skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 110001 až 110050) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
www.skoda-olomouc.net/ind
ex_dt.php?action=502... protože mi sem nejdou dát videa, tak vám sem dám jen odkaz :)
-> tomo-DK: Vzduchovku a pockat si v okne... Pak uz jen dobre mirit a trefit mu ji primo do prdele... 

Pač jsem od včerejška na levou ruku K.O tak jsem musel zajed do servisu a nechet přezout spotřebáká ze s jetých OR34
na nové letnáky pro které jsem stejně neměl využití a rozdí jel více než markantní.OR34 se hodí opravdu jen na stání v garáži

Gemini 06.01.09 11:46:56 napsal: rozisli sme sa s frajerkou, po 26 mesiacoch...
.......auta alebo ona......tak som zase medzi vami
Dobře udělals. Ta moje mě taky před třemi měsíci postavila před stejné dilema, tak holt šla po dvou a něco letech z domu.
Dobře udělals. Ta moje mě taky před třemi měsíci postavila před stejné dilema, tak holt šla po dvou a něco letech z domu.
-> Pavel P..: mna by to inak nesralo , ale ked som uz aspon daky skodovkar mam ku tomu vstah,tak nedopustim na akukolvek skodovku,ktorej sa robi zle,
Keby som bol iba daky debil co vlastni skodovku,tak by mi to bolo asi jedno,ale aj tak ,je to majetok a poskodenie majetku aj ked je to "starucka" skodovka.
Keby som bol iba daky debil co vlastni skodovku,tak by mi to bolo asi jedno,ale aj tak ,je to majetok a poskodenie majetku aj ked je to "starucka" skodovka.
-> tomo-DK: to mi povidej, jsme na tom stejně... taky stále něco. pak jsem auto prodal a koupil rapida a na toho nikdo za celou dobu co jsem ho měl ani nešáhnul. lámat ruce takovejm lidem aby na to nezapoměli.
-> Pavel P..: tak ty si to vyriesil
nam to tu niekto stale robi .... naprv na modrej 105L sme mali boky oskrene a cosik vyrite hierogrif ,potom nam myzol benzin,zfukavali kolesa , ...
Teraz mame tuto "bielu" 105L ,zacalo to s odrenim laku od viecka tankovania po zadne dvere ryha asi cca 20 cm dlha a siroka 1 cm ,potom benzin myzol ,a teraz toto
ja ich nemam rad tychto ludi,a zdy len nam !!! vedla parkuje dalsia skodovky 120LS a nic ... nechapem !!! nerobim,nikomu zle,napriek,nebijem druhych ... a toto sa mi stane ... sere ma to kua !!!

Teraz mame tuto "bielu" 105L ,zacalo to s odrenim laku od viecka tankovania po zadne dvere ryha asi cca 20 cm dlha a siroka 1 cm ,potom benzin myzol ,a teraz toto

-> tomo-DK: měl jsem to samý a několikrát... nakonec jsem měl jen levý zrcátko a sundavací na dvě matky.
mozno vcera a mozno dnes nejaky kkti "ozraty" alebo chuligani mi poskodili auto 105L pokusali sa o vytrhnutie spatnych zrkadiel, prave v haji a a plech pod nim ohnuty,zdeformovany ,medzera medzi sklom a plechom ,ze som tam mohol dat kludne dva palce,taka medzera tam bola,lak odlupnuty z defornovania plechu .Keby som ich videl,asik ich zahlusim chuliganov !!!

rozisli sme sa s frajerkou, po 26 mesiacoch..........auta alebo ona......tak som zase medzi vami
prvni zkousku pro tohle zkouskove obdobi
a za jedna 

-> Mantrabeach: ja to mam bohuzel dost zarezly takze utrpely pri demontazi, ale asi dam dohromady z tech par naprav co sem rozebiral funkcni celek :)
-> Mantrabeach: Děkuji:)

-> MATTESS: no a pak že nemá jakou škůdku na to vzít

-> zidlik: ještě má eRko (a BMW
)

-> Mantrabeach: máš žlutou a rapida ne

-> U-Geen: jako čepy do ramen?dlouhý a kratší?Já sice mám jednu sadu co půjde na erko ale jinak jsem použil starý.nechal jsem je opískovat společně s ramenem a pak jsem akorát sundal matky co chránily závit a dal jsem je do zinku.myslím si že když jsou v poho tak je zbytečný kupovat nový.
ja som sa dnes naucil pouzivat na kadete lavu nohu+brzdovy pedal
no joo k comu je donuteny clovekkd ma odtrhnutelanko na rucnej a vonku snezi:D

-> Mantrabeach: jo, trvalo mi to asi 2.5 hodky :-) ale jeste to nemam komplet, ale uz to je tak spis ze cviku, spis budu shanet novy tycky atd, snad pochodim
-> U-Geen: teď si odhalil že makáš na konečně zase na škodovce
.Na stojanu to je práce naprosto perfektní a hlavně je to za chvíli komplet oholený.Zbejvaj jen svisláky zítra a je to komplet
-> zidlik: nj když s tím neuměj tak se nedivím.jinak to je skoro stejný jak škodovka.Já s baworákem dávám radši pozor ale neříkám že si nezablbnu.škodovku nemám, jakou na to vzít
-> doly120: ok udělám,zítra až bude čas.

