skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 108351 až 108400) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
Včera jsem dostavěl garaž. No a dneska jsem tam konečně nastrkal všechny křápy co nám stály na dvorečku. Konečně mi nebude nic překážet až budu vyjíždět s ohnilou škodovkou

-> Turda: To si se jen spletl.. Nemám rád ovce ale Slepice

TW: 30%
Virt: 100%

Virt: 100%

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ty jo mám skoro 100%, jen sem napsal že Tampajs miluje ovce a to bylo špatně...divný...

virt 100
tw 50
tw 50
virt 100 %
TW 40% na ten nechodim
TW 40% na ten nechodim

Tak já dnesk nainstaloval na druhý oddíl disku Wokna, musel jsem si kvůli tomu přeinstalovat i Linuxe a ted dávám dohromady nastavení jako dřív 

-> MATTESS: safra... stejny vysledek..... 

virt: 100%
TW:60%

TW:60%
-> Matthes, záškodník z TechWebu 05.02.09 22:19:48: 100pct
-> Matthes, záškodník z TechWebu: 60% a to sem to tipoval
náhodně zvolená písmena:D

-> Matthes, záškodník z TechWebu: 40% z toho jedno sem trefil nahodou 

testy.nanic.cz/testy/.../
znate-tw Vyzkousejte jak znate konkurenci :)
Tedy upraveno... Ale odpoved zustala samozrejme stejna.
-> petřík: Priznavam ze ta otazka neni spravne formulovana 

Já dnes neudělal v podstatě nic jen mi uznali dvě zkoušky takže jsem štastnej zase o nějaké starosti méně.

-> petřík: centimetrů nebo let?

-> petřík: Tak podle propočtů by mu mělo bejt cca 13?
Já teda pány osobně neznám ani jednoho ale... mužu se zeptast kolik bylo tuxikovi když se zakládal virt ?

Kdo furt hlasuje v otazce 9 moznost 3?

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja treba nechapu rovnou prvni otazku :-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: To jo ale u té 6ky sem se krapet doběhl

Primitivni test no 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: heh, 100%
skoda ze aj v skole mi tak nejdu testy

-> Matthes, záškodník z TechWebu: dobry test

-> Matthes, záškodník z TechWebu: za 100 procent

-> Matthes, záškodník z TechWebu: 90%

-> Matthes, záškodník z TechWebu: 100%
Jediyn co sem si nebyl jistej byla 9tka, ale nejak sem to logicky odvodil
Ovsem tou 2kou si me urazil, zes me dal vubec do vyberu 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: za 100%:D
jen ta sedmá otázka je divná, nikoho takovýho neznám

-> doly120: tak to jo potom.

-> eresak136: Celý žhavý se vracet do školy z chíry... to čekání mě unavilo
-> doly120: hlavně že si byl doma už ve 12 to je divny.

-> eresak136: Neutek

-> doly120: a utekl ze školy

já už se týden po pracovní době zabývám přípravou spotřebního mikáčka na lak...vyčištěno zmatováno vše na plnič
Ja dneska dodelal poseldni zkousku a odpoledne docistil Blackovy sedacky do Whita 

Já se dneska svez sanitkou

sice ne dneska ale vyrobil sem Ofrouda:D Aneb 405tá bez motoru:D
-> Pre všetkých 100 a 1000ckárov chlapci dajte si pozor na otočnosť excentru v spodnej hlavici zvisláku prípadne ak je zadretý okamžite zrepasovať + zvisláky ak nie tak je len otázkou času kedy skončíte v garáte a nie je pekný pohľad keď krásne kilo má prevalený blatník dvere prah a celý spodok dám 3 fotky kde je vidieť o čo ide prvé dve je totál vyžraný zahnitý a tretia je nový
-> Klubko_: bych se vtom vubec nehrabal kdyby nevymetla každou díru každou kaluž a nezavršila to tim že spálí spojku
je to vpodstatě její vina že dělám výstuhy meju motor atd

Tak som sa pustil do calunenia MTX sedacky.. najprv oblepenie bokov molitanom.. na foto zatial doterajsia moja praca.. cas ukaze jestli se to povede.. zatim sem ze sebou spokojny 

-> Evž@: zajed do prostejova na srotak, ja si z tama taky odvezl vanu na facko. Je jich tam k dispozici dost
-> zidlik: musis ji rict "lasko, ty me vubec nemilujes, kdyz se se mnou nechces koupat po lokty v oleji"
uvidis, ze pujde 
A ja sem dnes dotahl instalaci OS a veskeryho SW na 24 PC k naproste dokonalosti. Na dalsich 15 sem pustil klonovani.
A na uplny konec sem dnes ostonal. Z toho mam fakt radost

-> zidlik: musis ji rict "lasko, ty me vubec nemilujes, kdyz se se mnou nechces koupat po lokty v oleji"

A ja sem dnes dotahl instalaci OS a veskeryho SW na 24 PC k naproste dokonalosti. Na dalsich 15 sem pustil klonovani.

A na uplny konec sem dnes ostonal. Z toho mam fakt radost

nasadil sem novou haubnu už jen sehnat krasny dvere a šup na lak

Tak já dneska měl tu čest na praxi se osobně setkat, sednou si a prolézt úžasnou ameriku... Ford Mustang Cobra, rv. 1979, Neuvěřitelný 5000ccm 8 válcový motor.. dělali jsem na tom sací potrubí (muselo dolu kvůli netěsnícímu deklu, co je pod ním). Večer snad budou fotky....