skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124214 příspěvků (zobrazeno 105051 až 105100) od 06.12.2007 do 22.05.2025, založil/a iDawe
tak já sem dneska udělal další krůček k tomu aby hnědá už nikdy nevyjela ale napřed sem si vyzkoušel že letnáky bez gumy na spotřebáka sou větší jak celý kola na autě
-> David29: myslíš vejfuk?? to je mi líto že to ho tampajs prodal, ty ho akorát vyku*víš
, ne beze srandy, to je opravdu "pan výfuk"
a nebo motor??? motor super je, ale sem rád že ti v soplovi jede, mě v rápu dělal problémy, takže sem doufal že u tebe problémy dělat nebude

-> Turda: Jaký? 

-> rené: To máš pravdu... musim bejt pro turisty horzná atrakce
-> Turda: Je super

-> Turda: Je super

-> Nwkt: taaak

-> Turda: 130 je nic 

-> David29: aby ses z tý 130ci nepokakal
asi ti jí zase vezmu i s vejfuckem

-> David29: Ne ne jenom viděl,byl jsem zavřenej v hospodě a měl jsem před sebou
. A kluci zrovna řešili vzduchový schemata, tak jsem čuměl z okna a gardovka mě praštila do očí. To už se dneska v centru moc nevidí
.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jinak podle mě by ta 130 tu delší pětku utáhla..pač ted tam mám karbec z tý 120, tak s tim 130 snad jo...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ee.. to bylo v 23 v noci... přes den bych si to netrouf
-> pyroman: Tak už aby tu byly, nesnášim tyhle prasata
-> pyroman: Tak už aby tu byly, nesnášim tyhle prasata

-> matoo: jsem odhalen 

-> matoo: To je nejaky satanista co tu v europe rozsiruje tie cinanske bludy a maskuje sa virtom 

-> David29: Jenze jak je 5q delsi tak by to nejelo 160 s timhle motorem, dle me :) Nechces treba vyjet nekam za prahu na tyhle testy? Dyk na spojce je to samej radar a nebezpeci 

-> David29: a kvůli takovým jako si ty mají policati ty nový prassáky, který se jednou za čas stáhnou do Prahy
-> David29: no vidis to

Ted jsem si to na Techwebu spočítal... reálně jsem jel 139km/h, a pokud bych tam měl 5q 4,22, tak 160
Kurva, to mám káru

Kurva, to mám káru

Jinak já se dneska na spojce choval jako prase... fuj, že mi neni hanba...
Dělal jsem rychlostní zkoušku, tak sem na to šlapal.. no a takhle si jedu 140, a oba dva pravý pruhy byly obsazený... tak sem je prasácky všechny předjel levym.. museli čumět, že je takhle vzala zhruba dvojnásobnou rychlostí "škochtle"
Musim říct, že ta 130ca jede hezky. 140km/h na 4q 4,22 a 120 karbecu
Dělal jsem rychlostní zkoušku, tak sem na to šlapal.. no a takhle si jedu 140, a oba dva pravý pruhy byly obsazený... tak sem je prasácky všechny předjel levym.. museli čumět, že je takhle vzala zhruba dvojnásobnou rychlostí "škochtle"
Musim říct, že ta 130ca jede hezky. 140km/h na 4q 4,22 a 120 karbecu

-> rené: Viděl a neslyšel?
Ted mě všichni spíš dřív slyšej
Jinak tohle můžu podvrdit - jel jsem ze školy, a vez jsem kamaráda do práce-)

Jinak tohle můžu podvrdit - jel jsem ze školy, a vez jsem kamaráda do práce-)
já dneska pokračoval na stovce,ti světla sou jen oranžová destička,mám to tam jen jako označení kde budou světla,ale přemejšlim jestli mám přes tu mřížku udělat tuhle mřížku (viz obr.) nebo ne,zvlášt když by přes tamtu ta co tam je ted nebyla moc vidět a to sem jí dělal asi 3 hodiny

-> stika87: natíral jsi? a koukám i posunul

jestě jsem zapoměl...o víkendu.. taky něco pod kapotu :) super zvouček to má! jeste potřeba udělat přívod vzduchu a bude to rychtyk
-> Tampajs: aha....tak to neni divu 

-> minno: hm....a jak se dá ohnout nohavice by mě zajímalo.....nějaký megaskok ?....tedkom mam strach aby se neohla mě při nějakých startech atd
-> Evž@: No jasný asi 40zdechlej koníků
Předcházela tomu nehoda :)

-> minno: jak ohnutou ? 

-> Evž@: aj ja som do minulého roku jazdil s ohnutou nohavicou, a ani som o tom nevedel...

-> disco_punk: tak to ty si dnes smradil s tým S-kovým riedidlom....a ja ze co máme tolko smradu po celej firme...

-> Tampajs: jak se ti mohla ohnout nohavice....to máš tak výkonný motor nebo jak.....

Dnes som uplne spojazdnil motorček
krasne si pradie a ide za plynom ... zajtra ho prebehneme 

-> disco_punk: inhaloval si výpary?

-> David29: A já tě viděl z hospody "U Viaduktu" ve Vršovicích pod nádražim, někdy odpoledne. Červený Garde s pruhem přes dveře a lemama v šedym základu
.

pak jsem kuchal palubku
vymenil jsem volant 4ramenej za 2ramenej v favoritu
a jestě spravil centrální odemikání
vymenil jsem volant 4ramenej za 2ramenej v favoritu
a jestě spravil centrální odemikání
Já dnes vyměnil spojovací hadici na spotřebáku 105
A spotřebák je zase OK.Jen ten přístup je tam na hovno zlaté eRko
tam jsem to měl za pár minutek a ani jsem nemusel do jamy.

už mě to přestává bavit .. po kouskách, po chvilkách, hlavně, ať už to zmizne 

no a pak sjem pridelal new zadni zasterky :)
krom toho ze jsem zase lestil a myl :) "myslim ze se tomu rika nemoc
" tak sjem dal koberce a doladil vnitrek :)

-> Nwkt: Vlečka bude.. Ale ted ještě ne až tak v listopadu :) Zatim přehodim nohavici s poloosou :)
-> spartra: ach tak :) som zabou ze dub ma takyto vzorok :) si sa musel naposilovat :D

Tak já jsem dneska snad úspěšně napsal maturitní písemku z ČJ. Doufám, že to nebudu muset přendavat do tématu "co jsme dnes podělali" :-D
-> Tampajs: to je pravda, tak to zkloubi nějak s fábií a dej rovnou vlečku, ne že bych byl jejím zastáncem jak někteří členové tady...ale což

-> Pavel P..: Jj, byl jsem za kamarádkou-)
-> Tom a Jerry: dnes převážně dub, sem tam bříza

-> David29: hele to je na Skalce, to garde znám

-> Nwkt: dyt chce dát vlečku k tý 1.4ce
-> Tom a Jerry: Možná duba