-> zidlik: nj když s tím neuměj tak se nedivím.jinak to je skoro stejný jak škodovka.Já s baworákem dávám radši pozor ale neříkám že si nezablbnu.škodovku nemám, jakou na to vzít

-> doly120: ok udělám,zítra až bude čas.

-> Vojťas: lae ja jsme nemocnej

-> stika87: to je hovno ti ukazu zitra co sem odhazoval :-D
-> U-Geen: musi bejt

-> stika87: jé, U.F.O.
no apak prifrcel komos moje sadinka ma bebinko na brzdovim valci :( tece mi tesneni. takze ten Zrepasovanej valec by se mi ted HODIL :D

ja si dneska odhazel novou garaz kde sjem zaparkoval hned svoje nove auto :)))
-> minno 05.01.09 23:13:17: Pěkné

-> minno: Kočku
Sice stará, ale velmi dobrá

ja som dnes bol ako prvé odskúšať preskladaný brzdový posilňovač v aute, pripojil som ho na hadicu od sania a naštartoval, zdá sa, že funguje
Potom som si zhromaždil v izbe tieto repasnuté / nové dielíky....

Potom som si zhromaždil v izbe tieto repasnuté / nové dielíky....
-> doly120: týýý brďo to čo máš za kladkostroje?

Dneska jsem dokončil montáž centrálu do svého Favorita. Dosud jsem nebyl na centrál zvyklý, takže mi to připadá jako luxus
.

zidlik 05.01.09 21:47:22 napsal: ... ale
prostě ženská…to je jak kdybych hučel do dubu...
Proč jako? Dřevo jako dřevo

prostě ženská…to je jak kdybych hučel do dubu...
Proč jako? Dřevo jako dřevo

-> Mantrabeach: Mohl bys prosííím udělat foto toho stojanu? děkuji

-> zidlik 05.01.09 19:45:31: To je ještě v pohodě, já byl včera zablbnout a nějakej týpek tam jezdil s toyotou nějaký hranatý kupé tak z osumdesátých let a Jen jezdil ve sněhu kolečka, furt to měl vytůrovaný a přední kola se protáčeli ale zadní zablokovaný neměl. prostě vubec nevěděl jak na to a jen tak asi dvě minuty hrabal ve sněhu, pak to zabalil a odjel.
-> Mantrabeach: jj ale když sem viděl ty paka co vtom jezdili ty než se rozjeli tak už sem byl dávno před nima..sice maj bavoráky ale je jim to hovno platný když to neuměj řídit a v každý zatáčce se přetočej...ale dneska byla taky málem kolize s rapidem...mladá v zatáčce zašlápla brzdy a ejhle vono to nezatáčí
ještě že se borec co jel proti nám uhnul..a to jí řikám pořád at jezdí do zatáček pomalejc a dobržďuje plynulejc ale prostě ženská...to je jak kdybych hučel do dubu

-> Mantrabeach: jee, tohle sem delal vcera, ale bez stojanu :)
-> zidlik: by ses divil co dokáže bavorák.A to mám kombajna.Dneska jsem se na vlastní oči přesvědčil co to dokáže.Než jsem jel do práce tak jsem si zablbnul a kromě váhy auta v tom není skoro rozdíl.jezdí se s tím krásně a je to hezky čitelný
-> Czkedar: Raději do jiného tématu

-> doly120: foto, foto!!!
Já se dnes půl dne drbal z modelem do školy,a moc se mi to nepovedlo
Kdyby to byl plech tak tam ty podstavy přivařím

Kdyby to byl plech tak tam ty podstavy přivařím

Po dvou hodinách sem měl komplet rozebráno deo posledního šroubku
.bohužel jsem udělal foto bez blesku

já dneska kutná hora-chomutov-lovosice-ch
lumec nad cidlinou-kutná hora s Courierem na letňákách a stačilo mi to....ale zadohrab je zadohrab
-> Mr.Din: taky sem měl dneska takový pěkný poklice

sem dneska celej den krosil na sněhu s rapidem ale je to jak pluh vtěch závějích jak to je snížený...ale kam se na škodovku hrabou v driftech náký bavoráci.jenom čuměly a nechápaly všichni na cvičáku

-> Pavel P..: Dyk je tam jen spinac sepnuto rozepnuto 

-> Mr.Din: Pekne puklice 

Juj aj ja by som si zasantil keby som mohol...