skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 108951 až 109000) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> maca: na velkou vzdálenost se mi málem stalo něco podobnýho když jsem jel do opavy si koupit š 130. Vlakem jsem jel přes 6 hodin a i když jsem to bral tak že se aspoň člověk koukne po \"světě\" tak jsem byl silně rozčarován když byly na blatnících puchejře atp... , no ale samo jsem se byl projet a nakonec jsem ho vzal protože jinak nebylo tak hnilý kromě předních podběhů takže možná nebudu měnit ani lemy a mechanicky byla na tom velice dobře - například kolama jsem otáčel bez síly i na místě, motor dobrej a nežere takže nakonec jsem jel domů autem ale v první chvíli sem si málem chtěl nafackovat.
-> haso: pametám si, keď si tam mal kosu 

-> doly120: ked idem do zahrady, alebo ked ides kempovat tak je lepsie upravit zem predtym nez si postavis stan, alebo keby som zapadol...co ja vim, je v kufri a nezavadzia tam tak naco ju vyberat
-> haso: a na co ji používáš?

-> MOLSO: ano, aj 

-> haso: motyku 

-> MOLSO: sak ty si moje auto videl tak vies co tam vozim

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: no tak ja mam auto aj pre bezne pouzivanie ale da sa povedat ze naradie je vsade, v kufri je krabica plna veci, za zadnymi sedadlami je to tiez plne naradia
minimalne nejake lanka a svieckove kable atd, dokonca aj popolnik je plny srobov 

haso 25.01.09 22:00:09 napsal:
a moje auto alias pojazdna dielna
tebe by skor bodla skoda 105 SP - speciální servisní

a moje auto alias pojazdna dielna

-> haso: škoda že nemám fotku svojí pracovní 125l šáde cca před třema rokama,to byla pojízdná dílna!kufr plnej,vzadu místo sedaček vercajk a jelo se,kopce 30kmh,dva lidi se vešli tři už ne,na střeše byla i vytížená zahrádka

a nakoniec foto auta Pana zvaraca alias Andreho :) to favo je krasavec:)
vcera mi johanxx volal ci snim nepojdem za andrem robit auto do garage:)
tak ze hej...no 5hodin roboty, svetlo fuc, nepovolitelne sroby na narazniku sa ufaklili flexou, andre zvaril naraznik, pak sme sli kupovat sroby nove, no a dosiel som domov a zaspal jak zabity
nejake fotecky z akcie 
tak ze hej...no 5hodin roboty, svetlo fuc, nepovolitelne sroby na narazniku sa ufaklili flexou, andre zvaril naraznik, pak sme sli kupovat sroby nove, no a dosiel som domov a zaspal jak zabity

-> maca: Musím říct, že tohle se mi stat, tak bych byl ale hoooodně nakrknutej...
-> MATTESS: njn,vařilo se to ve mě

-> Radar: jj sem si potom všimnul,proto sem to smazal

-> maca: taky se mi to stalo, ale nejel jsem takovou cestu
Si snad myslí, že když člověk jede kus, tak to veme, ikdyž realita je diametrálně rozdílná od slibů

-> doly120: Radar 25.01.09 21:26:13 napsal:
→ Tomo-DK: Alkyton…
→ Tomo-DK: Alkyton…

-> suri: Zatím pouze komplet přetěsněný, ale až budou zase peníze tak komplet GO. No jo no....chudý středoškolák.
-> Tomo-DK: Alkyton...

-> Gemini: krása to 26 akože 26 ta hlava?
-> Tomo-DK: namaľovaný, ak chceš poskladám ti taký po komplet Go:) -> Radar: vyzerá to pekne to je farbičková generálka? alebo je aj spravený?
ale orginál čistý blok je krajší
ale orginál čistý blok je krajší
-> Radar: pani
krasny motor :) co si ho vypral v PERWOLLE ???
si ho natieral dascim ??? ak ano,cim ?

