pepek370 20.05.09 20:24:02 napsal: → Zeke-ten šestý: no když to pořádně neodizoluji tak muže být i bazén , ale jinak to bude montážní jáma
Co jsem slyšel, tak prej dneska před kolaudací nejde udělat montážní jáma?! Známej staví RD s garáží a prej ji tam bude dělat až po kolaudaci, páč mu ji nedovolili (prej je to nebezpečný či co ) tak by mu to s ní neskolaudovali...
-> Petuli: A proč to neděláš dle dokumentace L/A ktzerá je běžně ke stažení na netu? Jestli to jsou jen body, tak by to neměl být problém, ale já tam vidím celý vyhřátý flek a to je špatně.
Co se zlomeného ramena týče, tak Syny tvrdí, že to je bolest vlečky (JOKE) ale opravdu to tak být nemá, protože v tom míste to zlomení hrozí.
-> Tuner#2: tak já ještě neviděl zlomené šikmé,ani jsem o tom neslyšel,ale možná máte pravdu,mám to asi dle VAS blbě.Mám to prostě po obvodu pobodované a dělal jsem to podle těch,co mám ted v Rapidu.No určitě je nevyhodím
-> MOLSO: musel sem vas trochu poškádlit ...blatník byl pokrčený tak sem se dokopal k jeho výměně....při té příležitosti pujde nový chrom nárazník dopředu a na zadek se zrovna nlakuje LR vana...tak jsem zvědavý na výsledek
-> Petuli: Po celém to být na šikmém nemá, hlavně ne v tom Véčku, jinak hrozí až zlonení ramena u toho provaření. I já to nemám úplně správně, ale mám tam naštěstí jen body (před těma x lety to tady pořádně neměl nikdo), ale už jsem viděl to Véčko provařené úplně a to je špatně a u Tebe to taky tak vypadá
-> Matthes, záškodník z TechWebu: víš,mám to obvařené po obvodu dokola,ale po kouskách aby se to nezkroutilo,zbytečně svaru navíc tam nemám,opravdu.Myslíš,že to mám jako blbě navařené?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ahoj no jinak to nešlo,na 1.fotce je to správně,dostal jsem výztuhy naohýbané,takže sedly perfektně,jinak ani dát nešly,koukni pořádně na foto,kde mám text
-> Kaprof-Los Koramos: -> LuisiLe: -> Tampajs: no kluci....nebudu vás trápit.....jen měním blatník ....aneb ten kdo jezdí v zimě jako prase,má na jaro práci zase
dnes mi kámoš navařil výztuhy dle L/A na šikmé a podélné ramena a já si to hezky obrousil,příští týden půjde vše k zad.nápravě do pískovny,lakovny:-),pak se někdy chytnu přehození,ale asi až po sezoně
-> Pavel P..: no likvidátor si celé auto nafotil, dokonce měřil i hloubku dezenu pneu, ale jediné co mu nešlo do hlavy bylo 60 000 na tachometru, nějak to nemohl překousnout že to má najeto jen tak málo
-> Syny: jenom já zase přijel busem. Spíš b mi zajímalo čí je ta stovka před borskejma kolejema. Na okně 110r.cz a nějaký kluka už sem ve škole potkal s trikem eR webu
-> Tuner#2: no né já nemyslel účtenky za nový díly který bych použil na opravu ale účtenky za díly investovaný do auta který na tom autě už byli před nehodou a který chci proplatit když to dal jako totálku....
-> petr s: já mu to řikal že opravu vidim tak na 10tis minimálně... a on že mi pojišťovna těžko zaplatí 20let starou kapotu jako novou atd...
-> Pavel P..: Petr to myslel tak, že Ti nezaplatí účtenky za nové díly co by šli na auto při opravě. Když je to totálka, tak prostě zbytková cena auta a hotovo.