skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124261 příspěvků (zobrazeno 102801 až 102850) od 06.12.2007 do 30.05.2025, založil/a iDawe
-> 105: drifting?
-> gabo000000: pobozkal sem ja :D

-> Syny: a kdo by pak zde resil autorsky prava? ... to by treba v Co prave poslouchate nebylo ani jedno video... nehlede na nasobne zvysenej transfer, jak pise Klubko, ted je hosting sice zadara ale...
-> 105: sssss ta co? si neico pobozkal alebo neico pobozkalo teba?
-> gabo000000: prevarovanej ... mensi havarka byla
-> 105: co mas s blatnikom?
-> Syny: se aji divim, zes tam dostal 11min. Je tam psany, ze se tam vleze max 10min. Hod tam nejaky tucani a hudbu ti nezakazou.
Bych rekl, ze na to virt asi nema dostatek prostoru a hlavne pripojeni
a navic, proc vymyslet a implementovat neco, co samo o sobe uz je celkem bez chyb a muze byt vyuzivany externe 
Bych rekl, ze na to virt asi nema dostatek prostoru a hlavne pripojeni

Já jsem včera hodil auto na špalky, sundal kola, vystříkal wapkou podběhy a spodek, odhalil pár prorezlej děr durch, pak jsem si vyměnil náhon tachometru kterej už dva měsíce nefungoval, preventivně jsem rozhejbal čtyřpístky a odvzdušnil brzdy a pak jsem trochu vyšroubil čudl kterej vede z posilovače na pedál. A hned pedál zabírá vejš. A za odměnu jsem se povozil asi 25km a pěkně jsem to bral u huby. ;-)
-> Syny: Když mě poprvé vypli zvuk, tak jsem to nahrál na stream.cz a zatím dobrý. Jinak když jsem tam nahrál zvuk od neamerického interpreta tak dobrý.
-> Syny: Když mě poprvé vypli zvuk, tak jsem to nahrál na stream.cz a zatím dobrý. Jinak když jsem tam nahrál zvuk od neamerického interpreta tak dobrý.
-> Syny: To by bylo moc náročný na pamět ne? Ale aspon by bylo za co utratit příspěvky na chod, který se chystám zaplatit 

-> U-Geen: Nepremejslel si o uploadovani videa primo na virt? Bez nakejch youtubu a podobne?
Udelal jedenactiminutovy video z Besin. Ale jelikoz sou na youtube svine, tak mi u toho vypli zvuk, protoze pry porusuje autorska prava, takze mam takovy pocit, ze casem vysechny ty videa co tam mam zakazou... No nic, je to skoda, ze se o nej nepodelim...

-> Dave - ten pátý: vsak je to sladke jak ho*no z nutrie

-> Dave - ten pátý: jak dělal co dělal vona dělala co sem měl dělat?

-> Kaprof-Los Koramos: Pan Košťal... "pane bože, co je to za sr*ky"

-> Klubko_:

-> Kaprof-Los Koramos: sem to stihl uz i smaznout
sem si az pak precetl, ze Apple ma 

-> Klubko_: to je dobrý ja si udělam nekdy vejlet na motorce do Časky ale dikes
-> Dave - ten pátý: pivo a rum
!

-> Dave - ten pátý: pivo a rum

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Řeknu ti, že já jsem ho tam sotva nandal - musel jsem použít dva šroubváky.
Takže ten kdo ho bude chtít, by měl začít chodit do posilovny...
-> Kaprof-Los Koramos: Já bych si dal jedno to méédium...

-> Kaprof-Los Koramos: Já bych si dal jedno to méédium...

Sláva nazdar výletu, z GARDEnpárty už jsme tu
Tak jsem zvlád přes 340km úplně bez problému... byly jsme v Hrocháči na letišti-- Chválim své autí za bezproblémový provoz

Tak jsem zvlád přes 340km úplně bez problému... byly jsme v Hrocháči na letišti-- Chválim své autí za bezproblémový provoz

-> Dave - ten pátý: kaviarový tousty

-> Dave - ten pátý: sem zvědav jak dlouho ti ta náušnice vydrží, já ji v mých začátcích dal na eMBargo na staz ve štilci a v budějicích si ji někdo přivlastnil

