skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 111301 až 111350) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> Tampajs:
gratulace

No ated už přijde stará známá.. Pekárny bouračky ohýbaní traverz

-> Tampajs: 

Ták a udělal sem řidičák

Dneska po dvou a pulhodinovym stani na urade, jsem uspesne prevedl scorpio na sebe i se zapsanym taznym zarizenim:-)
-> MOLSO: :D:D:D
neva :) daj zhrkadlo :D
a bude spravne ,sa mi to robilo lahsie :)

-> tomo :((:
vole ... slepica je naopak
si to zle nazvaral
odbrusit a znova !

ja som dnes sa ucil zvarat na zvaracskom kurze v skole :)
a urobil som toto :
mal som trocha casu tak som sa bavil :)
co vy na to ? bude daco zo mna ? 

-> Gemini: kraaasa
-> Gemini: Pekneee :-)
-> ALL:tak -> gabo00000: sa nám dneska Vzrušil...

byli jsme dneska na horách na prknech a já do toho tak dupal, až to povolilo
tádýdádádá

urobil som taky zaujmavy zostrih, outdoor zabery s on board, tak ako to v skutocnosti ide....
www.mojevideo.sk/video/.. ./kwbt_jankov_vrsok_2007.h tml
www.mojevideo.sk/video/.. ./kwbt_jankov_vrsok_2007.h tml
-> J3STER: mě se stalo něco podobnýho ale v době kdy se posouval čas .......

dnes som po roku znovuzapojil vyhrievanie chladiacej kvapaliny a ono to furt funguje
embéčka v elektrike
a ešte som bol vo farboch lakoch a pytal som sa na nejaky slušivý odtien na auto ... zelené čo tam mali boli faaakt hnusne a veli sa mi zapačil jeden odtien oranžovej ... 1kg tej farby stoji 260Sk a keby som ju chcel matnu tak 415/kilo
takže sa rozplynuli myšlienky a plány mať matne auto ... bude sa muset tmelit a vybrusovat 

embéčka v elektrike
a ešte som bol vo farboch lakoch a pytal som sa na nejaky slušivý odtien na auto ... zelené čo tam mali boli faaakt hnusne a veli sa mi zapačil jeden odtien oranžovej ... 1kg tej farby stoji 260Sk a keby som ju chcel matnu tak 415/kilo

Dneska jsem se ráno probudil a zjistil že je šest pryč.....a sakra už jsem měl být ve fabrice!
Až v kuchyni mi došlo, že mám odpolední.
Samoléčba šokem mi nesedí.....Uáááááá

-> milano: ujov kolega s autoškoly mali 350 Jawu chrom nádrž nabehané málo zachovalá furt v servise a mal ju u neho v humne a vraví mu nech mu ju dovezie a on ju kokot dal pred kontajner
dneska som prisiel o 16 000 ceskych /korun, ale vlastne je to uz jedno/.
predaval som vysokotlaky kompresor. konecne sa ozval zaujemca, dohodli sme sa na cene. rano idem ku kamaratovi, ktory ho mal u seba uskladneny- ze reku otvor garaz, idem si vziat kompresor. a tren chytrak- no, vies, zavadzal mi , tak som ho dal do srotu. no skoro ma slak trafil. kpopa ceskych bubakov proti 500 strovenych slovenskych je strasny nepomer. pritom penizky som chcel pouzit nanakup dielov a dokonceie nasej hasicskej masiny na sutaze.
smutny den. zivot je niekedy svina /alebo zeby boli ludia blbci?
predaval som vysokotlaky kompresor. konecne sa ozval zaujemca, dohodli sme sa na cene. rano idem ku kamaratovi, ktory ho mal u seba uskladneny- ze reku otvor garaz, idem si vziat kompresor. a tren chytrak- no, vies, zavadzal mi , tak som ho dal do srotu. no skoro ma slak trafil. kpopa ceskych bubakov proti 500 strovenych slovenskych je strasny nepomer. pritom penizky som chcel pouzit nanakup dielov a dokonceie nasej hasicskej masiny na sutaze.

