skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124217 příspěvků (zobrazeno 104351 až 104400) od 06.12.2007 do 22.05.2025, založil/a iDawe
včera...začalo to tak nevinne....len som chcel opraviť starú zlúpenú farbu na podlahe kufra okolo pedálovej konzoly.... a potom som ďubal a ďubal do zdravého pekného plastizolu, až som sa nepreďubal von

-> Petas.Kejdz: Na jakou závodní dráhu, snad ne na tu hlínu? Tak jsem rozhodil do boku i stodvácu, ty bábovko...

-> beastyLA - ten první: No kde by tehle zesik vzal 2000 W???

-> Petas.Kejdz: rekni mi potom jak se to chova premejslim nad tim jestli mam taky zavarit

dneska sem předal feldu a zkasíroval souseda za lak, pak zgenerálkoval přední nápravu na formanu, a taktéž zkasíroval a nasadil na b5 jednu poloosu.a jdu na pívo

tak já byl dnes na sraze v Kopřivnici,musím říci že slabota,akorát jsem rád koukal na driftování profíků,fakt umění!!!
-> 105: neboj na zkoužku je tam hozenej svárosvor .. uvidíme jak dlouho vydrží.. zejtra se s nejvetsí pravdepodobnmosti pujde vyzkouset na bejvalou zavodní dráhu.
-> Petas.Kejdz: drift je drift ce to samosfor 

-> Mantrabeach: tak hlavne ze to funguje jak ma 

Tak já včera a dneska pracoval na tomhle.Jsem úplně happy že to nesedí jen na madracích a dá se s tím popojet kamkoliv.Jinak díky Dejvovi za pomoc.
-> T: krása
-> 105: jo jo to byl původní difer, když sem to koupil tak byl v pytli.. tak jsem se jen juknul co se tam presne stalo mno .. a okolo satelitů je ta klícka prasklá a na pastorku chybejí 2 zuby..
-> Petas.Kejdz: koukam diferak ve vane:)
ja dneska jel .. chtel zaradit 4ku a nic :( (tahlo je ok svareny nekolikrat ) 1-2-3 a 5 funguje ale 4 ne :( asi in da pytel vidlicka co?
po dvoch dnoch srani sa s vymenou LUCASOV na skode 105L dnes som to konecne dokazal a spravil ako ma byt !!! :) stare co som skor montoval boli zle kontakty ... :( tak preto dva dni sraniii sa s tym ,a kym som na to prisiel ,dva dni v keli :D... :(( a dnes som bul na srotaku po jedny ,vymenim , a zrazu blika truby a prepina dialkove ako ma ... :) okrem toho som korman dal do polohy ako ma bo bul inak ... :( ,vysal auto ,vymenil zduchovy filter za novucky cacany ... za hnusny skaredy :((( radsej nedam ani foto :D bo je to zasrane ako prasa, sami zda ,ze to prasa je este cistejsie nez filter ... :D

dneska sem přidelával závodní sedačku, nárazník, vyvařil pár dírek, a atd
hmm... toto ...a nejake dalsie prototypove blbiny :) ... aa.. dalsie budu nasledovat :)
trochu viac v ID karte...
trochu viac v ID karte...
-> Pavel P..: ok...pokud neseženu tak se ti ozvu
-> pyroman: jestli chceš tak jednu zkrácenou mám... tak až budeš v Praze, můžeš se stavit.
-> Pavel P..: stojím doma na východě
-> pyroman: kde ti ta hajtra stojí?
-> pyroman: se stav.. jednu proklatě krátkou závodní tu mám

-> Pavel P..: jinou nevedu
-> pyroman: tak dej jinou kulisu....
-> pyroman: dyk to sem si myslel že se může utrhnout a pavel dělal jako že to ne:)
-> Pavel P..: konec kulisy...táhlo je ok
tak jsem se pustil do další takový hračky tak jen ochutnávka z průběhu :-)
-> pyroman: tak co ulítlo? konec táhla nebo kulisy?
-> havlik: no za tu vidličku mi řekli 1500.... teď jen sehnat člověka, co mi to svaří
-> pyroman: no vidíš :) a kolik ti ten kluk ušetřil práce a možná i peněz protože bys vyndal převodovku dal bys jí zkontrolovat zjistil že s ní nic nejni dal do auta a zase by to nejelo:))
pyroman 18.04.09 14:42:52 napsal:
Pavel P.. 18.04.09 14:03:03 napsal:
→ pyroman: to nebude vidlička Milane, to bude zlomený
táhlo řazení ve spoji s kulisou… oddekluj tunel pod ručkou a uvidíš
:o) stačí to svařit a funguje to dálok Pavle… mrknu na to… díky
za tip
jak to ten kluk dělá... má pravdu..plocháč na kulise je KO
:o) stačí to svařit a funguje to dálok Pavle… mrknu na to… díky
za tip

:o) stačí to svařit a funguje to dálok Pavle... mrknu na to... díky za tip
:o) stačí to svařit a funguje to dálok Pavle... mrknu na to... díky za tip

-> maca: ja ale nemyslim tvoji,myslim tu policejni,ze by dokazala jet pres dveste se mi nejak moc nezda,teda jestli to nebylo RS
-> zidlik: jasny

-> Kaprof-echt Gottwald: tak já sem teda taky pořád v garáži ale až to pojede a začne léto tak budu línej to do tý garáže dávat když se stim bude každej den jezdit

-> zidlik: ja ty polsky mam druhou sezonu a neprijde mi že by šisly pravda ale že ja je mam na sluničku minimalně no:) jinak je to furt v garaži

-> Kaprof-echt Gottwald: ne nejsou..ale jako ty polský sou hezčí ale nechci to každejch pul roku měnit na to nemám prachy
-> zidlik: ok ja myslel že sou zašly
tak parada 

-> havlik: no tak víko rozvodů není tak vystouplý není tam rozdělovač nepletou se tam žádný kabely..jinak mě to ještě nejezdí ale už mě týpek slíbil že během tejdne jezdim tak sem na to zvědavej

-> Kaprof-echt Gottwald: sou nový..český maj ten spodek takhle domodra..polský maj spodek bílej ale zase rychle vyblednou-> Pavel P..: já ani nevim já furt vidim náký nedostatky

-> havlik: no tohle takový nejslabší místo....
-> zidlik: a už ti to jezdí? jinak jak tam může bejt víc místa?:))
-> Pavel P..: no tak jelikož mam upravenou kulisu a táhlo tak se toho může vysrat spousta:D
-> zidlik: čekal sem kdy tamty svetla zahodiš konečně
tydle sou pekny jen by to chtělo novy..

-> zidlik: a co na tom chceš víc leštit?

nasadil sem čelo,nárazník a jiný zadní světla..skusil sem to trošku poleštit ale ta leštěnka na tu barvu nemá vubec žádnej vliv a vypadá to furt stejně...ještě připojit na konektory řídící jednotku a prej to pojede

-> havlik: je to dobrý zkontrolovat.... abys pak nebyl překvapenej až to někde rupne.