skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 106601 až 106650) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> bflm: Napřed ale musím dodělat tu ohýbačku na papíře a pak z papíru dostat do reálu. :o)
-> Fén: Tak jsem to uhodl na co je ohýbačka
dnes sem i na predek nahodil seriovy tlumice Ateso(vzadu uz tyden sou). V porovnani s tema tvrdejma je to uplny blato. 
Pak sem vezl Shade noufa domu a vzal sem retarder prechod pro chodce v rychlosti, kterou sem zvyklej, ale to sem trochu prepisk. Obvykle si trochu skocim a bez zavahani pokracuju v krasojizde. Jenze tentokrat to propruzilo ponekud vic (bez opory tlumicu a seriovejch pruzin) a ja skrtnul necim vepredu (este sem se nedival). Takze hupsik, ale na druhou stranu se ted v sade citim, jak v limuzine, protoze necitim kazdej kaminek na ceste jako se tema tvrdejma

Pak sem vezl Shade noufa domu a vzal sem retarder prechod pro chodce v rychlosti, kterou sem zvyklej, ale to sem trochu prepisk. Obvykle si trochu skocim a bez zavahani pokracuju v krasojizde. Jenze tentokrat to propruzilo ponekud vic (bez opory tlumicu a seriovejch pruzin) a ja skrtnul necim vepredu (este sem se nedival). Takze hupsik, ale na druhou stranu se ted v sade citim, jak v limuzine, protoze necitim kazdej kaminek na ceste jako se tema tvrdejma

-> doly120-ten třetí:o): no vidiš .

-> Duso:
a cim to natieras?
/ja som mal kedysi kyblik s ciernou farbou na kotly. to este ako tak drzalo. ked sa minula, potom uz len striebrenka v spreji do 900 celziov. zivotnost pomerne kratka/
a cim to natieras?
/ja som mal kedysi kyblik s ciernou farbou na kotly. to este ako tak drzalo. ked sa minula, potom uz len striebrenka v spreji do 900 celziov. zivotnost pomerne kratka/
jo a jeste sjem byl v mototechne pro cepicky na matky at to ma pekny cerny no a kdyz odjizdim tak sjem tam dal 1 no a kdyz sjem prerazoval na 2 tak uz se nepovedlo :)) rozpojila se mi radici tyc pod ruckou :) nastesti jsme nebyl daleko od domova tak sjem to na 1 dokuckal no a pak koberec ven a hura zpravovat :)
-> Nwkt: Jo. :o)
-> Fén: Na šneka?
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): distak ma v garazi 175/70 :) ale me se to takhle libi prdej si tam ;-)
Dnes sem si vyměnil kryt.. po dlouhé době mi jdou mačkat všechny tlačítka a vidím na displej

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): náhodou luxus
-> stika87: óóóó, potřebuju papírovej kapesník...
Vypadá to parádně 

Neviem si pomoct, ale skodovky na gumach s nizsim profilom mi pripadaju velmi smiesne....
165/80 r 13 forever
165/80 r 13 forever

Natrel som priecny vyfuk. (konecne)
ale zatim len 1 nater este pojde druhy.
Na foto este bez nateru .. len odhrdzovacom natrete.

Na foto este bez nateru .. len odhrdzovacom natrete.
Tak já dneska po dlouhý době vypucoval Soptíka zevnitř i zvenku... a konečně jsem zprovoznil větkák na chladiči...
já dneska celej den blil z máminejch hnusnejch špaget chtěl sem vám to i vyfotit ale nák sem se neodvážil

-> Pavel P..: Vy pražáci musíte mít furt něco extra

-> doly120-ten třetí:o): v Praze je krásně slunečno.. a je teplo

-> Mejot: To se máš..tady sněží jak v prosinci
Už chci taky aby svítilo sluníčko

Už chci taky aby svítilo sluníčko

-> doly120-ten třetí:o): to já kouknu z okna a svítí sluníčko a je sucho po sněhu ani památka co si více přát "asi tak o 15 stupňů víc" 

stika87 12.03.09 09:46:32 napsal:
→ Klubko_: to ja to jdu hodit na litaky
stejnak mi
auto stoji v garazi
Jistě,provokuj
Tak sem se mrknul z okna že u nás sněží taky
→ Klubko_: to ja to jdu hodit na litaky

auto stoji v garazi

Jistě,provokuj

Tak sem se mrknul z okna že u nás sněží taky

som sa dnes rozhodol ze casom asi dam central 

-> Klubko_: to ja to jdu hodit na litaky
stejnak mi auto stoji v garazi 

-> doly120-ten třetí:o): hehe u nich snezi mazec 

-> Klubko_: Zase sních

uz sem si pohraval s myslenkou nahodit letni kola, lec pohled z okna dnes poranu me prinutil tu myslenku jeste trochu prehodnotit 

-> Tichy Radek: jo u mě v garáži
dneska večer sem udělal rozvodyn ovou komplet spojku, a dal motor na své místo, dobrou noc
-> aceboss: oni jsou snad dvě těch sklápěček původně 138ky ale víš jak to je,za ten čas je na ní půlka dílů nepůvodních a tak...ona snad 138ka měla kratší tozky a tak,to je nejjistější jak to poznat co to je....jinak ta prostřední je snad původně i vojanda
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: Není náhodou ta prostřední zelená Tatra 138?Nebo se mi ten předek jen tak zdá?

dneska jsme uklízeli na firemním place....5x odtáhnuto na laně,1x odjela jen s předním náhonem a 1x v poho po ose.........a ať mi nikdo neříká jak jde šnekový řízení ztuha,jinak ho pozvu na 148ku bez serva

-> Plisek: to jsem někde viděl

tak us sem konecne zacel delat na 100. vcera sem vyrezaval mezi stenu jak je u motoru
-> MerHanz: -> M@rtin: záleží s kým tram jde a za koho to zatáhne aniž by si to pamatoval

-> David29: Woe, a zejtra jsi bez peněz, teda jde o to, kolik bereš
-> MerHanz: Taky to tak vidim 

-> David29: a zejtra zase budeš švorc

A večer du do hospody 

Mě dneska přišla vejplata... tak jsem konečně zaplatil všechny složenky (internet, telefon, povinný) a hlavně poslal peníze Tunerovi#2 

-> havlik: nie si sam, co sa ho to pytal clovek kolko ma vlastne aut ...