-> Kaprof-Los Koramos: -> LuisiLe: -> Tampajs: no kluci....nebudu vás trápit.....jen měním blatník ....aneb ten kdo jezdí v zimě jako prase,má na jaro práci zase
dnes mi kámoš navařil výztuhy dle L/A na šikmé a podélné ramena a já si to hezky obrousil,příští týden půjde vše k zad.nápravě do pískovny,lakovny:-),pak se někdy chytnu přehození,ale asi až po sezoně
-> Pavel P..: no likvidátor si celé auto nafotil, dokonce měřil i hloubku dezenu pneu, ale jediné co mu nešlo do hlavy bylo 60 000 na tachometru, nějak to nemohl překousnout že to má najeto jen tak málo
-> Syny: jenom já zase přijel busem. Spíš b mi zajímalo čí je ta stovka před borskejma kolejema. Na okně 110r.cz a nějaký kluka už sem ve škole potkal s trikem eR webu
-> Tuner#2: no né já nemyslel účtenky za nový díly který bych použil na opravu ale účtenky za díly investovaný do auta který na tom autě už byli před nehodou a který chci proplatit když to dal jako totálku....
-> petr s: já mu to řikal že opravu vidim tak na 10tis minimálně... a on že mi pojišťovna těžko zaplatí 20let starou kapotu jako novou atd...
-> Pavel P..: Petr to myslel tak, že Ti nezaplatí účtenky za nové díly co by šli na auto při opravě. Když je to totálka, tak prostě zbytková cena auta a hotovo.
-> petr s: no počkej on řikal že mám doložit že na tom autě byl novej blatník atd... abych jim poslal účtenky že to započítaj.. tak to si jako ze mě dělal prdel bo co?
-> petr s: no on to tam navrhnul že prej dostanu víc než na opravu...... ikdyž jsem s tim nesouhlasil tak to tam stejně nechal, tak jsem tam volal a mel by se mi ozvat aby mi to vysvětlil kde jsou započtený díly který jsem doložil jako nový.
-> Pavel P..: Hmm, tak to je síla, ale tak ono co se dá čekat v době eko poplatků to auto opravdu nemá cenu. Dneska už i Favorit je prakticky bezcenný NJ dělaj to pro lidi...