-> suri: mna ber s rezevou :) boli tam i kila :) i ked kusky kil ale mne to stacilo :) presne tak ako hovoris :) ale ta garaz a co v nej bulo , skratka parada !!!
-> Saky: mozno ulet..ale...nove sedla za pre mna dostupny peniaz neviem dat urobit a toto je len test...hodim to do jednej 300korunvej hlavy bez uprav a ked to pôjde tak to pôjde ked nie tak nic....ver mi ze keby som mal na to dat si urobit velkoventylovu hlavu tak to zverim do ruk odbornych...ale musis sa na to pozerat aj s tej stranky ze ja chcem nieco dosiahnut ale na to nemam a mam len na takuto alternativu...tak preco to nevyskusat?
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: jasny tretaci ja chodim ke klempirum o prestavce tenhle okruh teda ne pač maj svarečak ale tos měl vidět jak byl snih jak chtěli jit všichni hrnout kuli cigum
-> kaprof von Bahnhof:): jj,já jel přes svačinu k dymákovi pro barvičky a jedu zpátky-venku kouřilo asi 10 učňů,to si měl vidět jak byli všichni vevnitř když zjistili že tam odbočuje auto
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: copak rokyta to je taky přebornikja bych šel rači na cigo k odsavačce bo k elektrikarum jak se tam srat z gumama:D
-> David29: a myslis si,že se to vyplatí? platit jak debil tu urazovku a pak si možná někdy zlomíš ruku a dají ti 1000, a ty jim zaplatis nehorazny peníze a kolikrat si tu ruku zlomis, treba ani jednou...
David29 25.02.09 16:03:12 napsal: → alchstuip – (Až kým nás STK nerozdelí): To mi myslim máme automaticky v povinnym . asi určitě teda na menší částku…
… ne?
povinne hradi hmotnu skodu, ktoru sposobis svojim vozidlom
La som narazal na to, ako si tu robili ordel, ze ci mas urazove na auto... tak som chcel ozrejmit, ze aj taka vec existuje
-> David29: Neviem ako v CR ale u nas sa da aj "urazove" poistenie na auto - poistenie posadky. Mam to na spotrebaku, kazdy clovek, ktory by bol pri pripadnej nehode, ktoru zavinim ja zraneny alebo nedajboze zabity v mojom aute je urazovo/zivotne poisteny, v pripade smrti na +/-30 000 Eur
-> Max: netusim cim by to trealo vziat..je to lak stary par mesiacov ale cele auto bolo rpebrusene 2000pod vodou s tmy ze pôjde na lesticku ktoru sa potom nepodarilo vybavit..na tempe ma najviac sere ucinnost
-> RON: pouzivam Turtle Wax (pravda na relativne novy laky) tak se podivej co nabizej, nebo neco od Sonaxu. Auto nalesteny voskem od Turtle Waxu vydrzi dlouho, takze bys potreboval jeste neco vic brusnyho asi.