skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 110801 až 110850) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
Jednu náprawu sem doskládal.Bude zní přepravní apak asi na šrot :D..Druhou repáslou sem musel vyndat.Potřebuju to podtim oškrábat,obrousit.Sem zvedavej cozas spod toho vyleze.Do začátku ledna musí bejt přpravenej na vejvar :D...
Nedávno volant.Trochu poleštil.přendal krytku.Udělal ty konce na ramenách.věnec sem nechal origo páč byl pěknej.Jeto 32.Zakoupen s krytkou trabi sport :D
-> TOMCAT: ,-> Nwkt: : nečekal sjem že má ješně někdo takový netradičná jméno jako já 

ja som dnes vymenil sviecky, olej aj s filtrom a dorobil dverny spinac na sinalizaciu zapnutych svetiel
-> Jožynek : spotreba 10000000000l?:D
-> vzrušená registrace: thaa neviem, ale ked som stare vytiahol vonku bolo na jednom mieste "zalomene" neviem ako sa to stalo, nove chodi pekne lahko, a hned zabera, takze parada, konecne sa mi to zacina aj trocha pacit....

Já jsem dnes výhodně pojistil svoje dvě škodovky. Platím 1750 Kč na jedno auto za rok. To je jako bych měl auto jen jedno.

Jožynek 22.12.08 15:27:44 napsal:
Nachytsal kolecka na zimaky, zajtra pojdu obut, nastavil volnobezne otacky,
vymenil plyn lanko za new…
ta jak lanko? uz nema vôlu pedal? volnobeh ok? vsetko ide jakma?:)
Nachytsal kolecka na zimaky, zajtra pojdu obut, nastavil volnobezne otacky,
vymenil plyn lanko za new…
ta jak lanko? uz nema vôlu pedal? volnobeh ok? vsetko ide jakma?:)
Nachytsal kolecka na zimaky, zajtra pojdu obut, nastavil volnobezne otacky, vymenil plyn lanko za new....
teeeeda vy ste toho udelali ...clovek tu skoro 3 dni nie je a tu sa udeje vecí
Ja som dnes zistil ze modrooko je neuvaritelné
celý chladič zakryty kurenie vypnute jazda do tiahleho kopca na 3ke a furt držalo 70 - 85 °C ... 

Ja som dnes zistil ze modrooko je neuvaritelné

-> Zdeněk.: ne zůstanou už takhle
-> Mejot:
supr, budou se ještě leštit?

slozeno a vrcime
Bilance:
-3 odpoledne prace
-tak 12l kapalin z motoru (voda, olej, fridex) kam se to vsechno vlezlo nevim
-novy rozvody
-nasazena nahradni hlava, ta se kterou tesneni prasklo pujde na opravu a pak vymena zpet
-atd atd atd

Bilance:
-3 odpoledne prace
-tak 12l kapalin z motoru (voda, olej, fridex) kam se to vsechno vlezlo nevim
-novy rozvody
-nasazena nahradni hlava, ta se kterou tesneni prasklo pujde na opravu a pak vymena zpet
-atd atd atd

a sem mi zapadl bit! grrr
kdyby tam nespadl, tak sem nesundaval prsa a nevznikl napad vymenit rozvody.

-> Fén - Neznalej a neodborník: Nech bejt
Včera mi volali z pekáren, jestli bych mohl přijít do práce

Včera mi volali z pekáren, jestli bych mohl přijít do práce

vcera sem dodelaval drive zmineny motor. Vymena rozvodu. Teda zlatej pristup k rozvodum na sade

petr s 21.12.08 20:31:03 napsal: → exwrcteam: Neuklizený bordelale mista na praci ma dost 

-> David29: Tak ještě na služebáku couvací senzory a budeš mít hotovo. :o))
-> pyroman:

-> David29: ale vymlátil si při tom baterku co 

Já dneska zpravil imobilizér na Fáčku 

-> Nwkt: já bejt jím a mít hůl tak tě s ní přetáhnu 

-> pyroman: Se tam začal rozčilovat, že tam stojí od tří a abych mazal na konec fronty
no tvářil se divně, když jsem odcházel s číslama a on ještě neměl lístek 

-> Nwkt 22.12.08 09:30:54: to se dělá..chudák pán 

Přihlásil auto
jsem tam suveréně přišel v 7:30 když otvíraj v 8:00 a málem to nějakýho dědka stálo infarkt 

-> Gemini 21.12.08 21:40:40: nemas viac kuskov?

-> havlik: to by mel :D
-> Gemini: jj,hele prosim te neudelal by jsi mi take priruby?jen se ptam díky...
-> exwrcteam: mno tak matroš bude asi u všech MTX rámů stejnej ne?:))
-> havlik: tak ono mu to bude stacit protoze je celkem ze slusnyho matrose teda alespon ten co mam od zipaka jeste sem z nej sundaval kousek zluty barvy :)
-> exwrcteam: hm já tam eště nemam furt patky takže leštit zatim netřeba:D tak třeba z jara to líznu filcákem s pastou jen tak aby se neřeklo
-> havlik: jjj lestim .. jen tak predbezne. napasovanej je.. tak tedka na nej dosla rada... motor uz vrci tak nejak v klidu kola objednany litrik na dvore tak sem se vrhnul na lesteni sice je zbitej jak cip..ale de to celkem rychle...
-> Gemini: plazma?
umyl jsem pixlu
akorát fotka bídná, nokie neumí fotit za šera.

-> exwrcteam: hm leštíš rám jo?:) na to nemam lidi:)))
ramecek:) sem zacal lestit konecne sem se na to dostal vylestim a premistim z dilny do pokojicku.. snad me doma neukrizujou:D bordel? jakej:D jen par starteru poloos a hromada sroubku co uklizim dva mesice:D
-> exwrcteam: Naka roura na vysavac. To je bordel jak u me na ponku

-> minno: Otec a syn? 

-> exwrcteam: Neuklizený bordel
-> petr s: no neviem, jedine že by sa ten prvý dal naklonovať po 19 rokoch :))
-> petr s: jj...virtualna mechanika...v tomto pripade virtualna clovecina

-> minno: že by klon?
Tento virt, to je sám Honza Růžička Tomáš Novák

-> Nwkt: -> TOMCAT: len sem prosím nezverejňujte fotky, lebo ak tam bude podobnosť, tak tá bude určite čisto náhodná, svedčil by o tom aj vek vás obidvoch, že spolu nemôžete mať nič spoločného

-> Nwkt: -> TOMCAT: len sem prosím nezverejňujte fotky, lebo ak tam bude podobnosť, tak tá bude určite čisto náhodná, svedčil by o tom aj vek vás obidvoch, že spolu nemôžete mať nič spoločného