skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124207 příspěvků (zobrazeno 105451 až 105500) od 06.12.2007 do 20.05.2025, založil/a iDawe
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): to je hrube opracovanie a je to poprve co som to skusim takto
-> gabo000000: dake divne sa mi to zda.... sa ti triasli ruky?
-> Pavel P..: Pred komaxitom sa všetko vypaluje v peci a je to preto aby nečistoty vyliezli na povrch ešte pred práškovaním a nie potom ked už budú vypalovať farbu.Ide tam hlavne o mastnotu ale aj iné nečistoty.Oxidácia nevylezie ale vylezú z nej nečistoty.
-> Tampajs: 130km/h zajíc nebo vy, podle videa to vypadá, že zajíc

-> Kaprof-echt Gottwald: nebo zajííc tož to je taky možnost

-> Tampajs: něco se tam válí jako to zvíře---není to náhodou srnka??

-> Tampajs: kravo harakiri zajic

byl jsem se s bratrem projet.. Pozorně sledujte na 3:46 ve 130km/h
http://www.youtube.com/wa tch?v=h4J1EpwpNo4
http://www.youtube.com/wa tch?v=h4J1EpwpNo4
já dnes na svou založni 130 nasadil novy predni pružiny kuli stk:(
-> Zdeněk.: neni.. prý se to tak dělá aby vylezla oxidace od soli apod. na povrch.
-> Ad@m: Slyšel jsem, že se nechávají hliníky nejdřív vypálit v peci, pak se nastříká komaxit a znovu do pece, jinak to prý udělá bublinky...možná je to fáma, nevím :) je to pravda?
-> Zdeněk.: jo
-> Pipo26: -> Ad@m: to je komaxit kluci?
Felda dostala nové těsnění střešního okna, GLSka dostala novou gumku na volnoběžném šroubu a nové pérko, na aretaci filtrbox/karbec, takže už nepřisává .. táákže, do jednoho neteče a druhy konečně jede :-))
-> stika87: hmmm. ta čistota motoru... závidím... a ted jede jak má?

-> Pipo26: jak hotový, leštit se nebude?
-> Tichy Radek: huraaa :)

-> Pipo26: tak to je mazec

→ Pipo26: No a já si teď jedny Apolla (5kusů) vyzvedl na poště. A potká je stejný osud jako MATESS-ovy nebo tvoje.

→ Aceboss: Tak a teď můžeš kvičet.

→ Aceboss: Tak a teď můžeš kvičet.

-> Mantrabeach: ze daleko
klasik
ved paradne vyvaras skodulu !!!

-> Pipo26: Hezkýýý

-> petr s:
taky jsem málem přispíval v neděli ráno když jsem byl chycen třema mladýma ale ne moc hezkýma policistkama
prej nepodepsaný doklad o pojištění je za dva litry ale nijak to nehrotily a jel jsem dál.

-> Pavel P..: Musí přispět do rozpočtu policie
-> David29: až tě lapnou tak ho zase hned sundáš

Já dneska zprovoznil 130ku motor a nasadil příčnej vejfuk 

-> Klubko_: lebo vyfuk mam robeny na favo zvody. ked som ho robil este som nemal 742 parohy. ale teraz sa mi to zas nechce prerabat.ale ked budem robit druhu variantu uz tam budu 742 parohy :)
-> tomas120l: proc tam mas favo vyfukovy, kdyz ostani co vidim je 742?
-> hany: pěkná kolečka na škůdce

dneska u profika :) na motorory takze rozdelovac ven seridit ventyli palec vicko kabely sestelovat a hned ej to znat :)
-> petr s: rád věřím ale rád bych věděl když už jí tam mám jak se ji zbavím

-> Tomo: no to zase tak ne,do svářeče mám ještě daleko.Ale stačí to.
-> Tampajs: Co jsem koupil motor já tak tam žádná oxidace není
-> Matthes, záškodník z TechWebu: vyježděná za obrubníkem a plná vody takže to nebylo vidět.
-> petr s: verim Ti...vyberem piesty a uvidim....
-> vhml: presne na to som myslel aj ja, ale nakolko motor sa uz takto dostal ku mne, tazko povedat...
Tak sem nahodil rozvody olejový čidlo dotáhnul hlavu azačal sem řešit ještě dodělání sacích svodů pumpy a rozdělovače.. Pumpu sem repásnul a musim ji umýt.. No a k tomu se váže i moje otázka.. Jak na oxidaci na motoru? Fabka má problem hlavně v tom že je celá zoxidovaná a od oleje to skoro vubec nejni no a já nevim čim to mám odstranit

-> darabos - www.mscfilakovo.sk: neupadla ti elektroda ze svíčky?
-> Pavel P..: Co to bylo za diru smankote
Mas mit poradny offroad