skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 106001 až 106050) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> MATTESS: region?
-> MATTESS: si robis prdel nie ???
mna asi je .... 

-> Tomo:

bul som na nete a totok som nasiel

Tak nam vysvitlo slunko a co jinyho delat nez jit delat na aute ze 

lepil jsem samolepky od Ondry-toho čtvrtého... tímto děkuji za pohotové a akční jednání 

-> MOLSO: presne tak ako pise bond007 neham si to pre seba :) radsej aby tu nevypukla vojna ... :D

to som bol aj ja dnes ale koho som volil si necham radšej pre seba

-> Tomo-čistič karbecov: vole a koho si volil ? 

-> MOLSO: same voly :-D
-> Tomo-čistič karbecov: vole a koho si volil ? 

Ja som bul dnes prvy raz volit :)

-> Klubko_: mne sa aj tak zda že je to stale slabe
tam kde je to vystužene super ale kde konči vystuha a smerom ku silentbloku je to makke
zvaral som to na stiedačku po 2cm zvar až som to cele prevaril nič sa neskrutilo iba ten koniec o ktorom som pisal ale ten som bez vačšiej namahy vyrovnal a su rovne
tam kde je to vystužene super ale kde konči vystuha a smerom ku silentbloku je to makke
zvaral som to na stiedačku po 2cm zvar až som to cele prevaril nič sa neskrutilo iba ten koniec o ktorom som pisal ale ten som bez vačšiej namahy vyrovnal a su rovne
-> VeTëV: nechceš nějakej opravit???

-> J3STER: viz id :-))
-> bond007: ok ok, jasne, mezifaze
-> Tomo-čistič karbecov: jasne, jen sem vcera nepobral, ze je to mezifaze. Ja to taky napred nabodoval a pak provaril 2-3cm svar, 2-3cm mezera...myslim na TW sem cetl, ze tak nekdo delal.

-> Tomo-čistič karbecov: jasne, jen sem vcera nepobral, ze je to mezifaze. Ja to taky napred nabodoval a pak provaril 2-3cm svar, 2-3cm mezera...myslim na TW sem cetl, ze tak nekdo delal.
-> Pavel P..: Člověče proč jsi ten karbec tak "DOJEBAL"? Vzbudil jsi u mě pohoršení nejvyžšího stupně.

-> Klubko_: a co to ma zvarit celkom po dlzke ? ved sa mu skrivia nie ?
-> Klubko_: nie nie kde že to bola len prva faza je to prevarene po celej dlžke

-> Fandaman: Jaky světlo ti probíjí?
-> Klubko_: To se tam nejdriv nazobe a az pak posvari komplet... By se to pokroutilo 

-> Klubko_: No podle druhý fotky vypadá že to zavařil celý...

-> bond007: nechals to jen takle nabodovany? Prijde mi to dost malo. 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jj pocitej az kolem te 5te nejspis - chci delat na aute...
-> VeTëV: Pocitas s tim jo? Od 3 do 5 cca 

-> Pavel P..: ty se nudis nebo cvicis jak opravit telefen? 

chtel bych se zeptat ...mam rozbity svetlo a zjistil sem ze aji kope kdys se knemu priblizim a je zapnuty.....ni a dnes se mi vybila cerstve dobyta baterie....ani skyt a navic mi zacal haprovat motor spatne reaguje na plyn skube sebou a chcípá....nevim cim to je ...neni to tim svetlem ze nejak probiji ???bo co??

-> Pavel P..:

-> Kaprof: já ani sám nevim.. jen tak..
-> doly120-ten třetí:o): to bude tou gravitací asi

-> doly120-ten třetí:o): to bude tou gravitací asi

Pavel P.. 20.03.09 21:15:53 napsal: → aceboss: asi kouzla a čáry
Ha ted jsi se prozradil ty jsi ve skutečnosti BOSORÁK
Takouvou náhodu znám taky,ale tady u nás na moravě se jí říká trošku jinak

Takouvou náhodu znám taky,ale tady u nás na moravě se jí říká trošku jinak

-> doly120-ten třetí:o): podobně jako se ti muže tchyně 20* nabodnout na nuž od chleba

-> Fén: jasny

-> Fén:
To samé si myslím i já

-> Pavel P..: To je divný... jak může upadnout samo od sebe kladívko? a ještě 6x za sebou?

-> Kaprof: Protože jich má ještě minimálně deset. :o))
-> Pavel P..: proč to dělaš takovy veci?

-> Fén: větší :o)
-> doly120-ten třetí:o): to je naprosto jednoduché.... jak jsem psal upadlo mi kladivo, a pak ještě 6 krát
ale karbec to byl pěknej. 
-> doly120-ten třetí:o): to je naprosto jednoduché.... jak jsem psal upadlo mi kladivo, a pak ještě 6 krát

-> aceboss: asi kouzla a čáry

-> Pavel P..: Hele,vysvětli tady kolegovi -> Zeke-ten šestý: Proč si ho rozflákal... On to nechápe a já asi taky ne

-> Pavel P..: Na opravu mobilů používáš to stejné nářadí? :o)
-> Zeke-ten šestý: kde?? kde??

-> Pavel P..:
Sakryš ty máš,ale smůlu a koukám,že mrcha padala do stejnýho místa...

-> Pavel P..: tomu sa povie smola

-> Pavel P..: tady se nekdo zblaznil