skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124261 příspěvků (zobrazeno 102651 až 102700) od 06.12.2007 do 30.05.2025, založil/a iDawe
-> haso: pěknej rapid ještě pár detailů a můžu říct že mě ho ukrad

-> Nwkt: ok skusim to ale asi az po doksech ted se me nechce..ale karbec to chce udelat nak urcite u tohohle je cejtit ze ten motor hrozne brzdi

-> haso: NJ koukám i ta protekční značka 

-> Nwkt: majitelia aut sedia v podniku asi 10metrov nalavo...
-> haso: jasně že to vzadu a ne ta plečka s upadlou střechou

-> haso: este doplnim, rapid je libovka, velmi pekne a decentne spraveny...a ta kuriozita...ked je pekne pocasie majitel jazdi na Š Rapid, a ked prsi, snezi alebo nieje pekne tak jazdi na ciernom BMW X5

-> haso: Obě zaslouží odtah 

-> zidlik: Mam to u auta
tak já dnes došteloval rapida stejně to ještě chvíly bude trvat než si ten motor sedne ale asi by to chtělo nák přetryskovat karbec..ale jinak jede pěkně...kdo máte fabku na karburatoru jak to mate natryskovaný kdyžtak do SZ
-> Šemik : -> gabo000000: gratulace ;-)
-> gabo000000: -> Šemik : Gratulace hoši

-> gabo000000: -> Šemik :

-> Kaprof-Los Koramos: Nepodcenuj gabika.

-> Kaprof-Los Koramos: Nepodcenuj gabika.
-> Kaprof-Los Koramos: diky..stalo to najvac asi nervov:D
-> gabo000000: gratulace kolik to stalo?

zmaturoval sooom

Složil jsem dneska maturitu i s vyznamenánim

prave jsem objednal svody na Favo, stary vypovedely sluzbu
Apple STS Chvojkovice-Brod 18.05.09 22:32:11 napsal:
→ minno: twe, tohle mi donýst do práce tak tě vyrazím,
to bude zvlněný
Přesně tak... Jestli byly orezlé tak to měl nechat opískovat... Bylo by to lepší...
Dave - ten pátý 18.05.09 22:27:02 napsal:
→ doly120-ten třetí:o): Asi na dřevo…
Tady de spíš o to že je to zbytečný to brousit až na plech... Jen korozi... ale brousit zbytečně dobrou barvu je zbytečný...
→ minno: twe, tohle mi donýst do práce tak tě vyrazím,
to bude zvlněný

Přesně tak... Jestli byly orezlé tak to měl nechat opískovat... Bylo by to lepší...
Dave - ten pátý 18.05.09 22:27:02 napsal:
→ doly120-ten třetí:o): Asi na dřevo…

Tady de spíš o to že je to zbytečný to brousit až na plech... Jen korozi... ale brousit zbytečně dobrou barvu je zbytečný...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: A to si neviděl sklep
Ted se tam teda nikdo ani nedostane, pač hned za vrátkama je položenej motor 
A v obejváku u mámy mám zadní a boční nový skla

A v obejváku u mámy mám zadní a boční nový skla

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: brúsené bolo len to a tak, ako a koľko bolo treba, ver mi....

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Měl bych takovou "maličkost" Zadní blatník na 405 + možná jedny dveře.

-> Dave - ten pátý: melouchy beru, jen ted shánim prostor kde tvořit, páč do práce nelze, a navíc tam zejtra nesu výpověd
minno.. páč to drhneš nepravidelně, a naprosto zbytečně , navíc ten plech akorát vyhřejváš takže se nepatrně kroutí, aby to pak k něčemu bylo dá to pořádně lakýrníkovi zabrat, když se na to vyprdne tak výsledek bude strašnej
minno.. páč to drhneš nepravidelně, a naprosto zbytečně , navíc ten plech akorát vyhřejváš takže se nepatrně kroutí, aby to pak k něčemu bylo dá to pořádně lakýrníkovi zabrat, když se na to vyprdne tak výsledek bude strašnej
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: prečo by to akože malo byť zvlnené?
-> Klubko_: bylo pridreny lozisko na setrvaku nakonec ;-) ale vymenil sjem to komplet ;-) promazal a chodi to nadherne ;-) krasne z ostra zabira a seslapavat jde jen o trosku hur ;-) tendle pritlacnak ma trochu jinou technologii nez ty stary ;-)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Ty stříkáš? Nechtěl by sis udělat melouch?

-> doly120-ten třetí:o): trochu tunig ;-)
a dnes mi volal budoucí zaměstnavatel že od srpna můžu nastoupit, paráda, a odpo sem doodstrojil rapida a za pomocí kluků kastli hodil na vozík
kovošrot už čeká 

-> stika87: mi (nebo sem vsem) pak poreferujes, jak tuho ti de s novym pritlacakem pedal
-> minno: twe, tohle mi donýst do práce tak tě vyrazím, to bude zvlněný

-> doly120-ten třetí:o): Asi na dřevo...

-> minno: To si brousil na holý plech?
-> stika87: Co to je za spojku? To není klasika ne?
-> stika87: Co to je za spojku? To není klasika ne?
-> tunerlada: a jaká bude na konec ta barva?
spojka je tam ;-) loziska tez, lamela taky, olej taky takze to ma komplet a jede to jak swtizarky :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nevíš co je dobré

-> doly120-ten třetí:o): Fujtajxl rizeto 

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Mnam:) dlouho sem neměl

Co som dnes urobil? Rizoto. 

já konečně hodil po dlooouhe době auto na kola a nastartoval
brm brm pojede se na lak

-> Borin - Král tuzerů: Dal bych to mistrovi ve škole at mi to udělá

-> doly120-ten třetí:o): Ten časpis mám někde v hromadě s cca 100 dalšíma...ale předem ti říkám že sám doma bez frézy to neuděláš...
-> Borin - Král tuzerů: Máš ještě ten výkres??

-> Dave - ten pátý: a že to byl boj
ještě tam něco cvaká asi mě mlátí klika vo sací koš ale bůh ví ale to už sou dodělávky
ještě sehnat novej rozdělovač koupit baroskop a udělat technickou
(ta je podmáznutá)

-> zidlik: Hezkýýýýý!!! Nakonec se přeci dočkal...

trááááááááádáááááááááááááá
á už to jede :-) krása takovej kultivovanej chod akorát to na volnoběh maže a ve vyšších to nemaže
ale to je zkurvenym baroskopem..musim koupit nnovej....a je to hrozně tichý to ani neslyšim...to bude těma posranejma hydroštelama