krom jiného sem rozebral motor v MB abych zjistil že je přidřenej, než se setmělo stihl jsem to odstrojit, a zejta ho vyndám a uvidíme jestli poletí do kopřiv
-> Nwkt: Ale, smradi tu delaj bordel ne tech bezbarierovejch najezdech, tak sem tam vylepil ceduli at si dou hrat na hriste a behem tejdne byla pryc, tak sem to tam vylepil znova a zas zmizele a mezitim se tu objevili naky kraviny na uklid chdoby, tak sem rikal, ze jestli to jste jednou nekdo strhne, tak ja strhnu ty blbosti s tim uklidem... No a dneska ta cedule zmizela po 3ti, tak sem sundal i ty ostatni papiry :) A tu mou tam vylepil po 4ty :D
-> doly120-ten třetí:o): Tak to nevm, ja to kupoval tady v Plzni v kramu a byl to posledni par 2,5mm jinak tam meli vsude 1,5mm - sem si na to specialne bral supleru :)
-> Pavel P..: tohle me docela trapi. I kdyz to spali jen v miste svaru, tak tam vzniknou necistoty (saze), ktery muzou zabranit dobrymu prilnuti barvy. Podle me je to zraly po svarovani na piskovani a pak teprve znova na zaklad a barvu.
-> Klubko_: tak v místě svárů určo ale ne v celý dýlce.. já je mám v základu a výztuhy se budou vařit taky nazákladovaný a pak to jen přetřu znova základem a černym vrchnim lakem... žádný alkytony a podobný sra*ky.
-> Borin - Král tuzerů: no teď hlavně aby to už bylo v barvě a mohlo se skládat.ještě musím sehnat nějaký věci na zadní i přední nápravu a budu na to mít všechno
-> Borin - Král tuzerů: jo dík moc.no už vím jak na to tak se to lepší ale musí to bejt pořádně očištěný protože to pak stojí za prd.jinak to namodralý místo jsem vařil na dvakrát.dělal jsem to asi po 7cm nebo tak nějak.ale to vidíš na fotce jak jsou vlnky.Neboj,dával jsem bacha,i výztuhy jsem vařil po stejných kusech zhruba.celý jsem to nejdřív nabodoval a vytvaroval a pak vařil vždycky na protější straně jakoby do úhlopříčky
-> Mantrabeach: Děláš s COčkem velký pokroky Jen malá připomínka... podle toho jak je v jednom místě vidět na docela velký ploše zabarvenej plech od ohřátí tak si to nevařil postupně, ale po velkejch kusech, což ti ty ramena mohlo zkroutit do vrtule...pořádně to okoukni ať pak nemáš problémy...
jo a taky už mám složený všechny ramena na přední nápravu(jedno rameno na obrázku chybí),udělaný svisláky s otočákama takže se bude moct pomalu skládat přední náprava
Tak se teď večer nějak nudím doma.Šel jsem do dílny a vyztužil jsem vlastnoručně moje první podélný rameno.Na to že jsem to nikdy nedělal to dopadlo hodně dobře si myslím,ani sváry snad nebudu brousit.