skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 109251 až 109300) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> CpEaRjHaY: Porazil jsi někoho na přechodu?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Lehké ublížení na zdraví..

-> CpEaRjHaY: A reknes nam o co slo nebo se nemame ptat? 

-> Stepix: Ani náhodou.S chlastem bych za volent nevlezl..
-> CpEaRjHaY: kamaráde, to vypadá na chlast za volantem, co?

-> Klubko_: dyť uz mam zlte viko zdvihaek s cervenymi podlozkami, cervenou remenici vodni pumpy a jeste pujde zluta pricka motoru a cerveny drzaky

-> MOLSO: jenom 100HP?
pridej barvy aspon na 115HP

ja som dnes odmeral ze môj tuningovy zotrvacnik vazi 4.200kg a prave peciem veniec
okrem toho som cely motor rozobral...vycstil a nanovo udelal presahy...

Dneska som dal druhu vrstvu na moju tuningovu remenicu vodnej pumpy a este som vyrobil 100HP remenicu kluky 
a riesim montaž tlakomera a teplomera oleja a som z toho kkt

a riesim montaž tlakomera a teplomera oleja a som z toho kkt

-> Klubko_: No pápíry sem odevzdal ve středu a dneska sem zaplatil pokutu.No za nepříjemnou věc..
-> CpEaRjHaY: tos překročil rychlost asi vo víc co?

-> CpEaRjHaY: za co?
Tak já dnes poslal úřadu 26 tis Kč pokutu

-> Matthes, záškodník z TechWebu: no, taky trochu. Mel sem nad tim zvedakem desku, ale ta drevotriska moc nevydrzi
aspon mi tam jde ted lip rezerva 

-> Klubko_: A prohnul kufr ne?

namontoval sem nove troubeni
jaktoze TyTrubko nevali? Kde sem udelal chybu? Dyt sem i cz umazal???
asi z nejakyho francouze. Ale troubi hezky
jaktoze TyTrubko nevali? Kde sem udelal chybu? Dyt sem i cz umazal???
asi z nejakyho francouze. Ale troubi hezky
-> Gryzly: a je to tu! SteamPunkovej sarter z felicie 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ne vrtule M5 a to bohužel pár halířů neni 

-> Nwkt: Jako sroubek M5? Par haliru ne 

-> Mantrabeach: Já včera koukal kolik stojí M5 a ceny mě mile překvapily 

-> Gryzly: jj, presne tak. Na tym mym je to ulomeny tak, ze se prave dostanu k tem kontaktum
mel sem to stazeny plechem, ale asi to povolilo. Takze zkusim vzit pruzinu co stahuje pakny, fiknout na pul, navarit na kotvu, aby to ten bakelit pritahovalo ke kontakum a zalepit necim, at se tam nedostane sajrajt

-> Klubko_: Novej bakelit se koupit nedá, je to tam zalisovaný a novej elmg. spínač stojí 500,-. Zkus vrakoviště.
Já to musel kupovat na naši feldu, protože se zasraly kontakty a cvaklo to ale nesepnulo. Prostě to nerozebereš tak aby to šlo složit. Zatímco na obyč startéru ti stačí pájka na odpájení dvou drátů a vyčistíš a složíš a funguje, tak na feldě ten bakelit leda tak rozmlátit kladivem ale už nesložíš.
Já to musel kupovat na naši feldu, protože se zasraly kontakty a cvaklo to ale nesepnulo. Prostě to nerozebereš tak aby to šlo složit. Zatímco na obyč startéru ti stačí pájka na odpájení dvou drátů a vyčistíš a složíš a funguje, tak na feldě ten bakelit leda tak rozmlátit kladivem ale už nesložíš.
tak sme dneska spálily spojku na rapidoj..takže sem se rozhod že rapid zůstane přes zimu v garáži a budou se barvičkovat nápravy...přední náprava se vystuží atd.atd...moje bětuška se snažila rozjet na čtyrku a holt to spojka vodnesla no...jinak rapid příde celej rozebrat a bude se na něm dělat asi všechno znova kromě laku ten je novej ten se nechá bejt..ale c elej interiér se předělá spodek se předělá,motor se taky předělá potřeboval bych aspon 100 tisíc

sem vcera vecer musel potunit starter elektrikarskejma stahovackama. Mam zlomenej bakelit na kotve no a vcera to prestalo kotvovat
-> Nwkt: no když má kouli na 2t tak jo no
.Ale chtělo by to novou spojku,tahle už je skoro ko.Nestěžuju si,hlavně nebejt toho že to má samosvor tak bych se ve sněhu u kamaráda nevyškrábal když jsme to skládali do stodoly.
-> Bohyn: já mít cočko tak bych si to taky vyvařil sám ale zatím nemám.Jinak auto není úplně nějak zničený.když se to podaří tak bych polepy potom dal do původního stavu.Bawo spokojenost,ano

