skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124212 příspěvků (zobrazeno 105351 až 105400) od 06.12.2007 do 21.05.2025, založil/a iDawe
a pak at mi nekdo rika ze sem misto hnijiciho toleda mel koupit nerez octavku :-)
-> maca: no ja jsme z tohodle omylu vyveden uz davno - videl jsem octu co ji hnil zadni blatak kolem vicka nadrze, kamos ma octu co mu zacina kvest neco na spodku dveri, jedne lemik a neco mlel o zadnich vratech - a to to kupoval jako novy - je to octa I rok 99 tusim
-> VeTëV: ale hnije

-> MATTESS: -> maca: jo tka ja nesleduju kdo ma co jeste za druhe auto - omlouvam se...
hele a ze octavie nehnije
hele a ze octavie nehnije

VeTëV 02.04.09 11:51:17 napsal:
→ maca: ale to neni skodka ne – kdyz pises nemcour..němčour byl první majitel mé octavie
→ maca: ale to neni skodka ne – kdyz pises nemcour..němčour byl první majitel mé octavie

-> VeTëV: na oktě
-> maca: ale to neni skodka ne - kdyz pises nemcour..
-> VeTëV: ano
po zimě vylezl puchýř,tak jsem ho dnes obrousil a dopadlo to takhle
ten němčour předemnou tam měl velké kola a ubrousil trochu lem a tohle je výsledek

ten němčour předemnou tam měl velké kola a ubrousil trochu lem a tohle je výsledek

-> maca: koroze?
-> Syny: jak nechtěli dát..musej když chceš sis to snad zaplatil žejo
já v čera s Lukášem konečně vyměnil přední nápravu
-> Gemini: no ja neviem ale ked som si prebral vodicak a prvy raz legalnesadal do skodovice tak dobre ze som nemal cabrio lebo by som sa z neho vzniesol :-D

Tak sem si dneska vystal forntu na DI a po 2,5 hodinach jsem konecne prihlasil Seata na sebe a dostal novy znacky. Nechteli me ty novy dat, s tim, ze sem ze stejnyho kraje, tak sem jednu decentne potunil a razem byli znacky novy s tim, ze stara je poskozena
Tak mam krasny novy blejskavy neposkrabany :)

MOLSO 01.04.09 21:58:25 napsal:
→ Petuli: jo jo ty rozklepany nohy poznam
kua co mam potom hovorit ja.....
→ Petuli: jo jo ty rozklepany nohy poznam

kua co mam potom hovorit ja.....

nechem zakladat tema..neviete co je na tych karboch za elektriku a na ake auta sa to davalo z vyroby alebo aky je pôvod delllort?
uprava nie moc velka ale inac sa nedalo..nemam noze zo zaoblenim

-> Nwkt: kdepat, hadrolet s vlající střechou

-> Pavel P..:

-> Pavel P..: V tom žlutym?
Já dnes odpoledne vyrazil opět na pomoc jakémusi Matsoftovi, pač mu kdesi u národního kleknul motor, na vině byl špatný kundenzátor a nějaký bludný šlus který to zkratoval, naštěstí se povidlo to oživit, leč nedojeli jsme ani na želivskýho a motor se uvařil a vyblil tři litry vody..... jo investice do nového těsnění víčka za 10kč je moc velká a tak radši koupíme po každé zápche kanystr destilky.

-> MOLSO: jak to poznáš?:-)-> havlik: stačí hodit hezkou fotku,je z lonska:-))),udělal jsem 10min.projíždku,pač ještě nemám vzadu geometrii,takže pomalá vychutnaná jízda,jsem se spíše vyhýbal těm děrám na cestě-hrůza!!!
-> Petuli: jo jo ty rozklepany nohy poznam 

Dneska sem podstoupil exkurzi v Mladé Boleslavi.. možná sem dám nějaký fotky..
Já dneska opět vyndaval motor a pak mazal do práce
Takže to zejtra dodělám a snad to bude OK...

-> havlik:

-> Petuli: jedna vyjíždka a takových obdivovatelů sakra jak to děláš

tak já se dnes byl projet Rapidem:-),když se vždy projedu po delší době,tak se mi rozklepou nohy:-)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: hezký!už se těšim až ho uvidim naživo

-> Gemini: ved aj chcem,len teraz nebol potrebny matros. odskusam a ovidim :)
-> TOMIK--007: pěknoučké, a ta spz hmmmmmm, libové
vplyv dlzky poslednej casti vyfuku na priebeh krutiaceho momentu.......veci do diplomovky 

-> tomas120l: slušnej hobbybastl
tak dnes jsme přezul fávo a feldu na letní obutí
tak já dneska Fávo nechal vykoupat, ještě musim někoho nahnat na vysátí introše

ja som dnes spravil novy zvod k tlmicu. uz len obrusit zvary a natret..
filcek 31.03.09 20:59:03 napsal:
tak sme zacali strojit autozeby PISTA-mania ???

tak sme zacali strojit autozeby PISTA-mania ???

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: To vypadá dobře ty dvě E30 nad sebou na škodováckym foru 

petr s 31.03.09 23:04:38 napsal:
→ woody121: A ventil je jaký 105?nie je to hlava 120 a su tam 120 ventily
→ woody121: A ventil je jaký 105?nie je to hlava 120 a su tam 120 ventily

tož já už mám skoro nastrojeno
snad neva,ale nic jinýho sem nedělal

Po dlouhý době se projel v BMW a rovnou ho umyl, u 1000covky se pohrabal v zámku přední kapoty ne a ne držet zavřená ale nakonec jsem jí domluvil 

-> petr s: 

-> woody121: A ventil je jaký 105?
dneska som skúšal zväčšiť kanály k ventilom podarilo sa mi jeden je to 2 sací z ľava ma ma presne 3,2 ako ma upravená skoda 130