skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124207 příspěvků (zobrazeno 107201 až 107250) od 06.12.2007 do 20.05.2025, založil/a iDawe
-> mototechna: vypadá jak novej :-)
sice sem psal že to dodělám až vo víkendu ale nák nebylo co na práci ted
tak vo víkendu možná plech nad ten vejfuk

-> Tomo-navždy bez ...: Díky

-> doly120-ten třetí:o): huraaaa
gratulujem :)

nandal sem nový kabely palec rozdělovače a uhlík do víčka...o víkendu ještě domalůvkuju prostor kolem motoru..například hrdlo nádrže plechy..dám nákej krycí plech nad vejfuk poschovávám dráty kolem motoru umeju to celý a už stim můžu na tuning cup
..jo a ještě filtřík nákej na víko ventilů

-> Maxx: mag 135 w01

-> doly120-ten třetí:o): JAKOU METODU?
Já dneska udělal už druhej.....
......Svářečák
......Svářečák

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): daka za odpoved :))
nie,nie . Nekupil som ho ...
rozmyslel som si to ...
nie,nie . Nekupil som ho ...

Zvaril som nerezovú konzolu na expanzku na generálkovaný kompresor.
-> Gemini: hej...ale pisem ze si nepametam dobre...tak to je zo sklerotikom

-> Gryzly: mrknu a vidim

-> Klubko_: Bingo, je to navařenej lem z rapida, celá kapota nepasuje.
-> Gryzly: že si určitě myslel tu plastovou hlavu hadový bábušky 

pozitri oteviram bazen u me v kufru, uz sem zacal napoustet
Mel sem plachtu na aute, vepredu privrenou do kufru a liboval si, ze nebudu muset sundavat snih z celyho auta. Vysledkem je sice auto bez snehu a ledu, ale bazen v kufru
Mel sem plachtu na aute, vepredu privrenou do kufru a liboval si, ze nebudu muset sundavat snih z celyho auta. Vysledkem je sice auto bez snehu a ledu, ale bazen v kufru

pravé světlo novější než levé a pak nějakou divnou zadní kapotu
-> Gryzly: rapidi zadni kapota. Nebo navareny jen to zakonceni. Nevim, esi sou ty kapoty stejny. 

-> Gryzly: SPZ?
Sem v práci na parkovištio potkal tudle škodovku. Schválně jestli si všimnete co ja na ní divnýho.
-> gabo000000: ja som ti pisal kolko beru za komplet robotu aj s vymenou sediel.......uz si to prekrutil....
-> Tomo-navždy bez ...: Ked das na kilovy motor sanie a karbec z 110LS, budes mat kilo s dvojkomorovym karbecom (110LS mali origo DDSR, ludia ich neskor menili za EDSR a SEDR) pojde to asi trosku lepsie, spotreba asi tiez pojde kusok hore. Podla mna by bolo fajn dat tam aj zvody a vyfuk z 110LS/110R mozno aj erkova/elesova vacka by nezaskodila... potom by to bol taky hybrid 100LS :-)
Ozaj, ten kilovy blok si kupil?
Ozaj, ten kilovy blok si kupil?
-> Klubko_: ako pise molsik

-> Klubko_: no lebo sme smutní ... ja som nepojazdny a tomo je navzdy bez kila 

-> myl@s: Tak jelikož dělám co dělám (řidič, skladník) a zkoušim (učim se a trénuju) kaskadérský kousky, tak nikdy nevíš co se přihodí... a 300kč měsíčně neni zas tolik..
-> Mr_Kubas: Já to myslel ve vtipu - jako že ti upadne kolo, a auto dostane bolestný
Jinak to, že jsou takovýdle pojistky vim...
-> Mr_Kubas: Já to myslel ve vtipu - jako že ti upadne kolo, a auto dostane bolestný

David29 25.02.09 14:45:43 napsal: → kaprof von Bahnhof:): Úrazový na auto?

