-> Tomaso435: samodomo nee to by nebylo tak hezkýýý je tam zatim jen odflákle nahozená aby tam něco bylo na převoz auta, ještě se to bude upravovat to uchycení značky
tak dneska to byl den že prej vodzvdušníme brzdy tak sme voběhali celý auto třikrát dokola a nic tak pak přijel bratr že stim vodjedem do vesnice a tam na to kouknem ale hned na začátku to přestalo jet a začlo to hrozně cukat dojeli sme tam celou dobu jenom s ruční brzdou...štelujem a vono hovno vyměníme karbec furt hovno pak svíčky furt nic a pak víčko a palec a konečně to běželo takže místo toho abysme vopravily brzdy tak sme se hrabali v motoru..takže ted mám na autě bratrův luxusní karbec krásně vyleštěnej se mě nebude chtít ho vracet a svíčky denso iridium
-> Tuner#2: nevim jak u vas ale tady uz od vcera snezi, a to nejsme na horach, za chvili pujdu odhazet auto, pomalu abych si na to vzal naky pomocniky,
-> U-Geen: Viděl jsem to loni na autosalonu, ale u nás není po sněhu ani památka a vyhazovat za to dva litry nebudu :-) Ale koukám že Ty je tam u Vás užiješ