-> Tomaso435: -> maca: sem na to auto už šel nasranej s lopatou že ho rozmlátim tak aspon jedna věc zkrku...celej den to šteluju jak kretén a furt to nejde pul nádrže benálu vprdeli..a já tam nedal tryskuale hlavně že se mě válí na stole vyčistěná
celej den tady na virtu špekuluju proč mě karbec na volnoběh neběží celej sem ho srovnal vyčistil a všechno.. a stejně furt na volnoběh chcípal a já do něj nedal volnoběžnou trysku hlavně že sem si ji ale vyčistil
doprdele já nasadil karbec a zjistil sem že nedrží volnoběh tak ho rozeberu a zistim že vněm je všechno jinak poskládaný..asi uz nebudu skládat karburátory když přídu z hospody
zidlik 11.02.09 20:04:55 napsal: → zidlik: a jak to člověka kua nasere když vymění půl motoru a pak zjistí že to je víčkem rozdělovačeja cekal, ze to bude kondik
ja si jel na kole s kanystrikem pro benzin pac jak sem tu nekde psal hladove oko bylo hladove vice nez byva :-) a pritom po nalyti ani ne peti litru benzinu zmizelo tak ja nevim :-) dela si to ze me prdelky,
-> Tomaso435: samodomo nee to by nebylo tak hezkýýý je tam zatim jen odflákle nahozená aby tam něco bylo na převoz auta, ještě se to bude upravovat to uchycení značky