skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 106301 až 106350) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> VeTëV 16.03.09 21:37:30: Jedinej kus, kterej nepošlapala kočka? 

-> doly120-ten třetí:o): podvoizek je uz minulost - bude to v podstate orignal az na sirokou napravu, 5ti kvalt a nove postavenej motor typu M rok 87 misto roku 83...
-> Kaprof: ja taky .-)) tech krizi bylo za tech 5 let strasne moc - stavim to od rijna roku 2004
-> Kaprof: ja taky .-)) tech krizi bylo za tech 5 let strasne moc - stavim to od rijna roku 2004

-> VeTëV: Krásnej lak

-> VeTëV: krasa sem zvedav na vysledek moc

-> Gemini: tajuplne foto...este stale si za to ze vyfukovy kanal staci nalestit? nezvecsujes?
-> VeTëV: Pěkný podvozek

-> Gemini: uzasna pracicka 

-> VeTëV: No to je pravda... leto to počasí je nějaký divný...
Můžu se zeptat proč nemáš to auto v kartě?:)
Můžu se zeptat proč nemáš to auto v kartě?:)
Syny 16.03.09 21:18:14 napsal: → Pavel P.. 16.03.09 20:19:13: Pokud mu nerupne v bedne a nefikne to flexou nebo nepotuni kladivem 

-> VeTëV: Pak vyjedes z vrat a nabouras to 

-> Syny:
parkrát to bylo fakt na hraně

-> škodík:
snaž se snaž..časem na to přijdeš mě to taky trvalo
a stim natíráním si počkej až bude teplo,já taky dělám auto skoro venku a taky teď nepřipravuju kastly na lak 

-> Pavel P.. 16.03.09 20:19:13: Pokud mu nerupne v bedne a nefikne to flexou nebo nepotuni kladivem 

-> Nwkt 16.03.09 20:54:20: Asi tak 

-> škodík 16.03.09 21:10:11: ¨Tak s tohohle už tady kolegu -> Kaprof: asi fakt klepne
-> Kaprof:

-> Kaprof:

-> škodík: a divíš sa? skús pozreť to čo si robil dnes vščera predvčerom s tým autom a zistíš
-> Nwkt: -> VeTëV: A to si v takovým počasí natíral jo?:)
Nebo jen čistil a rozebíral?:)
Ale z dálky to auto nevypadá špatně:)
-> škodík 16.03.09 20:53:57: Špičkový? Tak tet si mě dostal.. kam se na tebe hrabu já s originálním lakem....
Ale tak to je věc názoru žejo...
Nebo jen čistil a rozebíral?:)
Ale z dálky to auto nevypadá špatně:)
-> škodík 16.03.09 20:53:57: Špičkový? Tak tet si mě dostal.. kam se na tebe hrabu já s originálním lakem....
Ale tak to je věc názoru žejo...
ta moja hlava......a spravili sme 10l nadrz paliva prerobenim trabantovej (do zavodaka)
nějak takhle bude vypadat a necháp proč mi nevěříte
dorobil som nejake veci (hlava,sanie, karb) kamosovi na autokros a konecne aj sebe hlavu na zavodak

-> škodík: Z toho vyrosteš 

to auto bude špičkový to mi věřte
-> škodík: Kolego ti co ti tu píšou se do tebe nenavážejí...jen prostě nemůžou přenýst přes srdce jak tomu autu ubližuješ...třeba ti to přijde jako kritika ale věř že je to v dobrym umyslu...s vysledkem prace tak jak ji děláš těd nebudeš nespokojenej..budeš z toho ve finale nešťastnej..radši pomalu a za pěknyho počasi ať to k nečemu vypada..a nejlip když už je to tak domrveny obrousit celou kastli..opiskovat a pak zaklad...kdyz už je to takovy jaky to je:-(
-> doly120-ten třetí:o): obrazek je z unora roku 2007 .-))
-> Vitek: jak vidim ten drzak motoru pod altikem, tak sem si vzpomnel ze se mi ten spodni sroub altiku zase povolil a ja ho zapomnel dotahnout ach jo
tak to bude takhle natřu to a uvidim jestli to vydrží nebo ne až bude trochu víc lepší počasí začne se vyvařovat i pod oknama pak se nasadí okna a hurá na pár srazů a pak pod lak
nahodil tesnenie prednych dveri, llistu a pripravuje sa osadenie expanzky. predne tlmice su na mieste konecne

-> doly120-ten třetí:o): Ne, dělal když bylo -5 

Pavel P.. 16.03.09 20:19:13 napsal:
→ VeTëV: ano ano…
Vetef venku skoro už postavil novou škodovku… a výsledek bude opravdu stát
za to.
Přesně to sem psal.. ale určitě to nedělal když prší nebo když je 0stupnů

→ VeTëV: ano ano…
Vetef venku skoro už postavil novou škodovku… a výsledek bude opravdu stát
za to.

