skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124207 příspěvků (zobrazeno 105251 až 105300) od 06.12.2007 do 20.05.2025, založil/a iDawe
-> VeTëV: Nádherná užovice, už se těším na výsledek a na Hrocháč!
-> filcek 04.04.09 07:36:53: tak to je pecka, jedete jak draci
začla sezona, tak sem vyndal motor a večer jede na léčení

-> filcek: nadhera !!!

-> David29: hmm a co ted?
-> Petuli: Já dneska přidělal vejfuk a zjistil jsem, že čidlo tlaku oleje je vážně v hajzlu...
já autí umyl,utřel a půjdu se projet
-> filcek: vypada to pěkně

-> filcek: super, paráda, prostě pecka autiko.., 

Já právě dorazil domu 

-> filcek: proste luxus
jinak vcera jsme to byli projet a chladi to takze super a ted se jeste vrhnout na vnitrek

-> Mr.Lumpy: tak tak, navíc ho z 90% vždycky utrhneš, když chceš sundat nárazník

-> tunerlada: Že si nedáš pokoj

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: takže vlastně výrobní chyba
-> Mr.Lumpy: protože je tam šroub, a od něj to prostě leze dál a dál a dál....
-> Dave - ten pátý: to nebylo zbaběle ale charakterně
-> Mantrabeach: koukám že máš chycenej lem a nad nárazníkem... to mi řekněte proč to tam všem hnije hergot

-> Mantrabeach: koukám že máš chycenej lem a nad nárazníkem... to mi řekněte proč to tam všem hnije hergot
mě neska v praxi schvátil záchvat smíchu tak veliký že sem se skácel pred celou dílnou a exkurzí z rakouska na zem a smál se,pak sem se naboural v šalině,poté sem doma usnul mladé v posteli a navíc mám něakou alergii bo co to je tkže mi je totálně blbě
nic du spat nebo rano nevstanu a aceboss me zabije 

-> minno: no právě,,,,asi to koupim...
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: čo neubrzdíš, neukecáš

-> minno: koukám že sem taky asi zapměl na jednu podstatnou věc

Já dnes zabil prvního, letošního komára... Napadl mě nečekaně a zbaběle zezadu, ale moje ruka byla rychlejší...

No je to paráda, pánové, konečně se udělalo krásně, tak si to zasloužilo oslavu s kusem krkovičky a pár pivkama. 

včera a dnes...výmena komplet brzdového potrubia na kolygyninom Fave.... 2 večere práce, cca 7 hodín času, vystrihané staré trubky, hadice, všetko natiahnuté nanovo, skompletované, dotiahnuté, odvzdušnené, skontrolované a už to zas brzdí

-> FORM: ja si nechal ugrilovat uz ve ctvrtek
kamos si poridil gril za 8litru, tak sme testovali 

-> FORM:

-> FORM:

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: Cirkus Praga

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: ja te dam oholim - to musi bejt v plny parade :))
a ty nasi sou nekde v Belorusku
a ty nasi sou nekde v Belorusku

-> VeTëV: jinak kolotočáři se teď sjížděj tady u nás v kh tak až jim to povezeš tak se zastav u mě,já to trochu oholim...oni to maj stejně jen na slámu,ne?

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: bude-li kde a kdy :-))
a je to hajtra pleckovita :-)))
a je to hajtra pleckovita :-)))
-> VeTëV: je to krásnej pohled...už se těšim až jí uvidim naživo...!
-> Fén: kurvy komedianti odjeli driv tak to musim dostavet abych jim to dovezl :-))
a já to konečně umyl :D a byl se projed,,,, je to možný že sem za dnešních 140km potkal jen jednoho favorita? 

-> VeTëV: Nebude ji škoda na kolotoč? :o))
-> Nwkt: jeste by hste me to ocesali - kdepak :-))
hlavne budu jezdit prvnich par set km po okoli bez spz a ladit mouchy - takze cekam kdy me nekdo chytne :-))
hlavne budu jezdit prvnich par set km po okoli bez spz a ladit mouchy - takze cekam kdy me nekdo chytne :-))
-> VeTëV: Přijedeš potom na návštěvu do Plzně? 

klasika : myl ,susil, lestil :)))
behem tydne sesadil blataky, nasadil napravu, nasazuji brzdice a zkousel jsem kola... no uz aby to vyjelo....:)
já dnes zprovoznil projel a umyl druhou založni 120 eště porešit problemek s elektrikou , vymenit sedačky a možna láknout těch par jinobarevnejch plechů a pujde na stk:) po ni ji čeka malinka vyvarka a novej lak:)
Já dnes trochu debordelizoval novej přírustek a nasadil mu taky kola co byly k tomu.docela tomu ty alpinky slušej
.a taky sem serval všechny samolepky

tak dneska sem na starý oktávce z roku raz dva sešteloval- směs volnoběh vodtrh předstih a lítá jako svině..nojo holt auto co má najeto 50 tisíc ale převodovku teda kdysi škodovka fakt dělat neuměla to je něco hroznýho furt nákej kravál vodněkud a nebo už je prostě spíš vprdeli...ale jeli sme sní 100 a ještě by šla těch 120-130 určitě...ale všude vtom je přístup nahovno ktomu šroubku na povolení rozdělovače se nedá dostat prostě strašný...ale lidi čuměli jak svině když sme stim pak lítali po městě a všechny předjížděli 

-> Syny: vis sem debil sundaval sem zimaky ;-)
-> Syny: to vis, snih je svine, nikdy nevis, kde se objevi
jinak za ty penize je ta Cordoba luxusni, i kdyby mela jezdit jen rok