-> Bohyn: já mít cočko tak bych si to taky vyvařil sám ale zatím nemám.Jinak auto není úplně nějak zničený.když se to podaří tak bych polepy potom dal do původního stavu.Bawo spokojenost,ano

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: iDawe
-> Mantrabeach: kterej barbar zničil ty polepy? a proč mělo auto takovej pohnutej osud?bawo spokojenost že

->Mantrabeach: to já jsem dneska vyvářel celej den až do 22:30 a stihnul jsem komplet předek jako vršky podběhů,přední sloupky,držáky světel a část podběhu+2 nátěry základem...ale došel mi plyn sakra zejtra se kouknu po nějakym hasičáku

-> Mantrabeach: No jo, za báwem se to tahá co 

Já si dneska odvezl kastli na vyvaření,bylo zajímavý koukat na auto jak jede bez přední nápravy na podval

-> haso: hehe, naopak, pokiaľ nejakej panenke "tam to" dole nenazve membránou, tak je to ešte stále celkom v pohode

-> Jožynek : Sme na tom úplně stejně
Jak tak koukám... není tady nikdo,komu by se chtělo učit

Jak tak koukám... není tady nikdo,komu by se chtělo učit

-> doly120: to je sice pekne, este keby sa mi aj chcelo do toho pozriet...

sme boli dneska s johanxx-om v podniku na kofole len tak pokecat a zacali sme sa bavit o repase AC pumpy, a jano zrazu namiesto membrana AC pumpy povedal blana
porad smiech a ze celu pumpu vycistil a zrepasoval a zakoncil to vetou:
"je pekná a ešte ktomu má aj blanu"

"je pekná a ešte ktomu má aj blanu"

-> Trax: A víš že by to bylo nejlepší?
Protože já se asi sám neodhlásím
Je tady Pan tux?

Je tady Pan tux?

-> doly120: napis tuxikovi, ten ti zablokuje virt a uvidis, ze to pujde

-> Jožynek : To máš ještě jeden celý den, to máš času....
co bych za to dal já

-> Trax: To máš výhodu že máš časovou rezervu
J á bohužel už žádnou nemám,ale nějak se nemůžu donutit k tomu abych se na to alespon podíval
A to mám sešit před sebou,ale vůbec si ho nevšímám
-> stika87: To je jedno,tam dám známku co dostanu
Tak huš huš a běž se učit

A to mám sešit před sebou,ale vůbec si ho nevšímám

-> stika87: To je jedno,tam dám známku co dostanu

Tak huš huš a běž se učit

-> doly120: mna to caka v stredu, ale uz mi je to v podstate jedno, hop alebo trop

-> doly120: to by simel dat spis do fora co sjte dnes podelali
to me pripomina ze bych mel studovat matiku na zkousku :D

-> doly120: ja se dneska chtel ucit na zk z fyziky a taky to nak nevyslo... Ale jeste mam casovou rezervu

Já se dneska chtěl učit matiku ale nějak to nevyšlo
A to zítra píšu pololetku

A to zítra píšu pololetku

tak jsme to byl dneska zase "roztrelit" nepovedlo se

ked uz to nic nepomôze tak aspon zas o par gramov mam lahsie auto

nahrubo vyfukove kanaly a kusa aj sacie ale este nic nie je dokoncene
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tuning by sa nemal zverejnovat

tak sem vyměnil rozvody,ten zlomenej komínek rozdělovače vyčistil karbec vod skurvenýho benzínu a jak si ted motor pěkně tiše šlape..ale nechápu jak se ten komín rozdělovače moh zadřít...to sem stim najezdil jenom tisíc km a rozvody byli kuli tomu vprdeli
Nwkt 19.01.09 14:08:16 napsal: Já dal dneska zkoušku s nulovou přípravou
kua to je veget ja dnes na podruhy nedal takovou banalitu