední vtom popisu

-> Bagrr- máma mele Emu: Ale kdyby si chtěl vyjet, tak musíš zbořit garáž 

-> Nwkt: ventilátor spal,koupený ne v engitechu,ale v ASK...Alu plech ala Pistaa(ještě jednou díky!)a chvilka řezání a vrtání v dílně
-> pistaa: há honim deka všude)a hlavně mi přišlo že celá ta plocha by zbytečně měla odpor vzduchu..uvidíme jak to přežije to drncání,ale pevný je to dost
-> pistaa: há honim deka všude)a hlavně mi přišlo že celá ta plocha by zbytečně měla odpor vzduchu..uvidíme jak to přežije to drncání,ale pevný je to dost
-> Bery: nech padne na uzitok.. inak skoda to som ti i ja mohol osekat , myslel som ze an rallye to tolko netreba odvrtavat ale ako vidim treba..
-> Bery: Zajímavý
z čeho to je?

-> Mr_Kubas: aspon se nehádáte kdo bude řídit

-> Mr_Kubas: mno na opěrný "zdivo padlo cca 46 palet:D Na zatěžkání střechy padlo cca 25 palet:D Aneb deformace z povolání:D tam taky furt jen něco vozim na paletách s ještěrkou:D
-> Bagrr- máma mele Emu: Jako provizorní přístřešek určitě dobrý jestli máš přebytek palet

-> pitrs-84@: Mladá se toho dost bojí, ale už jsem ji k tomu téměř dokopal aby si udělala papíry, ale teď ji budu muset sehnat něco takovýho aby to nestálo majlandy až se o něco opře
Ona ráda pomáhá s autem, ale řídit ho to ne 

-> Mr_Kubas: narychlo aby to bylo alespoň malinko chráněný před sněhem bych řekl že dobrý:D
-> Bagrr- máma mele Emu: Tak to je mazec, to si měl dát do vtipů, garáž z palet
Ale je to fikaný 

-> Zaki: Ne-e:D Ale palety se hodí vždycky:D
-> Bagrr- máma mele Emu: Vykup palet?