Ano je to tak, úrazový na "auto" můžeš mít, ale musíš si to samozřejmě připojistit. Jde o to, když budeš bourat a někoho povezeš, tak kdo mu zaplatí odškodný? Samozřejmě pojišťovna, ale po tobě ty peníze bude chtít a bude je z tebe vymáhat. Můžeš si to připojistit až na 5 osob, ale co jsem to modeloval tak na 2 osoby to dává na rok 960,- u Allianzu. Snad tu nekecám blbosti, ale na minulym školení co jsem byl ohledně povinnýho a havarijního pojištění, tak tam tohle řikali

Ano je to tak, úrazový na "auto" můžeš mít, ale musíš si to samozřejmě připojistit. Jde o to, když budeš bourat a někoho povezeš, tak kdo mu zaplatí odškodný? Samozřejmě pojišťovna, ale po tobě ty peníze bude chtít a bude je z tebe vymáhat. Můžeš si to připojistit až na 5 osob, ale co jsem to modeloval tak na 2 osoby to dává na rok 960,- u Allianzu. Snad tu nekecám blbosti, ale na minulym školení co jsem byl ohledně povinnýho a havarijního pojištění, tak tam tohle řikali

-> MOLSO nepojazdný: -> Tomo-navždy bez ...: proc mate stejny smajliky? mate me to a pletu si vas
-> Tomo-navždy bez ...: tusim, ze 110 sani ma lepsi tvar nebo vetsi vnitrni prumer. Ale je to bez zaruky

-> Tomo-navždy bez ...: tusim, ze 110 sani ma lepsi tvar nebo vetsi vnitrni prumer. Ale je to bez zaruky

-> MOLSO nepojazdný: bo neviem odpoved kua

25.02.09 21:32:27-> Tomo-navždy bez ...: preco sa to pytas tu kua ?
Co dosiahnem tym ,ze dam na motor z kila karbec a zvody z skody 110LS ???
Vdaka
P:S klady i zapory ...
Vdaka

P:S klady i zapory ...

-> Saky: jo aj...
-> gabo000000: mimochodem ventioily mas taky zigulacky?
-> Saky: predstavu nemam len gemo mi vravel nejake ceny..okolo 1000za sedlo ci ako..nechem velmi klamat presne si to nepametam
-> gabo000000: mas predstavu kolik stoji nove sedlo? asi ne kdyz resis takovouhle vec-)
-> suri: mna ber s rezevou :)
boli tam i kila :) i ked kusky kil ale mne to stacilo :) presne tak ako hovoris :)
ale ta garaz a co v nej bulo , skratka parada !!!

-> Saky: mozno ulet..ale...nove sedla za pre mna dostupny peniaz neviem dat urobit a toto je len test...hodim to do jednej 300korunvej hlavy bez uprav a ked to pôjde tak to pôjde ked nie tak nic....ver mi ze keby som mal na to dat si urobit velkoventylovu hlavu tak to zverim do ruk odbornych...ale musis sa na to pozerat aj s tej stranky ze ja chcem nieco dosiahnut ale na to nemam a mam len na takuto alternativu...tak preco to nevyskusat?
-> Tomo-navždy bez ...: skôr 120 VB nie? a tiež pekný plagát erky v garáži
tak ja som prave dopozeral film CO PAK JE TO ZA VOJAKA ... :))
kolko skodoviek je tam pani ... a hlavne kil :) som si isiel oci vyocit
kuknite sami :))

-> RON: nepouzivam takze ti mohu tezko neco doporucit
-> gabo000000: to shanis zigulackou hlavu kvuli sedlum? -) a takovej srot budes nekam cpat? dobrej ulet
-> MOLSO nepojazdný: aj viac
-> Matthes, záškodník z TechWebu: mozno... neskumam to

-> Matthes, záškodník z TechWebu: mozno... neskumam to

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: jasny tretaci
ja chodim ke klempirum o prestavce
tenhle okruh teda ne pač maj svarečak ale tos měl vidět jak byl snih jak chtěli jit všichni hrnout kuli cigum

-> gabo000000: sak to je vykon skoro ak motor z fichtla

-> kaprof von Bahnhof:): jj,já jel přes svačinu k dymákovi pro barvičky a jedu zpátky-venku kouřilo asi 10 učňů,to si měl vidět jak byli všichni vevnitř když zjistili že tam odbočuje auto

-> gabo000000: Tady asi mame tvrdsi sit, nic neblika. Ale respekt pred ni mam 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: tomu ver..asj svetla prebliknu..by si neveril ale sused ked doma zapne u nas blikne svetlo
je co drzat

-> doly120-ten třetí:o): 

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: copak rokyta
to je taky přebornik
ja bych šel rači na cigo k odsavačce bo k elektrikarum jak se tam srat z gumama:D

-> gabo000000:
To je maso, husty je zvuk jak se to rozbiha
Supr stroj