skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 109501 až 109550) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> Mr.Din: gratuluju k papíírůům 

-> aceboss: Vim

-> aceboss: to se nekdo ma. 

No, já se dneska v práci na parkovišti jal zprovoznit zamrzlýho rapida. Co jsem moh rozebrat hadice, to jsem rozebral a zbavil přebytečného ledu. Dobrý, nahodil jsem baterku která byla v teple a chvíli točila a pak šlus, konec. Tak jeden ochotný fíra natáhnul kabely a nic. Startér v pi.i! Netočil. Tak že kouknu na uhlíky atd. no a sjela mi pružinka, která drží přítlak uhlíku na komutátoru. To už začal lítat vercajk po autě. No nakonec jsem sehnal pár lidí co mě roztaličili, auto chytlo, chvíli trvalo než se rozhejbalo čerpadlo, ale dobrý. Postupně se uvolňovaly všechny ledový zátky po autě a domu jsem dojel a na dálnici to začlo i topit. Naštěstí nic neprasklo a nikde nic neteče. No tak to jdu teď vypustit a namíchat silnější fridex než ten předtim aby to za jízdy nemrzlo v chladiči. Hold -17°C bylo asi moc.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Njn ani nevíš jak se mu ulevilo
-> Mr.Din: Gratulace

-> Mr.Din: Gratulace

já neska dělal záverečky z autoškoly.. ( prospěl )
to aby lidi začaly chodit kanálama..

-> aceboss: Ty jsi bukva ja chci taky matiku :(
Na auto jsem letos ještě ani nesáh,ale zato jsem včera udělal matiku za velmi dobře,takže spokojenost ještě jednu zkoušku z ekonomiky a je po starostech

-> Syny: tenhle byl bezpecne ulozenej, ani se to nehlo. Nad tim bly este asi 3 auta, ale ten prvni(ze kteryho sem ten vyfuk nevytahl), ten byl upne nahore a kdyz sem mu skakal po motoru, tak se to trochu hebalo
-> pitrs-84@: kua ja sem si rikal, ze sem ho mel vzit, ze by se nekomu hodilo
Tedka sme tam byli 2x za tyden, takze neni potreba tam zas jet, ale esi pojedeme treba za mesic a bude tam, tak si na tebe vzpomenu a vezmu ti ho, jak pojedu na koleje. 
-> petr s: on mozna ne, ale ja bych bral
-> J3STER: tak jak pojedem priste se ti ozvu

-> pitrs-84@: kua ja sem si rikal, ze sem ho mel vzit, ze by se nekomu hodilo

-> petr s: on mozna ne, ale ja bych bral

-> J3STER: tak jak pojedem priste se ti ozvu

-> Klubko_: Škoda že jsem marod mohli jsme se v Prostějově setkat. 

-> Syny: a 742 136 nechceš?
klubko,ja chci to lizatko z toho facka!!
-> Syny: to ni nezbyde ani na nastartování 

Ja dneska zjistil, co chci za motor do auta
Loď používá největší motor svého druhu na světě, který byl kdy postaven. Motor Wärtsilä-Sulzer RTA96-C je přeplňovaný dieselový dvoutaktní 14 válec s technologií Common rail. Motor má hmotnost 2 300 tun, při 102 otáčkách za minutu dává výkon 84.42 MW (114,800 koní). Každou hodinu spotřebuje okolo 13,7 tun paliva.
Akorat nevim kdo bude sponzorovat tu naftu
Jo a abych nezapomel - koupim tak 200 nadrzi na skodovku 

Loď používá největší motor svého druhu na světě, který byl kdy postaven. Motor Wärtsilä-Sulzer RTA96-C je přeplňovaný dieselový dvoutaktní 14 válec s technologií Common rail. Motor má hmotnost 2 300 tun, při 102 otáčkách za minutu dává výkon 84.42 MW (114,800 koní). Každou hodinu spotřebuje okolo 13,7 tun paliva.
Akorat nevim kdo bude sponzorovat tu naftu

-> MOLSO: hej jo, trochu sem si tak pripadal
vsechny ty draty, hadicky, lanka co tam zavazely! A prirezly to k sobe bylo, no hruza. A nejvetsi paradox? Pokousel sem se o to samy uz na jednom fanousu pred timhle, ale pak sem se nedostal pod auto, abych to rozpojil. A co myslis, z tech 20 steftu, nebo kolik sem jich dohromady na tech 2 autech povolil se ukroutil jen JEDEN! neveril sem vlastnim ocim
ale nakonec se povedlo a odvezl sem si 2x prvni dil 

-> Klubko_: To ses odvaznej teda... Bych mel strach, ze se to hne...
-> Klubko_: mne sa po dto lezlo tak akurat
aj taku hunatu deku som mal pod sebou
ked sa budem chcet ist povozit treba rychlo naliat 13 litrov vody a rychlo nastartovat kym nezamrzne
Klubko_ 15.01.09 00:19:14 napsal: ani ocko nenasadis!! to musi karbec pryc, saci pryc, cely parohy a pak jedes po
milimetru šuch šuch šuch
nejake zname zeby mechanik na slovenskym traktoru ?