Matthes, záškodník z TechWebu 08.12.08 09:23:58 napsal:
-> MOLSO: Si montoval zotrvacnik a nemel si tam remenici co?
jo jo presne tak ... a to som ja debil nemool najst 30ku kluč a preto sm ju dal dole aby som tam mohol dat francuzak a az potom ma to napadlo ...
btw dnes som konečne nahodil hlavičku na motor
-> MOLSO: Si montoval zotrvacnik a nemel si tam remenici co?

btw dnes som konečne nahodil hlavičku na motor

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: mě nemusíš nic řikat...já to tam s nim stál dneska!!! 

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: MF neriesim..môj kadet sa este gula tha co..akslat nanho...:D tomu uz je vsetko jedno..
-> gabo00000:
trubky na klimu si jeden borec už bere...ale zas kdybys hodil dokufru dieslovej stabilák tak bys to mohl pohánět od něj

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: co si vstal? btw klima by sa zisla:D ale to ubera tak 1-2 kone nie? tak to by pak uz asi nepojelo pac je dokopy mam 1-2kone

-> Turda: vem si jak dlouho musíš makat abys vydělal 10 000kč a tady je máš za pár hodin vystátý

-> Tampajs: hlavně že sis to vystál!!

-> gabo00000: skoda-virt.cz/cz/.../9919
6-dily-daewoo-racer-podoba
-kadeta
když bys něco chtěl tak dej vědět,vezmu ti to na hrocháč,jinak vyhazuju...ale celý auto ti tam nepotáhnu!
když bys něco chtěl tak dej vědět,vezmu ti to na hrocháč,jinak vyhazuju...ale celý auto ti tam nepotáhnu!

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: 

-> gabo00000: srabe

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: dobre ale navrh znie ze dones kadeta aj lakovanu vec a nalakujeme:D:D:D ja som stjuudent:D jamusim do ksol..nemam cas

-> gabo00000: ale tak taky bys mi mohl něco láknout....nabídnu ti ok kastli kadet sedan protiúčtem

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: naco kde komu?:D
-> gabo00000: dobrý gaboooo....kdy to můžu přivíst?
btw vypracovanie tiez nie je 100%ne v domacich podmienkach je tazko dosiahnut krasny rovny povrch...
-> RON: ale ma to paru stekancov..somto dnes osmirgloval na mokro kde to malo chyby 2000kou tak to este odnesiem kamosovy pelestit cele a pak to bude mozno pekne
nejake detaily nastrekus em môzem hodit...

-> gabo00000: to Favo je nastrikany krasne, jsi sikovnej, hod nekam vic fotek a jaky je s nim zamer
-> Tampajs: no u mě volali 32,za dvě hodiny jsem měl taky tp v packách zpátky....tak a zbejvá ještě druhá gls a mám to...pak už jen na oboou novou tk+e

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: U mě prvního volali 601 .. Pár se jich taky nedostavilo suma sumárum v 8 volali prvního a v 8:40 sem stál před magistrátem s teplym techničákem v ruce
-> Tampajs: vole...já byl ještě pro profesák a dostal jsem číslo 200...no a hle,najednou žádnejch 199 lidí předemnou nebylo a já šel první

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: Já byl před uřadem taky 30min před otvíračkou a číslo sem dostal 619

vyměněny znáčky škoda místo BORBETu... mylsim že to bude lepší,,,
jinak na úřadě jsem byl 30min před otvíračkou a dostal jsem pořadový číslo 33...ty lidi tam museli stát snad už od šesti

dneská jsem úspěšně přihlásil červenou gls...akorát pokud si chcete ponechat kvůli srazům původní spz tak nahlašte ztrátu při jízdě,já řekl odcizení a to bych musel nahlásit na benga a jít znova přihlašovat,paní po smutnejch pohledech polevila a odcizení neslyšela a poradila nahlásit ztrátu...takže původní spz z roku 79 jsou schovaný nový na poličce...škoda jen že se u žlutý gls nedochovali původní spz

-> Zeke: A na mě ho ani neodhlasily a ani nepřihlásily a mohl sem dělat co chtěl :)
-> Zeke:
to sem rád

-> Zeke: je to všechno nějaký divný...