skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 109201 až 109250) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
Tak dneska jsem dodělal držáky na sedačky a natřel podlahu...
-> Gryzly: Neslyšela ani když sem troubil než sem začal couvat..
tak sem dneska vindal tlumiče a stabilizátor a náký plechy sundal zespoda a přítelkyně natírala
zejtra snad natřu podlahu a rozeberu přední nápravu a příde taky do barev

-> doly120: každej ajťák je magor

-> Nwkt: jo to mi říkal kámoš taky 

-> doly120: Ne, jinak bych tam nelez 

-> Nwkt: Takže ty nejsi taky normální?

-> Mr.Lumpy: Tam snad neni ani jeden člověk normální 

-> Nwkt: proč bohužel? 

-> Mr.Lumpy: Hmm bohužel 

-> Nwkt: hele ty tam studuješ co? 

-> Nwkt: těžko říct prej sou tam pěkný exoti
ale přihlášku si tam asi budu podávat

-> Mr.Lumpy: Ježiš fuj, snad tam nechceš studovat 

Dneska jsem navštívil FAV v Plzni 

For all: jeji nabijec je stejne ocas a vyhraju stejne ja tak neni co resit..tak..domluvil sem..howgh..konec

Ty vole ja radsi budu priste mlcet
...jak prijde neco takoveho hned to resi pulka virtu...přiště to budu i filmovat

-> Nwkt: A sakra az tak ?
i kdyz mas recht vlastne kdyz je ted taky nemocnej to by z koukani nedostal

-> MOLSO: prosimte s tim sem ted neloz, ted se tady resi Tuneman2ova nadbytecnost 

-> stika87: No počkej, to že je třetí tak neznamená že musí z kola ven ne 

-> Tuneman2: -> Nwkt: Nechte ho chudaka byl treti tak musel z kola ven

Klubko_ 21.01.09 11:41:52 napsal: → Nwkt: vim vim, sam mam vyzkouseno 
Tuneman2 20.01.09 23:16:25 napsal: → Nwkt: ona na to ma jinyho
…ja jsem byl jen morální podpora

kdybys nekecal
nekecam..jsem v tomhle čistý jak slovo Boží
...no i když...

kdybys nekecal

-> Nwkt: wole
..všecko překroutiš

Tuneman2 20.01.09 23:16:25 napsal:
→ Nwkt: ona na to ma jinyho
…ja jsem byl jen
morální podpora
To si mam představit tak, že si jim u toho fandil? 
→ Nwkt: ona na to ma jinyho

morální podpora

-> mototechna: tak to je velkej luxus mit vlastni piskovaci box 

-> Nwkt: vim vim, sam mam vyzkouseno
…ja jsem byl jen morální podpora

kdybys nekecal

kdybys nekecal

-> mototechna: ty vole Risko, parada, to bude radost pieskovat u teba 

-> Nwkt: ona na to ma jinyho
...ja jsem byl jen morální podpora

-> Klubko_: neco v tom smyslu..lidska energie taky leci...ale asi mam tu chripku taky uz

-> Klubko_: Ty nevíš, že sex je nejlepší lék?
-> Tuneman2: tak nemocnou kamaradku jo? dodavals ji zivocisny teplo?
Co jsem dnes udělal?...rano jsem vyměnil palivovej filtr na ropákovi, pak jsem byl navstivit nemocnou kamaradku :-D...pak jsem se přežral večeří a po večerní projížďce jsem zjistil že mam diru ve výfuku...doufam ze se dovecera neposeru a tim nedokoncim tento uzasny den:-D
-> CpEaRjHaY: To ta kravka neslyšela ten pípák co maj náklaďáci při couvání?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak to mu závidim.Já bych to měl taky jen pokutou kdyby se do toho netentoval

-> CpEaRjHaY: To sou svine, nedavno se znamymu svalila na auto naka stara krava a taky to odnesl on, ale nastesti jen pokutou 

-> FORM: To člověku úplně znechutí sedat za volant..

-> CpEaRjHaY: Jasně, já jsem nasranej jenom to po tobě čtu.
-> FORM: No vono to byo právě před bránou,takže to nebylo ani na firemním pozemku..nechce se mi to dál rozebírat.Už tak sem permanentně nas..nej.
To je právě to že je vždycky za všechno zodpovědný řidič..
To je právě to že je vždycky za všechno zodpovědný řidič..

-> Mantrabeach: Kolem 12 000 €
na jízdu pro brambory do Kaufladnu stačí 

-> Nwkt: jo ty bys chtěl M5 jo?trošku luxus ne?ale tu mě nedělali v kombiku,to bych nechtěl a na dnešní bych už neměl

-> CpEaRjHaY: No pěkně mi to hnulo žlučí. Snad ti řidičák vrátí za dobré chování dřív, myslím že si můžeš po půl roce zažádat. Myslím že se nemáš moc za co stydět.
-> CpEaRjHaY: Hmm, to musí být radost se setkat s takovým blbcem. Kdyby se to stalo alespoň na veřejné komunikaci, ale někde při couvání do dvora, no to je opruz. Mě by v životě nenapadlo řešit něco takového tak tvrdě. Pokud by byli normální, uznali by svojí chybu, maximálně by se nechali odvézt do nemocnice na šití. Ty by jsi po tom donesl babě kytičku a flašku červeného na dokrvení.
Já už jsem přemýšlel jakou zběsilost jsi mohl způsobit, ale tohle jsem nečekal. Lidi jsou pitomci. Vůbec se ti nedivím, že nebudeš chtít, po navrácení řidičáku, už profesně řídit. Já bych to dělat nechtěl.
Já už jsem přemýšlel jakou zběsilost jsi mohl způsobit, ale tohle jsem nečekal. Lidi jsou pitomci. Vůbec se ti nedivím, že nebudeš chtít, po navrácení řidičáku, už profesně řídit. Já bych to dělat nechtěl.
-> FORM: .No ani ne tak baba jako její zeťák zatápěl.Původně chěl abych vyfásl 2 roky bez papírů a pokutu 50tis
Měla jen rozseklou hlavu..

-> CpEaRjHaY: Má baba alespoň něco zlomeného? Nebo jen dostala náplast na odřené koleno?
-> Stepix: Nic se neděje.Jako bývalí profesní řidič to znám.takových sem potkával

-> CpEaRjHaY: Jeee, kvůli takové ptákovině ti vzali řidičák a dali tak šílenou pokutu? Baba by si zasloužila spíš proplesknout, nemá tam co stát a čumět jak couváš. Baba byla asi přehnaně aktivní a nameldovala PČR jaký jsi hrozný pirát, ne? To ti nezávidím, tohle se může stát každému, myslím že se nemáš moc za co stydět.
-> CpEaRjHaY: soráč, v naší republice je to nejpravděpodobnější

-> FORM: No tak dobrá.Na firmě při couvání do dvora mi vlezla za náklaďák babka a koukala co se za branou děje,ale stála mi furt za prdelí,takže sem jí vůbec neviděl..Tak sem do ní strčil a spadla na zem..