skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124207 příspěvků (zobrazeno 108601 až 108650) od 06.12.2007 do 20.05.2025, založil/a iDawe
-> D29 - Škaredý debil: Ve škole mi je to jedno tam mám zadarmo i tři neděle

já sem nandal jednu polovinu vystužený nápravy a zdá se mě že je ted trošku do V to kolo předtim to bylo do A
ted nevim jestli to je dobře nebo špatně
no uvidíme až se nandá i druhá strana a dá se to na kola

-> Tomo-DK: ,-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí):
mýlite sa! unás v Galante zrusili 40 na dvoch miestach , ale na takych kde rychlejsie ako 30 nemozes ist lebo sa rozpadne auto, su tam metrove jamy

mýlite sa! unás v Galante zrusili 40 na dvoch miestach , ale na takych kde rychlejsie ako 30 nemozes ist lebo sa rozpadne auto, su tam metrove jamy

ja som dnes rozobral obe motory ktore som kupil pod srotovu cenu a zistil som ze jeden z motorov je nanovo poskladana 136ka ktora ma novu sadu valcov na ktorej sa vsadim ze nie je viac ako par desiatok moznos toviek kilakov...vllozky este nestihli ani zhrdzaviet z vonku...su cistucke novucke vonavucke

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): cosi !!! nezrusia !!! nemali takuto koninu vymysliet a by bolo vsetko OK !!! neviem ako to je u vas dole ale ak ide dake auto dialnicou 130 a pred dakou dedinkou spomaluje, nehromadi sa to tam ? a nerobia sa tam kolonie ???
P:S ver tomu,ze ked takuto hovadinu vymysleli,tak urcite ani jednu 40 nezrusia !!!
P:S ver tomu,ze ked takuto hovadinu vymysleli,tak urcite ani jednu 40 nezrusia !!!
-> Nwkt: Vcera som si dal klasickych nedelnych 120 km do BA... fakt vsetci jazdili ukazkovo, ale nasli sa aj chujici, co sa bali viac ako je zdrave a pre istotu sli 40.... A za cely ten cas len dvaja umelci, co na to kaslali... jeden BMW X5 a BMW 7...
ale divil som sa, ze plny dopravny servis radarov a na mojej trase zidni certici nestriehli...
Som zvedavy, ci naozaj zrusia aspon jednu 40 v niektorej dedine.....
ale divil som sa, ze plny dopravny servis radarov a na mojej trase zidni certici nestriehli...
Som zvedavy, ci naozaj zrusia aspon jednu 40 v niektorej dedine.....
-> Tomo-DK: kazdi si teraz dava pozor a dodrziava tu 50, ale oni asi na to neprisli ked tam tvrdli ...
sice co maju zaplatene za to tak,coby tam nebuli ... 

-> Tomo-DK: To přejde, u nás se taky měsíc po zavedení bodovýho systému jezdilo 50 ve městě
-> MOLSO: to je na hovno !!! ja som dnes zase cucal ako debo a zabijal som cas kym BUS sa dovali na zastavku tak ked mu to bezne trvalo 15 min. teraz mu to trva 25 min. :( a asi hodku na zastavke sme debatovali aby rec nestala , o 50km/hod. je to kktina !!! ale na com som sa rehlil bulo,ze debilni zeleny buli na kazdej zakrute ,a cakali kedy dakeho stopnu
su ubohi !!! prvy tyzden , a oni si myslia ,ze dakto im naleti a stopnu
ani jedno auto nestopli co som tam stal hodku ...
Aspon teraz nepredbiehaju skatule , skodule
kazdy rovnako chodi ci stare,ci nove auto

Aspon teraz nepredbiehaju skatule , skodule

Dnes som sa BRUTAAALNE nudil v aute pri dodržiavaní 50ky
šak som ani motor nepočul ani prd
je to nahowno

-> osminohej: takže se podařilo? potřeboval bych zrušit dva:)
-> Tampajs: Neschopenka do čtvrtka je tochu na hovno, ne? Když máš první 4 dny zadarmo...
Tak dnes jsem zrušil doklady Rapid na čestné prohlášení. Zas taková byrokracie to nebyla.
-> Turda: Teď už jo

-> Tampajs: voe vysvětleno ne??

-> Turda: To bude tim že tady jde o dejchací obštrukce ne o nohu

-> Tampajs: řikals sám že to neni nic vážnýho
-> Turda: Nevim mě to jako joke nepřijde..
K obvodní lékařce..
BTW:Neschopenka do čtvrtka
K obvodní lékařce..
BTW:Neschopenka do čtvrtka

-> Tampajs: deš s nádorem??
mě je taky blbě, tak sem si dal bramborovej sálatík s řízečkem od Soboty a je mi hned lépe

Sakra je mi kurva zle musim k doktorce sem zvědav co mi řekne

-> D29 - Škaredý debil: Ne muzikant, ale spotřebič. :o)
-> stika87 31.01.09 12:30:01: Jezis otoc si ten vypinac svetel :)
-> Fén - Neznalej a neodborník: Já vim.... ty muzikant 

-> Fén - Neznalej a neodborník: mno dokonce

-> kaprof: To teda není pravda... Už podruhé. :o))
-> Fén - Neznalej a neodborník:
to je take poprve 

-> D29 - Škaredý debil: Si ale všimni, že já s tím nemám vůbec nic společného. :o)
Volové
Chvíli tu nejsem, a hned mě zase pomlouváte

Chvíli tu nejsem, a hned mě zase pomlouváte

Ani kaskader ani klapiar chvala bohu :)Som technik pre zdokumentovanie a vypocet vysky skody na MV 

-> Zdeněk.: jj přesně toho... zapoměl jsem, že si změnil nick poté co si udělal ten test...

-> doly120: asi myslíš D29 - Škaredý debil

-> doly120:

-> kaprof: David29?

-> Zdeněk.:
na to sou tu jini na bourani

-> Probek 36: Karosář nebo kaskadér?

-> Probek 36: jako spravit to nebo nabourat...?
já byl neska omrknout rapida co sem chtěl kupovat a zkončilo to fiaskem 

dnes som spravil zopar peknych fotiek a anvigoval toho modreho favorita..repsektive jeho sofera

tak ja dneska vyndal a rozebral sedacky z Blacka, jsem zvedavej co z nich zbyde

-> Klubko_: on si hral s vrtackou,ale da se sehnat

-> ZbyŠek: peknej macicek
mel bych otazku. Ta dirovana trubka uvnitr, da se sehnat uz dirovana, nebo sis hral s vrtackou?

-> D29 - Škaredý debil: to nemusis nikde psat, toho si kazdej vsiml :-D
Já dneska na Soptíkovi protočil 60 000 najetých kilometrů
Jo, a zlámal jese se

Jo, a zlámal jese se

-> Fén - Neznalej a neodborník: žeji miluje?? no není co řešit já vim

-> Tomaso435: To snad v "" každý, ne? :o)