Přesně to sem psal.. ale určitě to nedělal když prší nebo když je 0stupnů

-> aceboss: aj brzdič někdo uzmul

-> VeTëV: ano ano...
Vetef venku skoro už postavil novou škodovku.... a výsledek bude opravdu stát za to.

Vetef venku skoro už postavil novou škodovku.... a výsledek bude opravdu stát za to.

-> Vitek: Na nic nečekej a nějak se domluv
Když se chce všechno jde
To znám i ze své zkušenosti
taky ve škole ukecávám nové Lobra z Garde
Jinak jak tak na tu nápravu koukám co není na pevno přichyceno tak český ručičky znárodní
viz chybějící dorazové gumy na nápravnici kdepak je jim asi konec

Jinak jak tak na tu nápravu koukám co není na pevno přichyceno tak český ručičky znárodní

-> škodík: pockej az bud estabilne venku aspon 5-10 stupnu nad nulou a to i vecer - jinak to bazne nema cenu ... jinak venku se da udelat cokoliv - ja to tak aplikoval pomerne dlouho a slo to - mam dojem ze pavle by mohl vypravet 

-> Vitek: jj luxus u nas taky takovydle vecicky mame:o) karku pauzu a rychlej běh

-> Vitek: a cvo ti brani ??? 

-> Vitek: tá nová náprava ja luxus
-> Vitek: na tom drzaku to vypada mrnavy jak ze sekacky :-)
-> Vitek: Tak se s nima domluv ne
Treba te to streli...

a ještě nápravu s kila,hned bych ji znárodnil ve svůj prospěch
já dneska nic výjmečnýho nedělal jen jsem byl ve školních dílnách a mezi převodovkama jsem tam našel toto
-> Kaprof: Asi tak...
-> škodík: Jinak... ano dá se udělat pěkný auto i venku.. ale určitě ne za vlhkého počasí...
To je to natírání dle mě celkem zbytečný...
Počkej až bude venku pěkně teplo tak začni něco dělat...
Brousit to venku je třeba lepší než někde v garáži ale natírat venku určitě ne! (za pěkného počasí jo ale jinak bych se do toho nepouštěl)
Ale je to tvoje auto,tak si sním dělej co chceš jak chceš...
-> škodík: Jinak... ano dá se udělat pěkný auto i venku.. ale určitě ne za vlhkého počasí...
To je to natírání dle mě celkem zbytečný...
Počkej až bude venku pěkně teplo tak začni něco dělat...
Brousit to venku je třeba lepší než někde v garáži ale natírat venku určitě ne! (za pěkného počasí jo ale jinak bych se do toho nepouštěl)
Ale je to tvoje auto,tak si sním dělej co chceš jak chceš...
-> Syny:
-> škodík: promin mi muj sarkasmus ale spiš bylo

-> škodík: promin mi muj sarkasmus ale spiš bylo

-> škodík: v takych podmienkach by som sa do ničoho nepušťal ... ale mozes to odhlasit a ma to ako detsku hernu / kralikaren 

-> škodík: Když bylo v dobrým stavu tak proč si se do toho vůbec pouštěl? proč si nesundal ty mračítka a podobný cipoviny a nenechal tak jak je?
-> škodík: tyove me to pridje jako strasnej humus...
žádná rez tam už neni tu jsem vybrousil a jinak vyděl jsem už několik aut který se dělali takhle venku a mý auto je v dobrým stav akorát jsem ho zprasil těma sprejema a proto vypadá tak hrozně
-> škodík 16.03.09 18:40:07: Jak tak koukám.. v první řadě než si sundal ty okna bych vyhodil i ty sedačky.. i když ty už asi stejně nepožiješ.. ale to zadní pláto vypadá (vypadalo) hezky to bych teda dal ven

-> škodík: No tet tu rez asi neuvidíme.. když je to zatřený...
-> škodík: sorry nic proti tebe nemam ani sm neni nejako zaujaty ale ak z hentoho urobis auto tak sa ti verejne poklonim
to takto po kusockoch na volnom priestranstve robit nemozes to sa neda