skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 111201 až 111250) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> haso: to je fakt smutné, viem ťa pochopiť, tiež som prišiel o super kamoša, len trochu inak, je to hrozný pocit, keď vieš, že ho už neuvidíš....

-> Matthes, záškodník z TechWebu: no pravě..podělali neni tak neslušne...Ugeen nam to promine:-D
-> Tuneman2: Ja sem chtel no "Co jste dnes skurvili" ale nechtel sem prudit Juzina vulgarnim nazvem tematumu.
-> Evž@: a moje zuby to přežily...babička akorat přemyšlela odkud se to bere...ja totiž veneček pekl tajně když nikdo nebyl doma

-> Evž@: nene..nepapali sme věneček:-D...ale i po dvou týdnech měl v té troubě upečený koláč prapodivnou chuť

-> Tuneman2: a zuby vylámané(nemyslim na věnci) 

-> Evž@ 12.12.08 16:01:15: jáááá pekl taky...pak se cela rodina divila ze ma kolač divnou přichuť

nenapadlo někoho z vas chlapi když už je tu tema co jste dnes udělali založit tema "co jste dnes POdělali"?...myslim že by se to taky uspěšně plnilo..co vy na to?

-> Fén - Neznalej a neodborník: Ale v tento okamzik... 

Matthes, záškodník z TechWebu 12.12.08 19:20:59 napsal: -> tomaso435: No nevim, ptas se "co jste dnes udělaly?" a ja rikam ze tu holky nejsou... A co Žufaannka? Takhle ji urazit. :o))
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jakto že ne? něco málo tu je ..dobře... tak udělali 

-> tomaso435: No nevim, ptas se "co jste dnes udělaly?" a ja rikam ze tu holky nejsou...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to bylo myšlený trochu jinak,,,,

-> tomaso435: Tady moc holek neni aby odpovedely 

co jste dnes udělaly? no tak já umyl nechtěně tonovaný skla, přez který už nebylo vubec nic vidět 

Tak a je tam...tak tak
-> Matthes, záškodník z TechWebu: načo kupovať poliak? nájdi starší pekný
-> suri: Pak me este napadlo ten venec otocit a zbrousit zuby jako jsou origo 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: a na vrakali su krasne
-> suri: Ale novy je novy 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: a je problem ísť na vrakáč nájsť pekný zotrvák s vencom a prehodiť?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja nevim popravdě co to je....jedine co vim že sem ho sháněl a nikde ho neměli....nakonec mě ho sehnali a byl poslední na skladě
....jinak cena 350,-

-> suri: Ale zas tahat motor ven :(
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak prinajhoršom ho ojebe štartér a za 200 není čo riešiť
-> suri: Fakt jo to me prekvapuje.
Mozna bych zkusil no 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja mám poľsky drží ale VIKA sa ohlodal už ked sa tam dával
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nemam
-> Nwkt: Nemas zkusenosti s druhoskou? Bych zase musel shanet starsi dobrej setrvak a sundavat venec 

-> Evž@: 120 věnec
-> Evž@: To same. Mas origo venec nebo druhosku?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: -> Nwkt: to samý co já...nebo něco jinýho?...

-> Evž@: To já pek loni 

-> Evž@: Taky sem nedavno pekl, kupodivu ani mama nenadavala 

ja si dnes dovezl veci z práškové lakovny....komaxit je moc hezký

Při dnešním rozpoložení raději nic.
-> Gemini: to uz mas icko?
-> Eidy: taka lepsia 1400ka 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 11.12.08 15:49:57: Až v průběhu výroby felicií tu díru zaslepili uplně. Ale furt je tam ploška akorát není odvrtaná, takže po vyndání vložky mužeš udělat ten výtok i u poslední Felicie. Fábky nevím.
-> Gemini: Jakej motor jsi měřil?
->suri: jj myslel jsem s pevnými koly, jedno kolečko je dost ojebané
-> Bohyn: predlohovou hrídel myslíš stromček s pevnými koly? každopádne to nemeniť je to zajete a kolečko spiatočky a idličku kľudne
->Matthes, záškodník z TechWebu:To jsem ještě nekontroloval to až zítra, dneska jsem to rozhodil a musel jsem do práce
Otázka pro všechny:Když budu dávat pár věcí z jiného 5q jako zpátečkové kolečko,vidličku a možná předlohovou hřídel tak nebude to dělat bordel když třeba jsou nějaké části jinak opotřebované?
Otázka pro všechny:Když budu dávat pár věcí z jiného 5q jako zpátečkové kolečko,vidličku a možná předlohovou hřídel tak nebude to dělat bordel když třeba jsou nějaké části jinak opotřebované?
par dni ladenia v programe Lotus.....a netreba ziadnu 320tku vacku.....
neviem preco take pekne cisla mi vyskakuju.....

-> MOLSO: preco klokan ??? poniky su lepsie a aj vypadaju ako kone !!! len treba na kompe zvacsit obrazok s ponikom a je to....
alebo fotku motora zvacsit a je to a mas z 45 konov ,maxi kjone-obludy a budes sa volat draxterobluda co trha asfalt

-> tomo :((: nie klokany .... lebo ked stocis zotrvak to ako keby klokanovi z vačku vyskočili mlade a klokanom sa lahsie skače a mlade pomahaju skakat spolu s velkymi
a vyvažit musis aby klokany neskakali krivo lebo ti to rozšteluje geometriu a bude to tahat do škarpy 

-> MOLSO: a nie rovno poniky ???

-> Vzrušená registrace: klokany