-> David29: A já tě viděl z hospody "U Viaduktu" ve Vršovicích pod nádražim, někdy odpoledne. Červený Garde s pruhem přes dveře a lemama v šedym základu .
Já dnes vyměnil spojovací hadici na spotřebáku 105 A spotřebák je zase OK.Jen ten přístup je tam na hovno zlaté eRko tam jsem to měl za pár minutek a ani jsem nemusel do jamy.
Včera sem sundal kolo z auta a co nevidim ohnutá nohavice včetně poloosy na jedný straně mezi bubnem a štítem vidim pakny a na druhý bych tam nestrčil ani špendlík Aspoň nebude nuda niet?
jinak dnes pán co mi prodal motor odvezl řídící jednotku do boleslavy tam zjistili že je spálená tak už se mě staví nová upravená řídící jednotka...ještě že to neplatim
-> Tom a Jerry: a temer identicka je fabrika hundai v nosovicich ;) jinak zajimave ze nemohli natacet v lakovne, ale asi hlavne kvuli bezprasnemu prostredi.
dneska sem začal dělat na kilu pro mafii eště musim dodělat zadek,zbitky dveří,vnitřek,atd atd, jinak kdyby někoho zajmalo proč je tam jen půlka tak u zmodeleru stačí udělat půlku a druhou vyzrcadlit z tí první