Byl jsem u kamaráda a ten mi opravil plechařinu na spotřebáčku. Kvůli pozinku do toho nechtěl vařit a tak to kladívkama vyklepával zpět. Řeknu vám, jeden z nejlepších v našem okolí v oplasti klempířiny. To co on dokáže, to by mě ani ve snu nenapadlo. Za dnešek mu moc děkuju!!!!
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jj

-> Kaprof-Los Koramos: palubek mám mraky tak si někdy přijed vybrat, za odvoz
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: škoda
já mám na zaloze po minulem majiteli z nepochopitelneho duvodu dvoudilne
asi byl línej sundavat kvuli radiu panel tak to fiknu a pak paskem sešrouboval k sobě

-> Kaprof-Los Koramos: ne e, byl na tom všade ošoupanej tjuningovej flock
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: nemělo pěknou palubku?hodila by se
nebo jen stredovej panel

dneska sem si máknul a připravi svět o další coupátko

Tak já dnes vykopal základy na budoucí garáž a ještě jsme stihli to vybetonovat,zítra se udělá beton na šaluňku a bude se čekat až to vytvrdne.A snad příští víkend by se mohlo už zdít
.Jo a dovyztužil jsem ramena na zadek.

dnes som si vyskúšal jazdu na prelisoch
a nemozem povedat ze by sa mi to nezalubilo

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jak jinak. Jsem nutně potřeboval 3 metráky písku. :o)
-> Fén: Jen tak volne sypanej? 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jo znám to samý ale jen s uhlím a hnojem od králíků

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Co je na tom divného, taky ho tam vobčas vozím. :o)
-> myschaak AZNP K.Hora: Pak este to mam jen z doslechu... Kamosuv znamej si jel skodovkou pro pisek a nechal si ho nasypat plnej kufr 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jj,já vozil suť ve furgonu....a taky jsem byl s jcb 3cx na betonárce pro beton-do lžíce

-> zidlik: pfuj eště že ja to mam doma v pohodě na tohle ba naopak otec je do toho taky blazen

-> zidlik: No tak to by kokot dostal tecku asi
Drevo na kapotu 
-> myschaak AZNP K.Hora:
To mi pripomina jak sme vozili hlinu transitem
(dodavka ne sklapec samozrejme)

-> myschaak AZNP K.Hora:

včera jsem přivezl trochu písku....bohužel bylo blbý auto(tam nakladačem,dolů lopatou
)

-> Matthes, záškodník z TechWebu: no tak to mas dobry...do me reje kazdej..a pak pride mamin zkurvenej pritel a nahazi me na kapotu drevo a kdyz zacnu nadavat ze me zkurvil lak tak me na to rekne aby ses neposral zty tvoji skodovky.(takze ja mam ted poskrabanou kapotu)..tady je tak možná vpohodě táta mladý ten na škodovku nedá dopustita furt si libuje jak ho škodovka nikde nikdy nenechala a jak se stim krásně krouhaj zatáčky
ale vostatní mě serou

-> zidlik: Tak u me rodice OK. Tata tak neutralne a mama nadsena jak to s favo motorem jede
Deda taky ok, jen babicka furt... proc si nekoupis nejaky novy auto, furt se v tom hrabes, stara plecka, tolik penez ste do toho uz dali...

-> zidlik: a to sis na to za tu dobu nezvykl,dneska má pro škodovku pochopení málo kdo a hlavně rodiče(já mám štěstí,že taťka se mnou názor na erko a stovky sdílí) ale od mamky to taky slyším věčně a o mladý nemluvím,ale určítě je to lepší investyce než chlastat,kouřit a vymetat bordely
-> Syny: a koukni se na to auto za 50 tisíc a ani litáky nemám
-> Syny: já taky studuju a za ten rok co mám rapida už mě stál skoro 50tisíc
...ale tak co mě to baví a vubec mě nemrzí že ty prachy dávám do auta

-> zidlik: Tak jim rekni, ze to sou tvy veci a tvy prachy a ze jim taky nekecas do toho co si kupujou :) Ja treba zjistil, ze do aut a za auta sem vrazil uz tak 100 000 a ze benzin cca 150 000 :) Takze utratit 250 000 - tedy 1/4 mega jen co se tyce aut za 4 roky - no klobou dolu :) Na to ze studuju slusnej vykon