skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124223 příspěvků (zobrazeno 103701 až 103750) od 06.12.2007 do 22.05.2025, založil/a iDawe
my dneska instalovali alternátor z felicie do starý oktávky a už to tam skoro bylo a pak mě došlo že ta zkurvená oktávka má ukostřenej plusovej pol takže všechno zpátky a musí se to vymyslet nák jinak

-> petr s: Pitvam naky zarovy nastriky bo co :) A zkoumam jestli jsou ok :)
-> Syny: Pitváš pavouky?
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): zadnou nemam, jen sem ted dodelal par vzorecku a nez je hodim pod mikroskop, tak sem tu 

-> Syny: zahod cigaretu 

ja pracuju az se ze me kouri 

-> krup: hm

-> Pavel P..: netušim přesně, nicméně od zad. nárazníku zustává 20 cm, z leva tak 40, z prava akorát pěkně na dveře + 10 a dopředu tak metr a pul ..
( a teď si to spočitej
)
( a teď si to spočitej

alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí) 28.04.09 22:29:56 napsal: → Klubko_: Spotrebak je starsi, tak uz mu nzacinaju rast fuzy :-)

sem kdysi mel chlupy na stupacce na fichtlovi. Tak nevim, esi to bylo taky starim anebo tou kockou, co sem nabral

sem kdysi mel chlupy na stupacce na fichtlovi. Tak nevim, esi to bylo taky starim anebo tou kockou, co sem nabral

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí) 28.04.09 22:29:56:
tyvoe tak to je haska tejdne

-> Klubko_: Spotrebak je starsi, tak uz mu nzacinaju rast fuzy :-)
-> krup: jak je to velký ta garáž?
-> Klubko_: Sundal srnku
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí) 28.04.09 18:39:13 napsal: → Šemik : Ja jazdim takto..... alebo nech zije igelit
co ty chlupy mezi naraznikem a blatakem? 

-> doly120-ten třetí:o): zatim to je auto s pic.u na kapote ale snad to bude brzo octava

našel sem přechodné bydliště pro amálku .. a snad už do měsíce bude bydlet definitivně
( a u té příležitosti sem udělal i pár obrázků .. více v kartě auta )

( a u té příležitosti sem udělal i pár obrázků .. více v kartě auta )
-> stika87: A to je jaké auto?

-> doly120-ten třetí:o): rodinym

-> stika87: A čím budeš jezdit v dešti a zimě?:)
Tak jsem dneska, vyndal zánovní pískající destičky (Ferodo) v domnění, že to zlepším tím že je vyměním za origo azbestové a to pískání je ještě horší. Tak zítra si dám opáčko

-> doly120-ten třetí:o): natiral jsem brzdovej valec,spojkovej a obrousil kufr a natrel zakladem ;-) vyluxoval
uzovku ted stavim ;-) na zahrade :) zatim sjem vytahl motr :)
spotrebak nema ani jedno obe budou lestenky :)
uzovku ted stavim ;-) na zahrade :) zatim sjem vytahl motr :)
spotrebak nema ani jedno obe budou lestenky :)
-> stika87: Co tomu scházelo?:)
Sem myslel že dělaš na užovce:)
BTW: Tohle máš jako spotřebáka?
Sem myslel že dělaš na užovce:)
BTW: Tohle máš jako spotřebáka?

-> Šemik : Tak tomuhle říkám prasácká oprava
Ale na rychlo to stačí

Ale na rychlo to stačí

-> Šemik : Ja jazdim takto..... alebo nech zije igelit 

Na pohled děs a hrůza, ale OTP by PČR vzít neměla
Do doby, než to auto definitivně zemře to vydrží.. A pak, já s tím nejezdím 

krup 28.04.09 12:21:00 napsal: → Nwkt: a teď si mužeš v autě \„Z\“pivat :-))
( Děkuji MATTESSovi za věcné upozornění, ve slově zpívat sem udělal hrubou chybu a použil sem písmeno \„S\“ namísto \„Z\“ .. slibuju, že už to nedělám, a když, tak ať se propadnu :-) )ale tak mohl bys treba spievať
su.tech 28.04.09 12:42:43 napsal: Nwkt 28.04.09 11:54:27 napsal:
→ Klubko_: Ne
petr s 28.04.09 11:57:36 napsal:
→ Nwkt: Udělat držák pod přístrojovku
Rádio netřeba, sportovní vozy Škoda se vždy vyznačovali při správném chodu motoru zvukem, který netřeba kazit hudbou hrající z rádia! Není nad to poslouchat, jak se ti ručička otáčkoměru klepe v maximálce ne?

jojo, mas pravdu
vyssi vykon 
( Děkuji MATTESSovi za věcné upozornění, ve slově zpívat sem udělal hrubou chybu a použil sem písmeno \„S\“ namísto \„Z\“ .. slibuju, že už to nedělám, a když, tak ať se propadnu :-) )ale tak mohl bys treba spievať

su.tech 28.04.09 12:42:43 napsal: Nwkt 28.04.09 11:54:27 napsal:

Rádio netřeba, sportovní vozy Škoda se vždy vyznačovali při správném chodu motoru zvukem, který netřeba kazit hudbou hrající z rádia! Není nad to poslouchat, jak se ti ručička otáčkoměru klepe v maximálce ne?

jojo, mas pravdu

-> Šemik : dobry modelar :-)
A profesionalni rychlo oprava, vzhledem k tomu jaká plečka to auto je až moc dobrá

-> MATTESS 28.04.09 13:04:28: Děkuji, jmenuji tě tímto mým osobním korektorem ve věci prznění jazyka českého
Věřím, že tutu funkci budeš vykonávat zodpovědně a se ctí, jak se pro daný úkol sluší... 

-> Nwkt: taky sjem si jeden Volt obednal a cekam na zasilku :)
-> krup: copak já, ale Ty bys mohl mít problem
To je jen pro Tvé dobro

-> MATTESS: .. aby ses ..
-> Nwkt: držim palec, já bych přišel o všechny spolucestující

-> Nwkt: držim palec, já bych přišel o všechny spolucestující

-> su.tech: tak tak :-) proc to dusit do 2500 otacek kdyz muze jet dvakrat tolik 

Nwkt 28.04.09 11:54:27 napsal:

-> krup: To jsem dělal do teď tak v tom budu pokračovat 

-> krup: spívat si fakt nebude, asi myslíš zpívat
-> Nwkt: a teď si mužeš v autě \"Z\"pivat :-))
( Děkuji MATTESSovi za věcné upozornění, ve slově zpívat sem udělal hrubou chybu a použil sem písmeno \"S\" namísto \"Z\" .. slibuju, že už to nedělám, a když, tak ať se propadnu :-) )
( Děkuji MATTESSovi za věcné upozornění, ve slově zpívat sem udělal hrubou chybu a použil sem písmeno \"S\" namísto \"Z\" .. slibuju, že už to nedělám, a když, tak ať se propadnu :-) )
-> petr s: Až do bílýho
-> Nwkt: Udělat držák pod přístrojovku
-> Klubko_: Ne 

-> Nwkt: a zadelat diru