-> gabo000000: bezkontakt na normalni jezdeni supr, ale typek, co jezdi vrchy uz nejakej patek s kilem mi rika. ze nejlepsi je starej kontakt s nizkym vickem. A mi to tak aji prijde. Kdyz sem mel 105tkovej kontakt, tak nad tech 4500 to uplne koplo do sedacek. Tedka s tim bezkontaktem to tak nekopne.
-> Klubko_: jo ..ja mam od 4 a pri 6 to nieco stopne jak krava...sekne sa rucicka na 6ke a zvuky jak od obmedzovacu...v priebehu buduceho tyzdna dam dnu druhu prevodovku lebo mi odysiel synchron na 2ke a tak spravim...
za dopoledne sem zlikvidoval fávo do šrotu, pak sem vyměnil čelní sklo na feldě, vyzvedl světelnou rampu, a odtáhl potupně na laně b5 ke štěpánovi na dílnu
..sice nie dnes, ale včera som urobil to, že som si kúpil Š 110 L r.v. 1970 po prvom majiteľovi s najazdenými 58tis kilometrami za celkom rozumný peniaz. Toto autí (ževraj ho volali Paulínka) nepôjde nikdy do šrotu, ale bude časom zrenované do pôvodného stavu, alebo ak vyhrám v lotte tak z toho bude replika Š110 Rallye. Už je zaskladnené, po pár mesiacoch sa na ňom začne dúfam robiť. :)
Tak leštění kol tu asi nemusim popisovat, ale tohle poslední - finální je díky pastě Unipol a flanelovým kotoučem do vrtačky. Jinak to jsem dělat i ručně jen napatlat a setřít, ale ty kola byly už docela zašlý, tak jsem to dělal kotoučem.
-> Tichy Radek: to ještě nevím ale počítám tak 6t.Já ji nebudu pískovat celou úplně a jinak ještě nechávám u nich stříkat všechno co se opískuje základem tak cena bude taky jiná.