-> Dave - ten pátý: Ja si rikal no... Kamarad ho zabijel nejak na podzim a bylo to prase jak krava Este sme ho tejden predtim chudaka honili po zahrade
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Přiznávám se, že na zabijačku je už trošku pozdě, kvůli tomu, že už začíná být teplo a masu to nedělá dobře... Ale můj děda je takový vesnický řezník a nedávno zabijel u nějakého týpka více kousků a ten mu naoplátku jedno nechal. Tak proč ne a jelikož to je profík a ví co má dělat, tak bylo za chvilku naporcovaný. A myslim si, že kdyby jsme to měli nechat do příštího podzimu, tak zabijíme mamuta...
to je vyhliadka šianec najvyssi kopec siroko daleko aha to je nieco ine :D ale i tak kde mate dake kopce ??? ale zase mozno ze ta vidim z kopca ako jazdis na tom draxikovi :-Plen by to chcelo silnejsi dalekohlad !!! :D:D:D
Já dneska třídil dokumenty po tátovi k dědickému řízení. Bylo toho moc, ale je to prakticky hotové. Nikomu nic takového nepřeju. Hlavně když jsem nevěděl kde co měl.
já se neska vrátil z valašska a hned sem se vrh na rapida a složil konečně nový brzdy a natáh nový lana od ručky do kabiny,pak sem šl na grilovačku kde sem se boužel nehorazně přežral