skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 108801 až 108850) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
tak ja som dnes urobil par zaberov auta po zime snehu a soli ... a vysledok ? nic mooc pekneho ...

Dneska jsem na auto nandal HP

ja upratujem o 106 uz 3ti den
ale z garaze som vybral vsetko komplet regale stoly police a policky vsetko vyzametal a poukladal naspet..vcera popoludni som bol vyniest na skladku 4vrecia odpadu a dnes som este pozbieral 2

->zidlik:jo ještě pujde o pár cm, to byl první pokus a zas lepší mín než když bych dřel čelem

normálně se ted stal zázrak...povolil sem úhlový rameno vod podélnýho a nic sem neurval

Já jsem konečně vytáhl fávo asi po 2měsících z garáže a odvezl jsem to klempířovi na nějaký kosmetický úpravičky a opravičky

-> Bohyn: předek bych dal ještě trošku dolu

-> stika87: hlavne to s tou cervenou neprehanej... Co sem te psal vis 

foto celku bez ničeho,bohužel byla mrtě tma a jinou fotku jsem neudělal

Tak já dnes konečně dorozebral rapida a zítra jde na vyvaření.tahal jsem motor s převodovkou i nápravou zároveň.
-> Tomo-DK: no divil by ses ale kromě lemů na tom není nic extra dobrýho,tam by bylo víc práce než mám já teď na rapidovi
-> Klubko_: ne u kamaráda doma ale na trávě to bylo no
-> Klubko_: ne u kamaráda doma ale na trávě to bylo no

Dneska jsem dal do auta motor a zapojil vše,lehce snížil předek, postavil ho na 15tky ajen tak naaranžoval masku s blinkrama

a vymena vejfuku sice ne dnes ale v utery :)
jsme dneska natrikla klicky a stahovaky :)
-> Klubko_: no prostě sem ztoho sundal tu matku a ted do toho řežu a prostě nic stim povotočenim to zkusim ale vono to asi nepude hrozně to pruží a vždycky se to vrátí zpátky....já to nák rozmrdám už se stim nebudu srát

-> zidlik: z mostu se urval, ale drzi v silenbloku? Da se na nej myslim nasadi 19klic, tak ho zkus takle protocit v tom silentu. A kdyby uzs to mel ohoblovany, tak na ten cep nevarit neco, cim za pomoci paky to protocis.
-> Klubko_: jo přesně ten

-> zidlik: krasa pohledet ze
kterej cep? Co drzi uhlovy v pricce?

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Už neni třeba, už jí je zase dost
Což o to, já bych ji klidně vyměnil - ale srát se s těma odvzdušňovákama - respektive vytvářet nový... na tomhle autě to nemá cenu

Což o to, já bych ji klidně vyměnil - ale srát se s těma odvzdušňovákama - respektive vytvářet nový... na tomhle autě to nemá cenu
-> David29: A o vymene brzdovky jednou za par let si slysel? :)
-> Klubko_: tak sem si přines z pošty balíček je to krása
...akorát mám zase problém protože nejde vyrazit čep na úhlovym rameni..jeden šel blbě ale nakonec sem ho vyrazil a do tohohle bušim jak krypl palicí a nic prostě nejde ven
už sem ztý nápravy nasranej
přední náprava je vo proti zadní krása tam de aspon všechno povolit....

A to ste měli vidět ty původní destičky... no, spíš jenom výkovky

Tak já dneska vyměnil přední destičky.. a hle, brzdovka se nemusí dolejvat 

-> Nwkt: ja mam taky zapich ale zkouska se dneska nevyvedla :-(
-> Pavel P..: tak to maš recht s timi počitačami daš za to 30-40 tisic a za tyžden ked to chceš predat tak zistiš ze to nema ziadnu cenu..
STK

zápich ze statistiky 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: vim, taky jsem to co jsem potreboval nenasel, protoze bych to uvaril, mam 3GHz jednojadro a to topi luxusne
-> Mantrabeach: kde ste to delali? to vypada jak nekde na louce 

-> Klubko_: akorát jedna podstatná maličkost mi stále chybí............garáž.*3
* 

-> Pavel P..: ho vem do garaze. Ma mp3, wifinou si tam dotlac net a ses na virtu i v garazi
to je muj plan na leto 

-> Pavel P..: Taky se divim jak si kamarad sveti svou PIII 700MHz na ktery ma XP 
Jinak doufam ze k popelnici neponesu ten notebuk az se pokusim prepajet ten chip

Jinak doufam ze k popelnici neponesu ten notebuk az se pokusim prepajet ten chip

-> MOLSO: no nevim jaká je situace na slováči.. ale tady to nikdo nechce ani zadarmo a kolikrát jdu a kolem popelnic se válej celý celkem slušný kompy.... protože počítače stárnou hodně rychle a ceny komponentů jsou tak nízký že se nevyplatí kupovat starší...
-> Pavel P..: ked myslis ...

-> MOLSO: co s tim... starej šrot, vyberu z toho pár věcí a zbytek vyhodim.
-> Pavel P..: skoda toho PC 

a za chvíli ten starej komp nesu k popelnici 

já včera po 3letech upgradoval kompa co mám na net.. původně to byl P3 866mhz, 256 sdram, a disk 9gb...... a nahradil ho P4 2,4ghz, 512ddr, 2×40gb disk... ale hlavně jsem přešel na Win Xp z původních 98 na kterejch to ty tři roky jelo....

-> Mantrabeach: vypada lepsie ako ta "moja"

my včera večer rozebírali tohle
motor,převodovka,
obě nápravy najednou ven

-> RON: Protoze tam maj ti idioti samy graficky hovadiny a kdo vi co 

-> Tampajs: Tak je to Jateční !! 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: takhle jsem mel vcera zatizenej procesor pri listovani na www.cz.o2.com :'(
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: Nezakouri, kvalitni asus. No jeste jedno jadro, je to stara masina. A kdyztak tu mam este PC a zlobivej notebuk viz "Pajeni BGA" 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: počkej až se ti z toho zakouří,bude klid.....i na virtu

-> Matthes, záškodník z TechWebu: teda takle zlobit cpu? Jedno jadro?
ja si ted nainstaloval collina 2
ja si ted nainstaloval collina 2