nandal sem nový kabely palec rozdělovače a uhlík do víčka...o víkendu ještě domalůvkuju prostor kolem motoru..například hrdlo nádrže plechy..dám nákej krycí plech nad vejfuk poschovávám dráty kolem motoru umeju to celý a už stim můžu na tuning cup ..jo a ještě filtřík nákej na víko ventilů
pozitri oteviram bazen u me v kufru, uz sem zacal napoustet
Mel sem plachtu na aute, vepredu privrenou do kufru a liboval si, ze nebudu muset sundavat snih z celyho auta. Vysledkem je sice auto bez snehu a ledu, ale bazen v kufru
-> Tomo-navždy bez ...: Ked das na kilovy motor sanie a karbec z 110LS, budes mat kilo s dvojkomorovym karbecom (110LS mali origo DDSR, ludia ich neskor menili za EDSR a SEDR) pojde to asi trosku lepsie, spotreba asi tiez pojde kusok hore. Podla mna by bolo fajn dat tam aj zvody a vyfuk z 110LS/110R mozno aj erkova/elesova vacka by nezaskodila... potom by to bol taky hybrid 100LS :-)
-> myl@s: Tak jelikož dělám co dělám (řidič, skladník) a zkoušim (učim se a trénuju) kaskadérský kousky, tak nikdy nevíš co se přihodí... a 300kč měsíčně neni zas tolik..
-> Mr_Kubas: Já to myslel ve vtipu - jako že ti upadne kolo, a auto dostane bolestný Jinak to, že jsou takovýdle pojistky vim...
David29 25.02.09 14:45:43 napsal: → kaprof von Bahnhof:): Úrazový na auto?
Ano je to tak, úrazový na "auto" můžeš mít, ale musíš si to samozřejmě připojistit. Jde o to, když budeš bourat a někoho povezeš, tak kdo mu zaplatí odškodný? Samozřejmě pojišťovna, ale po tobě ty peníze bude chtít a bude je z tebe vymáhat. Můžeš si to připojistit až na 5 osob, ale co jsem to modeloval tak na 2 osoby to dává na rok 960,- u Allianzu. Snad tu nekecám blbosti, ale na minulym školení co jsem byl ohledně povinnýho a havarijního pojištění, tak tam tohle řikali
-> suri: mna ber s rezevou :) boli tam i kila :) i ked kusky kil ale mne to stacilo :) presne tak ako hovoris :) ale ta garaz a co v nej bulo , skratka parada !!!
-> Saky: mozno ulet..ale...nove sedla za pre mna dostupny peniaz neviem dat urobit a toto je len test...hodim to do jednej 300korunvej hlavy bez uprav a ked to pôjde tak to pôjde ked nie tak nic....ver mi ze keby som mal na to dat si urobit velkoventylovu hlavu tak to zverim do ruk odbornych...ale musis sa na to pozerat aj s tej stranky ze ja chcem nieco dosiahnut ale na to nemam a mam len na takuto alternativu...tak preco to nevyskusat?
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: jasny tretaci ja chodim ke klempirum o prestavce tenhle okruh teda ne pač maj svarečak ale tos měl vidět jak byl snih jak chtěli jit všichni hrnout kuli cigum
-> kaprof von Bahnhof:): jj,já jel přes svačinu k dymákovi pro barvičky a jedu zpátky-venku kouřilo asi 10 učňů,to si měl vidět jak byli všichni vevnitř když zjistili že tam odbočuje auto
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: copak rokyta to je taky přebornikja bych šel rači na cigo k odsavačce bo k elektrikarum jak se tam srat z gumama:D