-> Radar: KRAAASA 

Už se to pomalu blíží ke konci...jenom ilustrativne nandané :-)
-> J3STER: -> Tampajs: no právě,proto jsem se vláčil 200km ....v plánu bylo ho přivézt domu
-> maca: Nejhorší je že na těch fotkách vypadá fakt moc hezky :)

-> J3STER: no jo, uz ani ja, teraz som to len preto otvoril ze som nasiel po byte "ND"
ale prec to aj tak nedám...

-> maca: Zaráží mě ta drzost vydávat auto zralé na díly nebo do šrotu za extra zachovalý kousek.

-> Jožynek : S Merkurem jsem si vyhrál nejvíc, a ještě ho mám doma ve skříni a to hraní s ním mě už dávno neláká. Měl jednu velkou nevýhodu: stálý nedostatek dílů i přes to že se nějaká ta stavebnice dokoupila.

-> MOLSO: no niekde som mal este origo to stare, po otcovi ale ostali uz len zbytky, a toto sme dostali ako malí, ale som dneska pratal a kade tade som daco nasiel, tak som to trocha zreevidoval, je to to navacsie balenie

J3STER 25.01.09 19:44:50 napsal:
→ maca: Já jsem byl, když jsem sháněl 136-ku rapida,
v Přerově podívat na jeden kousek za 25 000,– Kč prý po
profesionální renovaci. Houby, vyřezané lemy překryté plastovými
nádstavci, nekvalitní lak(štětcovka by byla lepší), nešlo to
nastartovat. A když konečně motor chytil nešel do otáček natož s autem
jet. Hlavně že mi vykládal jak těžko sháněl bílé zadní
lampy.
tady motor chytil,ale na tři válce.......lišta v palubce natřená štětkou a ručně napsáno garde,špinavé tapecírunky.....oba lemy chycené,jeden se už odděloval u nárazníku od kastle,kufr koroze zamaskovaná......atd.
→ maca: Já jsem byl, když jsem sháněl 136-ku rapida,
v Přerově podívat na jeden kousek za 25 000,– Kč prý po
profesionální renovaci. Houby, vyřezané lemy překryté plastovými
nádstavci, nekvalitní lak(štětcovka by byla lepší), nešlo to
nastartovat. A když konečně motor chytil nešel do otáček natož s autem
jet. Hlavně že mi vykládal jak těžko sháněl bílé zadní
lampy.

-> Jožynek : krááása ... ja som mal tiež ...
blbby bratranec micelu sadu rozjebal 

Nwkt 25.01.09 19:29:15 napsal:
→ maca: A kolik je cena?
napsal do 10000kč.....
→ maca: A kolik je cena?
napsal do 10000kč.....
-> maca: Já jsem byl, když jsem sháněl 136-ku rapida, v Přerově podívat na jeden kousek za 25 000,- Kč prý po profesionální renovaci. Houby, vyřezané lemy překryté plastovými nádstavci, nekvalitní lak(štětcovka by byla lepší), nešlo to nastartovat. A když konečně motor chytil nešel do otáček natož s autem jet. Hlavně že mi vykládal jak těžko sháněl bílé zadní lampy.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Maca píše že to už neplatí
-> Nwkt: -> Matthes, záškodník z TechWebu 25.01.09 19:16:48:
Snad to plati

-> maca: A kolik je cena?
Matthes, záškodník z TechWebu 25.01.09 19:11:08 napsal:
→ maca: A co rikal debil ze se ti to nelibi?
divil se,že není podle mojich představ
→ maca: A co rikal debil ze se ti to nelibi?

Matthes, záškodník z TechWebu 25.01.09 19:16:48 napsal:
→ maca: Tyjo za 17 000 :-D chudak ty :-/
ta cena již neplatí
→ maca: Tyjo za 17 000 :-D chudak ty :-/

-> maca: Tyjo za 17 000 :-D chudak ty :-/