skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 106751 až 106800) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: však byla vypuštěná
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: to máš vypustit jako já červenou...ha a už nekape

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: jasná zpráva, já jdu zejtra lehnout pod bílou potvoru, někde kape voda

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: hézky!zejtra nedorazim na benzínku,jedu odpo do olomóce pro ty věci)
-> suri: tohle? to vypadá jak kus uříznutý roury od lampy... abarth má dvě roury výstupní a je menší, spíš to vypadá na burges ale nějakej zprasenej

-> Pavel P..: no konečně to nekdo rozsek, každej rikal něco jinýho
dík

-> Pavel P..: hele majstre a čo je toto za komín? toto nie je ten ABARTH? sorry ale nevyznám sa skoda-virt.cz/cz/.../6626
5-zavodny-vyfuk-skoda-110r
-110ls?gotopost=1...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: co tě nemáááá...to je abarth

-> gabo000000: tha dake dojebane oko

namontil sem burgesa, udělal k němu svody a nevěřil bych jak jde motor lehčejc a má lepší krouták,na to že je lpg pozitivum,a ten zvouček,soudruzi věděli jak na to.
-> gabo000000: si dostal mrtvici? 

-> bflm: taky by sis dal coo :-))
-> gabo000000: co kouříš ?
-> gabo000000:
THC?

-> gabo000000: Co delals voe 

dnes som sa fajne zasmial..a zasmiala sa aj cela rodina ked som odfotil svoje tuning oci
upravil jsem si serva do svetel :)
vice zde:
skoda-virt.cz/cz/.../5654 -elektricke-naklapeni-svet el-pro-felicii
vice zde:
skoda-virt.cz/cz/.../5654 -elektricke-naklapeni-svet el-pro-felicii
Aby ste nerekli, ze ja nic nedelam a jen drepim na kolejich 
Vcera
- pomohl kamosovi vymenit levy podelny rameno(viz obrazek)
- rozebral a vycistil 2 LEKRy -> slozil z nich 1
- viz dnesni nakup namontoval zadni seriovy tlumice pro pohodlnejsi jizdu.
Dnes
- zkontroloval predstih, namontoval onen lekr lec chybicka se nekde vloudila, lekr nelekruje, takze sem se vratil k puvodnimu a bude nasledovat skok k bodu 2 ze vecerejska.

Vcera
- pomohl kamosovi vymenit levy podelny rameno(viz obrazek)
- rozebral a vycistil 2 LEKRy -> slozil z nich 1
- viz dnesni nakup namontoval zadni seriovy tlumice pro pohodlnejsi jizdu.
Dnes
- zkontroloval predstih, namontoval onen lekr lec chybicka se nekde vloudila, lekr nelekruje, takze sem se vratil k puvodnimu a bude nasledovat skok k bodu 2 ze vecerejska.

-> MOLSO znova pojazdný: no jako od stetce, ze to neni hladky jak kdyz to strikas no :) logicky, tezko se mi to roztiralo
dneska příprava pro příčky,se otepluje tak budu muset máknout na baráku,auta půjdou zas na chvíli stranou
ale až se bude bydlet tak jim všechno vynahradím!!!

-> Pavel P..: hejhejhej sežeň mi taky prosííííííííííííííííííííí
íííííím

-> Vojťas: jake smouhy ? normalne krasne sa s tym natiera 

-> MOLSO znova pojazdný: tak jasne ze to tam pisou :-) ale dela to desny smouhy :( ale ja ho stejne moc necetl protoze sem si ho polil kdyz sem si odlejval :-D
-> Vojťas: natiram to neredenym
je to tak aj v navode 

-> MOLSO znova pojazdný: ale to budes strikat ne? nebo to natiras redenym? v surovym stavu mi to prislo dost nepouzitelny aby to k necemu vypadalo
-> Vojťas:
no na opieskovane veci zakladovku synteticku antikoroznu a potom 2 - 3x alkyton ... sak ten povrch je taky clenity ze by som sa toho alkytonu nedoplatil

-> Nwkt: To taky, ale na tom jsem to nekousl. :o))
-> MOLSO znova pojazdný: zakladovkou ? Alkyton uz neni v kurzu nebo prijde az na to ? 

-> Fén - Neznalej a neodborník: Svody na nějakýho šneka? 

Už třetí den řežu, brousím, svařuju a takhle to pak dopadá. :o)
Dnes som natieral základovkou prvu várku vecí z pieskovne
fotku nedam lebo nemam 

Tak sem ted odřel dveře u rapida
byl nápůl vyjetej z garáže a zafoukal vítr a vrata vod garáže udělali bum do dveří u auta
je to až na plnič tak 5mm

-> Mantrabeach: pekná práca :)
-> suri: jasné že dám ale to bude až neviem kedy....o týždeň by som chcel nahodiť brzdy a doskladať to a potom ma čaká STK, kilometre skúšania a až potom sa uvidí.
-> suri: jasné že dám ale to bude až neviem kedy....o týždeň by som chcel nahodiť brzdy a doskladať to a potom ma čaká STK, kilometre skúšania a až potom sa uvidí.
-> minno: aha ja som myslel že už je komplet , tak sa potom ohlás ako si dopadol
-> suri: veď ešte to nie je hotové, a keby aj bolo, moc kilometrov by som s tým ešte nestihol spraviť aby som to zistil.
-> gabo000000: ale jo dělám,občas se najím,sednu k netu atd
-> T: no když by mi vyšly peníze tak bych mohl na lak už letos ale jezdit určitě letos nebudu
ikdyž
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: díky,musím s tím pohnout abych dlouho nezasíral místo pantátovi v garáži
.A taky už chci aby to jelo na opískování abych mohl dodělat nějaký věci

-> T: no když by mi vyšly peníze tak bych mohl na lak už letos ale jezdit určitě letos nebudu

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: díky,musím s tím pohnout abych dlouho nezasíral místo pantátovi v garáži

-> minno: a už neteče?
-> Mantrabeach: : a pristi rok lak a na leto jezdis ne? :-)
jinak jde ti to od ruky,jen tak dal :-)
jinak jde ti to od ruky,jen tak dal :-)
-> Mantrabeach: obdivuhodne ti to ide..to okrem toho nic ine nerobis?
Abyste neřekli že nic nedělám
tak jsem dneska oškrábal přední pravej podběh,celý dno kufru,nosník vepředu a ještě podběh celej vzadu.teď už nemám skoro do čeho píchnout na týhle straně a potřeboval bych auto otočit.
přední podběh

přední podběh
čo som dnes udělal?
toto, nahodil nápravu:
(a naozaj sem nedávam už po niekoľký krát za posledné obdobie jednu a tú istú fotku, toto je naozaj dnešná práca
)
toto, nahodil nápravu:
(a naozaj sem nedávam už po niekoľký krát za posledné obdobie jednu a tú istú fotku, toto je naozaj dnešná práca

-> Tomo-DK som späť !!!: vole ale zriedeny ocot !! nie cisty z flase ! 

-> haso: same napady ... to ma veru nenapadlo ...

-> Tomo-DK som späť !!!: mal si ho vyvarit v hrnci s octom...
já dneska vyměnil lanko spojky,,,,,, odstranil pár kravin z auta a protáh sem kabely navpínač přídaváků no a zejtra se to zapojí:)