skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 108701 až 108750) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> Bagrr- máma mele Emu: no není ale kdo by lez pod autema hrabal se v tom když by vedle stálo něco nezabezpečenýho
Tak já dneska rozebral starý nefunkční headset, propojil ho s radiem a mám hands free. Navíc sem to vykoumal tak, že není nikde nic vidět... Taky sem opravil zásuvky v autě a vymenil zadní vzpěry v kufru, takže už mi to nepadá na hlavu... A začínam pomalu přípravy na výlet do Amsterodamu...
-> Tomaso435: no nejspíš to bude někde mezi nádrží a karburátorem nebo střikem (záleží co máš za plnění:D ) takže až tolik možností nejni:D a zbytek se nechá pořešit:D
Dnešní kácení jabloně-místo ní tam bude stát přístřešek pro Rapida

-> Klubko_: ale nevíte kde je od toho vypínač,,, protože aby to propouštělo benzín tak do něj musí jít proud
a kdyby ste to chtěly pustit ručně, tak neví stejně kde je :) :) a i kdyby tak s tím stejně nevodjedete, protože vám to nepude nastartovat páč je odpojená cívka a když by ste vodevřely kapotu tak to začně dělat kravál,, :) :) a když už tak ručka je zabezpečená vysacím zámkem, takže ji nedáš dolu :) :) a na volantu je páka takže si rači vybereš jiný :) :) :) :)

-> Klubko_: přesně

-> Tomaso435: tak uz vime, jak ti ukrast auto

-> zidlik: já to tam mám taky jako zabezpečení :)
-> Pavel P..: tak to potom jo a já se tam stou zbytečnou zátěží tahám už pul roku
jako věděl sem vo tom ale nemoh sem se ktomu dostat abych to vindal takže to šlo ven až ted

-> zidlik: odpojovač benzinu.... spíš to bylo připravený jako zabezpečení proti ukradení...
-> havlik: no ale vtomhle autě nikdy plyn nebyl to je právě divný

kurva co stim je najednou se to načetlo
-> zidlik: no spíš to bude elektrickej uzavěr benzínu možná pozůstatek LPG
nejde mě sem vložit foto(blbne mě net) má to vstup a výstup na hadici a vedou ktomu dva dráty..nemůže to bejt el čerpadlo na benál??
.
tak já ted natíral spodek auta nad zadní nápravou a co sem tam nenašel přišroubovanýho..nebylo to vůbec zapojený..kčemu to je dobrý???
-> stika87: to by šloo
-> exwrcteam: Jůůů...

-> Tomaso435: hele kdyz uz sjem u toho bych ti dneska mohl hodit ten ekonomer jestli nemas co napraci
já dneska konšně sundal samolepky,,,, a ani flíčky to nenadělalo

ja sjme nasadil filtr a pridelal koberce do auta :)
tak sem navařil výstuhy na pravý úhlový a na pravý podélný rameno ted to pudu natřít natřu kousek auta zespodu natřu příčku převodovky a vyseru se na to je tam zima jako svině
-> Tazi: takový dva lampiony

-> petr s: presne to sem chel napsat 

-> Tazi 30.01.09 22:39:56: Počkej až ti ten tygr skočí za krk
Eště mi došel balíček nerez imbusů, tak jsem je hned vyzkoušel. Teď vypadají jako dvojdílné že..?

Nazdar kucí, taky se musím pochlubit. Dneska jsem dotvořil Micince škrabadlo. V obchodě by to stálo tak 5000,- a já to svedl za 500,-. Za ušetřené peníze si kopím ohýbačku na trubky.

-> ZbyŠek: takze trubku vozit nemam?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: sak jo propojka...
mas to nekde z netu? Hod odkaz
mas to nekde z netu? Hod odkaz
a na delsi dobu nechci videt vrtak a vrtacku, neco okolo 1200 der
-> FORM: Snad od 5% bezi, opravdu nezacina od nuly
Jinak jsem to nevymyslel ja 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jasný, to bude fajn. Regulaci asi taky nemáš od nuly, ale od nějaké hodnoty, kdy bude motorek alespoň trochu běžet? Od jaké střídy zhruba běží?
-> FORM: JJ potak s vypinacem 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jasně, o nic nejde, hlavně když to bude sloužit. Místo klasického vypínače dáš tedy potenciometr?
-> Klubko_: Jezis propojka no
Mam tlustou fixu. Ma plynulou regulaci.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: umi to plynulou regulaci? To by nebylo spatny
teda ale co ta propojka 

-> FORM: Ano jak jsem psal uz nize
Diry do tistaku sem vrtal vrtackou FERM

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Hmm, čuňárnička, udělal jsi si PWM modulátor ventilátorku topení?
-> Klubko_: zvecsa takto je pred..elpsie foto nemam

mam nejake obdobie technologickych rezov
a dnes som sa kusa pohral na sustruhu..nei ej to dooncene ale zatial to ma 550g

-> Klubko_: dakujem.....NJ..3 DNOVE UPRATOVANIE ROBI SVOJE
-> Jožynek : ty mas foto pred ne?:D
-> minno: nj..nemam vsetko ale ked viem ako pisu iny ze do garaze musi cestovat 15ékm a vie tam byt len v sobotu alebo nema elektriku a take veci tak to by som nechel zazit

-> Jožynek : ty mas foto pred ne?:D
-> minno: nj..nemam vsetko ale ked viem ako pisu iny ze do garaze musi cestovat 15ékm a vie tam byt len v sobotu alebo nema elektriku a take veci tak to by som nechel zazit

ja som po druhy raz v zivote natankoval plnú nádrž