skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124223 příspěvků (zobrazeno 104051 až 104100) od 06.12.2007 do 22.05.2025, založil/a iDawe
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ja cekal ze v evoluci uz budou diry vsade :-)
-> U-Geen: díry, proč, ty dveře z druhý strany téměř nejsou

-> Nwkt: coz je divny pac nevidim zadny diry
-> Apple STS Chvojkovice-Brod:
jj vim
sem myslel že pokrok

-> Nwkt: bingo
memfisovo je ještě v práglu

memfisovo je ještě v práglu
-> Nwkt:

-> Kaprof-echt Gottwald: Ne, Bery
Apple STS Chvojkovice-Brod 23.04.09 22:34:05 napsal:
dal sem mimo jiné do plniče nějaký plechy, hádejte čí to je
Memfis?

-> venni: cos to tomu auticku proved?
Tys ten krasnej lak obrousil?

Malem bych zapomel sledujte co jsme dostal uz trosku driv k Narozkam :))))
jo a jeste sjem to nahlasil hned do vysilacky ze tam stojej a za chvilku me vola kamos kterj dela u policije co je praskam ze se musej premistit

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ze jezdim bez ridickyho opravneni
az podle cisla prukazu to nasel ze ho vlastnim
celkem komedie. Ale nakonec me pustili bez pokuty sme se divil :)

-> stika87: a verdikt?
Tak me dneska chytli pani certici :( v drackoj :( tak si na me smlsli :( papiry, povina komplet, dejchani, pak overovani jestli sme hledanej, hloubka pneu a takovy volovinky 30 min jsme tam byl.

-> vhml: pohladam moje stare boshky..pozriem co to boli zac

Já si byl dnes potvrdit papíry na autoškolu k doktorovi

-> Tampajs: Aha:)
Tak si zajdu asi taky k sousedovi

Tak si zajdu asi taky k sousedovi

-> doly120-ten třetí:o): Jednoduše vza sem to sousedovi ze zahrady takhle jak to je :) Mám pocit že ty svodidla měl u baráku a pak se rušily :-D
-> Tampajs: A kde si ty svodidla vzal?
Nad něčím podobným sem uvažoval také ale nevěděl sem kde vzít svodidla tak sem se na to vyprd

Nad něčím podobným sem uvažoval také ale nevěděl sem kde vzít svodidla tak sem se na to vyprd

-> doly120-ten třetí:o): Ze svodidel ale je to jak vidíš totalně nahovno.. planuju tamn něco vevařit :)
Je to dělaný na užovácký 14ky
Je to dělaný na užovácký 14ky

-> Tampajs: Ten vrch nájezdů je ze svodidel?

-> Boga: -> gabo000000:
Ne BR5DP ale Bosch Platinum FR5DP, cena kolem 100vky
Ne BR5DP ale Bosch Platinum FR5DP, cena kolem 100vky
ja som pre istotu kupil 15m2 aby mi ostalo aj na podlahu a atd.Vsak on sa niekde prida

-> Boga: NGK 5 na upravenom motore ? nesamozapaluje to ? :-O
-> durana1: takže vidím že máme komplet stejný pracovní postup
. Jinak já jsem ho loni víc jak před rokem kupoval za 99 Kč, chci z toho samého dělat celý interiér tak jsem zvědav na cenu teď a doufám hlavně že seženu ten samý...

To je koberec,podklad je sololit a prilepil som ho chemoprenom.Vsetky materialy su nové.Koberec stál 165 SK
-> tunerlada: zátěžák, já mám úplně ten samý, i barvu
-> durana1: kolik tě stál metr 2 prosím tě? A to máš nalepené na čem a čím? Já jsem sundal molitan a koženku z origo tapeců a ten zátěžák nalepil Chemoprenem extrem přímo na ten sololit...
-> durana1: kolik tě stál metr 2 prosím tě? A to máš nalepené na čem a čím? Já jsem sundal molitan a koženku z origo tapeců a ten zátěžák nalepil Chemoprenem extrem přímo na ten sololit...
Přišlo na mě jaro
.. takže sem přezul feldu, uklidil garáž a připravil favoritka další etapu čištění 

-> doly120-ten třetí:o): ano jsou to ty od Pavla

-> maca: Pěkná práce:)
To máš ty od pavla?

To máš ty od pavla?

-> durana1: moc pěkný
koberec ? či něaká látka?

-> petr s: -> Matthes, záškodník z TechWebu: vidite ze tu korozia az tak nevadila..vytrhol sa silent....na vystuhasch sa uz pracuje...
-> petr s: 
-> gabo000000: Fiha
No udelej vyztuhy...

-> gabo000000: Fiha

-> gabo000000:
Dobrý jsou BoSCHky BR5DP snad jsem se trefil...stojí asi 70kč a dost známejch na nich jezdí i na upravenejch motorech.
Brisk stojí za...jednu dobu jsem měl ty jejich tříbody a cukalo to, lítal volnoběh...dal jsem NGK a všechno v cajku.
Dobrý jsou BoSCHky BR5DP snad jsem se trefil...stojí asi 70kč a dost známejch na nich jezdí i na upravenejch motorech.
Brisk stojí za...jednu dobu jsem měl ty jejich tříbody a cukalo to, lítal volnoběh...dal jsem NGK a všechno v cajku.
-> gabo000000: Železní červotoči?
korozia je svina..ale stare prezrete silenty su horsie

no...a ze neexistuje ze na slickoch na suchej rovnej asfaltke mi zablokuje moja hydraulicka rucna kolesa

-> Kloggie: NKG nepalili dobre...mozno neboli spravne typovo alebo ja nvm,..
-> gabo000000: Já jezdim NGK a v pohodě. Na spotřebáku.
Dnes som doma, ako zazrakom nasiel nake sroubeni M7, origo ČSSR

-> Matthes, záškodník z TechWebu: aha :) tak sorry :)
-> stika87: Ja? Ja sem od nej 400km, ted bude resit motor a svislaky.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: a kup mu novy bicko od nadobky :) protoze todle zrezli co tam ma nemuze drzet tlak :)