skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 110601 až 110650) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> Tampajs: Předek jako nápravu.. číže jiné tlumiče a pera

-> Matthes, záškodník z TechWebu: myslíš že to že je barevnej bude mít vliv na to jak to pojede? Prober se

tak si tak ráno vstanu že si udělám hezký den a projedu se ve škodovce.. Jedu na benzínu beru aditiva a plnou.. Sednu za to a svině startér se protáčel.. Na 13 pokus sem nastartoval.. Sypal za babičkou.. Tam sem to zhasnul starter vyzkoušel a OK... Nechal sem auto vychladnout vrátil se a zkusil znova. Prozměnu sem vůbec nenastartoval.. Tak sem ten starter vycuknul a během 10 minut zas běhal jak o život.. Škodnou se mě jezdí parádně ale chce to trochu poladit předek

-> havlik: Ted nanovo?
-> Plisek: tak Ralsko.... tam toho je mraky... a ty pomníky kolem silnice to by mě zajímalo co to je zač..

-> Matthes, záškodník z TechWebu: dyt už jezdil
-> David V6:
Jsem zvedav az pojede.

i ja som si makol a poskladal jednu napravu.. viac snad napovie foto.. i ked menej kvalitne..
je to česká cvičná protitanková mina
-> Pavel P..: byl jsem kousek od Mimoně zdřejmě minové pole

-> Klubko_: protože sem se ptal známího a ten je z vojenské rodiny prej kdyby to bylo celí tak mě stím vyhodí
-> David V6: Btw kolik je na tom váhově? Páč z XMka 2.9 V6 12V má nějakejch +- 170kg

-> tunerlada: kongratuľatioooon 

-> David V6: pekny a velky

-> David V6: Moc pěkný

-> Klubko_: protože by měla bejt podle mě místo tý díry uprostřed
Dnes se stal významný den..ráno sem kouknul na teploměr..-2 stupně takže sem si řek..dobrý mno.. najed sem se,vyprázdnil sem se,a šel se oblíct..výčet toho co sem měl na sobě:podvlíkačky,tepláky,
otepleny zimni gatě,monterky,tričko,miki
na,košile,další mikina,vršek monterek,chlupatá vesta z medvěda
,čepice,a jedny rukavice s prstama a na nich dalši rukavice bez prstů
došel sem ven a začal pod auto hazet rlzný teplodržící věci jako např.. hadry,stary koberce,sedadlo ze 120citky,kočku atd atd
donesl sem si zvedáky,kozy,nářádí a pustil se do díla..po cca hodine kurvování,házení vším možným se mi (díky tomu že šel tatík pro dřevo a pomoh mi uchytit příčku ptz sem se sam proste nemoh trefit do tech posranejch dir)podařilo asi po dvou měsících nasadit na auto nápravu
sem šťastnej a du to asi slavit
joo a omluvte fotku ptz mi včera bracha na mobilu nastavil solarizaci a ja si toho všim až teď 

Klubko_ 25.12.08 13:33:08 napsal: → Plisek: jak vis, ze tomu ta roznetka opravdu chybi?protože to nebuchlo zatím 

-> Plisek: jak vis, ze tomu ta roznetka opravdu chybi?
-> Plisek: dej to soustružníkovi.... vytočí to z toho bezva podložky
kdes byl kopat?

kdes byl kopat?
-> Syny: ne to ne už by to bouchlo kdyby to bylo funkční

Plisek 24.12.08 21:22:22 napsal:
→ Tichy Radek: snat jo ale je nefunkční chybí tomu roznětka
Posledni veta pred smrti?
→ Tichy Radek: snat jo ale je nefunkční chybí tomu roznětka
Posledni veta pred smrti?

funkční není to by se tam musela dodat rozbuška
-> Matthes, záškodník z TechWebu:
sem ještě neviděl.. kdo ví jak to funguje? co to vyzkoušet?

-> tomaso435: Ja taky ale vcas jsem se zarazil a precetl komentar 

-> Plisek: ted sem chtěl říct, jak někdo muže mít tak vorezlý brzdový kotouče 

-> minno: jj, so zalomenymi stiftami 

-> Plisek 24.12.08 21:14:26: na prvý aj na druhý pohľad som myslel, že je to len hrdzavý bubon

-> Plisek: nating problem že??

-> Plisek:
ses vul?:D

-> Tichy Radek: snat jo ale je nefunkční chybí tomu roznětka
-> Plisek: něco do sbírky
předpokládám že cvičná jinak k tobě už nejedu

MOLSO 24.12.08 16:35:08 napsal:
→ vzrušená registrace: co chces tunyt ked uz mas 100 kony
?
starter oprav radsej 
treba tam dat 100kw
→ vzrušená registrace: co chces tunyt ked uz mas 100 kony
?

treba tam dat 100kw

-> Jožynek 24.12.08 17:26:27: no u nás jo 

Matthes, záškodník z TechWebu 24.12.08 15:24:34 napsal:
Sem taky balil, pristi rok se na to vyseru a koupim na to tasky
mno ja ty tašky měl ale muj otec mi je sebral

mno ja ty tašky měl ale muj otec mi je sebral

dneska sem kámošoj udělal blinkry.. nějak mu to nefachčilo... jinak nuda

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : joooo? kde? nevsim sem si...

Pokracuju v cisteni motoru. Dnes hlava, jeste neni 100% 

-> vzrušená registrace: co chces tunyt ked uz mas 100 kony ?
starter oprav radsej 

-> J3STER: už nic máš to pěkné ty hodiny

inac ja som dnes nastartova LRu po par mesiacoh chytila na 1x roztlacenie:D starter nejde:P thaze tak..kusom som doprial susedom vianocneho hluku ..to viete ked dupoce 100koni:D som ju dal do garaze a zajtra budem trosku tunit lebo v nedelu su preteky .t.ak by som chel dôjst..
-> Klubko_: to vam zavidim..ekyb som jamal neiekde taku velku mokru plochu v blizkosti domu uz by som tam mal rozlozene gumi a davaaj tomu:D
tak stiham to až dnes..nebyl čas:-D...ja v pondělí jedno auto papirově zrušil a jedno přehlásil na noveho majitele..takže vše uspěšně zvládnuto..tři dny v prdeli..celkem 18 hodin na uřadě..vstavačky ve 4 ráno..ale je pokoj:-)
-> Jožynek 24.12.08 14:18:39: Dyť už je po zimě 

sem myslel, ze dnes budu akorat sedet u kompu, dlabat neco dobryho, zajedem k babicce a vecer darky lec sem se mylil! Nahle telefon a uz sme se domlouvali na 13hod na trochu vanocniho zablbnuti. (na videu nejsem ja)
a skoncilo to tim, ze sem byl odtazen, pac se mi necim ucpal karb, takze sem si dneska este cvicne vycistil karb
a skoncilo to tim, ze sem byl odtazen, pac se mi necim ucpal karb, takze sem si dneska este cvicne vycistil karb
-> tomaso435: ved u nas ani snehu neni...