skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 108401 až 108450) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> MOLSO: eště to dodělavam....pořád nějaké maličkosti mě brzdí...
-> zidlik: jj za vanu se stydim
..ale tady sou všichni skrblíci a nikdo nic nenabídne 

-> pisky: taky budu muset mejt a alkytonovat znova motor... jak sem ho za tisíc km dokázal zasrat to by člověk nevěřil..možná to bude tim že na levý straně nemám ten krycí plech
zejtra taky hodim foto jak dělám na motoru..mladá se mě na to vysrala že prej to mejt nebude tak sem na to zase sám

-> zidlik: presne
-> Evž@: za tu vanu by ses měl stydět

-> Evž@: juu hezkyy jak to jede ? 

Dnes(a včera) sem zaměnil nesmrtelný motor 120 LS za lehce upravené fáčko 136.......snad si to kyvka nechá líbit

-> Dave: nojo když já si na loket nevidim

-> zidlik: Tak 5 cm drát se dá lehce přehlídnout...

tak včera když sem nahazoval nápravu tak mě hrozně bolel loket..celou noc mě to bolelo a až dneska sem teprv zjistil že tam mám zapíchlýho 5 cm drátu

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: bohužiaľ okrem práce v zamestnaní mi na nič viac iné času neostáva

-> minno: děláš něco jinýho než kyvku probůh?

-> havlik: ostanme v tom ze uverim ked uvidim:P ale si borec

-> Tomo-DK: sa smej hovorím druhý raz ICQ nebudem tu písať somariny
-> suri: ved sa len smejem :)
nic v zlom ani proti suri

-> gabo000000: ne opravdu bude až místo nárazníku zadního a budu nasávat trávů z pangejtů prej to přidá hnedle 5oktanů
-> M@rtin: Njn
ja nemam lenovo

-> havlik: a to turbo chces faakt dat az an koniec zvodov
si delas prdel vid

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Wifina pod linuxem na Lenovo T61p mi jede naprosto luxusně
-> Tomo-DK: radšej cez icq ak chceš
-> M@rtin: nechci to tu furt propírat dokola ale řekl sem že loni pojedu pouze pokud budu mít zadní náboje od sakyho(čekal sem na ně od ledna08 ), který sou koupil až někdy v řijnu08 od ugeena
-> havlik: Ale to jsi snad říkal i loni, že s tím pojedeš ne?
-> Klubko_: Sem se taky nasral... nepovedlo se mi pod tucnakem rozjet wifinu na notebuku, dal sem zas widle 

-> D29 - Škaredý debil: no uzivatelsky to uz mozna na jaks tak na nejakej privetive urovni je, ale dnesni klonovani byla fakt chutovka.
-> Klubko_: Já sem spokojenej... Mě se líbí, všichno kolem mě řešej furt nějaký licence, a že si koupí tenhle program, cracky a podobně... To já to mám všechno zadarmo a neomezeně...
Hlavně se k tomu nemusíš chovat šetrně, k Winowsům když ses choval hrubě, tak ti dělali porblémy...
Hlavně se k tomu nemusíš chovat šetrně, k Winowsům když ses choval hrubě, tak ti dělali porblémy...
ja se dnes m....dal s linuxem. Jezisi to je tak funkcni a uzivatelsky prijemny nastroj, az mi z toho hlava prechazi.
po celodennim cekani, nez se dycky neco dokoncilo a zkouseni, ktery nastaveni bude fungovat sme to snad dotahli do konce dostali OS z refencniho pc na ostatni. Ale ta zpetna vazba od programu a snaha delat to, co si uzivatel preje, to aby clovek pohledal
komercni aplikace clovek vezme a celkem intuitivne drive ci pozdeji dosahne sveho. Ale u LX aby napred vseobecne pronikl do problematiyk LX a pak teprve muze zacit neco delat.

suri 04.02.09 19:13:07 napsal:
Dnes som zistil zaujímavú vec. Že tých kamarátov ( debatistov) čo mám
od začiatku mám aj teraz aj keď neviem či sa aj oni k tomu hlásia .
Aspoň dúfam že sú to Gabo, Molso , Mathes , Gemini a Majklsto
a mna si kde nehal ???

Dnes som zistil zaujímavú vec. Že tých kamarátov ( debatistov) čo mám
od začiatku mám aj teraz aj keď neviem či sa aj oni k tomu hlásia .
Aspoň dúfam že sú to Gabo, Molso , Mathes , Gemini a Majklsto

Tampajs 04.02.09 19:18:44 napsal:
→ Tomo-DK: Já jdu na C
jaj :) tak drzim paluchy :)

→ Tomo-DK: Já jdu na C

-> M@rtin: co se směješ předloni sem řekl že to na hrocháč pojede a jelo i přes mononuklozu kvůli který sem byl pomalu 2 měsíce neschopnej a dodělával sem geometrii auta půl hodiny před odjezdem. Ale dojelo totam i zpět a eště sem byl 7 celkově v slalomu:)
-> havlik: uvidíme čo bude do leta možno dôjdem ak sa dožijem
-> havlik 04.02.09 20:24:38:

-> suri: no na hrocháč to snad už letos pojede doufám
-> havlik: tak nech sa daría skoro to dokonči potom prídem pozrieť na hrocháč raz :)
-> suri: a jasný no to se nějak nezdařilo no ale už je to vyřešený vše

-> havlik: jak jsi chtel od toho chlapíka čo hovoril gabo ak pamätáš
-> suri: pomoct s čim?
-> havlik: tak paráda že si konečne zohnal ja osm ti chcel vtedy pomôcť ale potom s toho nejak zišlo
-> suri: stačí to co je v tý krabici pod tim

-> havlik: a turbo s LIAZU by si nechcel :)) vymontujem stojí v škole pod oknami rozpadnutá liazka :)
Se mi to nějak kouslo

-> Pavel P..: aha ja ho natoľko nepoznám tak neviem:)
-> havlik: Chlapče, chlapče. Asi by jsi se měl jít léčit

-> osminohej: zase až trojnásobný léčení mi netřeba:)
-> suri: u havlika by to jednou nestačilo

-> osminohej: trojnásobne?