Klubko_ 15.01.09 00:19:14 napsal: ani ocko nenasadis!! to musi karbec pryc, saci pryc, cely parohy a pak jedes po
milimetru šuch šuch šuch
nejake zname zeby mechanik na slovenskym traktoru ?

a tady si vytahuju prvni dil vyfuku. Zabralo mi to tak hodinu urcite
ani ocko nenasadis!! to musi karbec pryc, saci pryc, cely parohy a pak jedes po milimetru šuch šuch šuch

ja, ShadeNouf a Discovera sme dnes byli na vrakacu v Prostejove. Takovejch mrtvolek tam bylo. Ale vsechno 105, 120 uzovky, eMka, hodne fanousu. Hrstka kil a par litru.
-> MOLSO:
wo to go

Gemini 14.01.09 16:00:59 napsal: → Klubko_: to vidim, to mi nemusite hlasit…
presne tak
MOLSO 14.01.09 16:57:55 napsal: vypustanie chladiacej kvapaliny
proc sis nevyjel na ten chodnik? By se ti pod to lip lezlo.

MOLSO 14.01.09 16:57:55 napsal: vypustanie chladiacej kvapaliny

-> haso: to je skor čiarovy kod

-> haso: men uz z angliny odysiel..zacinam sa s tym zmierovat ez to nebudem mat

mne uz z tej vojnovej literatury zacina odchadzat synchron v hlave

-> ShadeKK: dikes

-> MOLSO: ok zajtra pozriem ak nezabudnem
-> ShadeKK: určite pod 85°C ...
v obchodoch nic nemaju a v autofilykrc maju podla vsetkeho 91°C termostat žigul
len zase poštovne by bola palka
v obchodoch nic nemaju a v autofilykrc maju podla vsetkeho 91°C termostat žigul

-> haso: verim ti..diky za iniciativu aspon

-> MOLSO: ja by som mal mat doma termostat zo zigi len musim pozriet na aku teplotu
uz mam uspesne za sebou 40stran este 30

-> peter13789:
bohove foto ! 

ja som bol dneska s fawom na stk a emisnej ... dalej som navštívil MOLSA a nejaké blízke okolie .. bola fakt sranda ... musíme niekedy zopakovať .. pamätné foto z mojej návštevy
-> Syny: zabrusovacou pastou na ventily ako minule
-> Zdeněk.: alkyton je moja slabost

-> Zdeněk.: alkyton je moja slabost

-> gabo000000: ja by som ti aj pomohol ale sam toho mam vyse hlavy

-> MOLSO: barvičky sme tu už veľmi dlho nemali

-> MOLSO 14.01.09 22:13:36: Cim si to prebrousil?
-> MOLSO: ale ja nie

-> gabo000000: kua neserte ma so sajrajtom
ja som spokojny
-> Vojťas: nemám garaž auto stoji pod plachtou na dvore. Mám malú dielňu v suteréne a väčšinou je tam zima skoro ako vonku
chce to odhodlaie a teple oblečenie 

-> Vojťas: nemám garaž auto stoji pod plachtou na dvore. Mám malú dielňu v suteréne a väčšinou je tam zima skoro ako vonku

-> Gryzly: Me slo o tvar poloosy 

ale ani za toho boha nemozem zohnat žigulový termostat na otvaraciu teplotu 87 - 91°C
už som bol v 5 mototechnách a všade mali len plastové 83ky 

-> MOLSO: ty mas asi vytapenou garaz ze furt neco kutis :-( ja chci taky :-(
haso 14.01.09 21:59:58 napsal:
→ gabo000000: ale to je lahke…mas taku modru ucebnicu ze
„zmaturuj z anglictiny“ ? z tade to opis
hovno! ona s nami vybabrala...dala nam to oscanovane s tej ucebnice ako priklad..takze cele to opisat nemôzem
-> vaclav785: snazim sa aj nad anglinou rozmyslat...
-> MOLSO: nice work..ale est na tom bloku je stale sajrajtu
→ gabo000000: ale to je lahke…mas taku modru ucebnicu ze
„zmaturuj z anglictiny“ ? z tade to opis

hovno! ona s nami vybabrala...dala nam to oscanovane s tej ucebnice ako priklad..takze cele to opisat nemôzem

-> vaclav785: snazim sa aj nad anglinou rozmyslat...
-> MOLSO: nice work..ale est na tom bloku je stale sajrajtu

Vymenil jsem masku
, co rikate? ja myslim ze klasika je mnohem lepsi 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: joo je to kužel
to je tak naschval odfotene aby si sa opýtal
a nakoniec 150HP wasserpumpe tjunynk

a nakoniec 150HP wasserpumpe tjunynk

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Válec nebo buben, není to jedno. A píše že to přebrousil na buben (válec)
-> MOLSO: Ma ta poloosa na konci kuzel? To vypada jak valec