skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 106551 až 106600) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> castrol: máš foto?
montoval som bixenony do felcky a svieti to luxusne

-> gabo000000: krasna prace

-> gabo000000: Pěknej motor, krasně čistej, tak to ma být, chválim

já čistim motor
ja kdyz sem delal v hradci a dneska :D
-> exwrcteam: todle sem už dloouho nevidel
byl sem na navsteve u kamarada

já dneska dělal na motůrku umejt natřít něco se semtam poskládalo a pak sem koumal elektriku a moc sem toho nevykoumal

Polozil sem mame v pokoji novy koberec.
PS: nechce nekdo drevenou dvojpostel bez matraci?
PS: nechce nekdo drevenou dvojpostel bez matraci?
-> zidlik, bflm: no uvidime, je to udelany podle Pecova navodu
skoda-virt.cz/cz/.../5468 -prevareni-uchytu-ramen-na -pricce-prevodovky
Ja tam Acka aji mel, ale kdybych to prepisk, tak sundat a snizit to muzu dycky
a puvodni pricku sem nechal nedotcenou, takze odpoledne uvidime, co to vyvine 
skoda-virt.cz/cz/.../5468 -prevareni-uchytu-ramen-na -pricce-prevodovky
Ja tam Acka aji mel, ale kdybych to prepisk, tak sundat a snizit to muzu dycky

-> Tomo-čistič karbecov: ne ta ne ta jak na tom jsou ty 205 gumy
-> gabo000000: kraasa 

-> Klubko_: tohle já dát na rapida tak budu mít véčka jak prase

paci sa mi tento pohlad..chyba mi hlavne vacka

-> Klubko_: To budou V jak u tatry
-> doly120-ten třetí:o): uvidime ...

-> Tomo-čistič karbecov: Dle mě je to ta 105 nebo co to bylo

-> Plisek: nehovoril si ze cervena pojde do origa ? ci je rec o inej ...

-> suri: Tie úplne naľavo sú na strmene... Tie matice mám, ale nedám, mám ich len pár.
dnes (ono uz je to teda vcera) sem bojoval s Ackama, lec nevyhral
co cert nechtel po svareni, pri vyndavani pricky z auta se pri vyrazeni cepu pravyho sikmyho ramene nejak drblo do hadic nadrze a ona draha tekutina zacala kapat na zem
tak sem prispechal s kanystrem, vypustili sme nadrz a zkonstatovali, ze musim zitra (teda uz dnes) dopoledne zajet koupit propojovaci i k AC novou hadicu 

V tomhle historickym kousku z roku 1983 jsem dneska vyměnil IO koncovejch zesilovačů
, řemínek pohonu kazeťáku a přiletoval žárovku osvětlení.. a hele, máme bezva dobovku do Gardesa 

-> Tuner#2: A taky pokud budu kreslit každý díl, tak za chvilku budu mít celou škodnou. :o))
-> Fén: Tak to jo, díky za objasnění.
-> Tuner#2: Tak třeba protože jsem zatím majitelem jenom klasické ohýbačky a ta není zrovna moc ideální na trubky s tloušťkou stěny 1,5 mm a k tomu ještě takové radiuse, takže to nebudu ohýbat já, ale bude se to dělat na ohýbačce, která je na to mnohem vhodnější. A i kdyby jsem to dělal, tak jít způsobem pokus omyl není zrovna moc ideální co se týče spotřebovaného materiálu. Další výhodou je to, že je mnohem lepší možnost jak dosáhnout přiměřené tolerance délek jednotlivých větví.
tak dnes jsem jí odvezl do šrotu a rozebral převodovku
dokoncil som ojnice..konecne...
-> stika87: ne jenom trochu
já dneska nalepil odhlučnění od mikry a udělal stropní světýlko na 2 sulfitky

-> Trax: to si u tebe ještě vyberu neboj

tak dneska jsme Dejva zbavili kasle a odvezli jsme ji k nam. Chci podekovat jmenovite Davidovi, Brachovi a par dalsím klukum, ze mi pomohli hodit kasli na avii a zase pomohli slozit do kulny. Jeste jednou diky moc, nebylo to zrovna lehky...

-> mototechna: to sú šrobky na strmene? náhodou korunové matice M12x1,5 na čepy prednej nápravy a korunové M10 x 1 na guľové čapy nemáš_?
ja se dneska pri vyrizovani jednoho z nemala telefonu nestacil divit :) volala zenska z kanclu pres chodbu a rikala neco o tiskarne, vubec sem ji nerozumnel, poslal sem tam kolegu protoze sem zrovna resil neco jinyho a kdyz se po minute vratil dostal sem zachvat smichu, ze pry potrebovala zatrepat s tonerem do tiskarny ( delalo to svetlejsi pruh uprostred), ale ze to neni zahrnuto v jejim platovem ohodnoceni tak to delat nebude

-> bflm: zasveteny vedia

Já dneska udělal statistiku 

-> Plisek: takhle po ranu jo ??? blazen 

já dnes vyndal zadní nápravu i spřevodovkou
-> Fén 12.03.09 17:57:00: Jen takový dotaz proč trávíš čas malováním, když to budeš stejně dělat v jednou/dvou kusech? Vezmeš stejně dlouhý trubky a stejně je budeš ohýbat tak nějak aby to vyšlo dle mě. Není to zbytečná práce? Jen se ptám, nerýpu.
-> milano: radsej sa nepytaj :D ja dufam ze to vydrzi.. ale netusim.. je to Hókus PÓKUS
.. MOLSO tu farbu zboznuje :-)