Tak já dneska prodělal byrokratické martirium na evidenci vozidel...doteď děkuju pánovi,co zavedl elektronickou rezervaci,přišel sem ve 14h a tam cca 30-40 od rána čekajících lidí...v 9ráno už prej byly vybraný lístečky na celej den..také mě překvapilo,že báby nejedou na 3 okna,ale jen na 2..asi to už jedna babka nezvládla a museli ji rehabilitovat...lidi nasraný a vzteklý..
Přišel sem,vymačkám PIN a hned jdu,docela mi bylo líto těch zpocenejch 7 a více hodin čekajících lidí,jejichž lísteček přicházel na řadu v daleké budoucnosti...Kdyby tak tušili,co se skrývá v mém k praskutí naplněném batohu,jistě by čekání vzdali..
Rušil sem asi 5 aut,1 sem přihlašel a taky konečně přihlásil svého skůtra (Manet S100 1958),kterého sem měl na vozejku,neboť sem s nim byl na evidenčce...stroj budil celkem zájem...stav kompletní,avšak čerstvě vytažen ze stodoly,všude trčela sláma a uhelnej mour ale evidenčku mi dali...na MÚ parkovišti byl dokonce pán,který to ode mne chtěl vehementně kupovat a když sem mu říkal,že spěchám abych stihl svůj PIN,tak nedal pokoj dřív,než si napsal moje tel.číslo...
Za okýnkem-klasika....báby líný jak vši a strašně "ochotný" jak vždycky...papíry sem měl předvyplněný,plný moce natisklý,čestný prohlášení jakbysmet...
Poznatky:
Situace 1 - Auto v polopřevodu na mě,chci rušit,ekolikvidaci mám...zkoušel sem tríček s plnou mocí,že mě původní majitel zplnomocňuje k ekologickému zlikvidování a následnému trvalému vyřazení jeho jménem...Bába že ne,že si to musim dohlásit na sebe..chvíly argumentuju,časem vzdávám a platim 4x800kč-mazec
Auta byly z jiného okresu,tak bába vzala NEW spzky,které vzápětí ohnula a hodila k ostatním,co přijdou do šrotu...toho se chytám a pomalu ji deptám argumenty...že je tohle kocourkov,proč bych měl platit zmrdipoplatek za přihlášení,když přihlašet nechci,že pes neví kde má ocas a pod... no nic 4:0 pro bábu.
Situace 2 - Auto v depozitu,na moje jméno,poslední záznam má někdy v roce 2003,chci trvale vyřadit,ekopaper nemám,v ruce tisknu Čestné prohlášení,že vůz zaniknul před 1.5.2004 a podobný slinty....bába,že o tomto dodatku neví a že mi to neudělá,tak se zase hádám,že když to neví,tak ať si to zjistí..někam volá...(půlhodina-lidi nasraný,vzteklý-už sem tam podezřele dlouho)...pak říká,že mi to stejně neudělá,že snad po novém roce to má snad až přijít v platnost,ať to zkusim pak...paráda 5:0 pro bábu
Situace 3 - Auto v depozitu,v polopřevodu na mě,chci přihlásit na sebe,nemám evidenčku..
Bába zas smečuje,že bez evidenčky ani hovno,tak jí tvrdim,že sem slyšel,že to tak jde,že je auto rozebraný,v renovaci,že mi evidenčku stejně nikdo neudělá a STK=evidnečku přece udělám až to z toho depozitu budu chtít vyndat ne ?? Ani hovno!
V depozitu zůstává,a jednou budu platit 10tkč - zrovna papíry,který sou pro mě echt cenný.. 6:0 pro bábu
Takže vlastně úplně v pořádku sem přepsal jen Maneta,kterého sem tímto uklidil do depa.
Odcházím po 2hodinách z kabinky a venku furt ty nasraný a vzteklý a zpocený lidi..ani se moc nerozhlížim a beru čáru s výsledným skóre 6:1 pro českou byrokracii...
UFF.
Momentálně mám ale po starostech...buď mám papíry živý,se kterejma jezdim,plus jich je pár nastrkanejch v depu....takže na mě do doby,než upletou zas novej bič na místní lidstvo snad nemůžou...