-> David29: No tak vidiš, to sis dával jenom důvod k tomu aby ses mohl pořádně vožrat ne? Jinak taky chodim za "modela" na stříhání, ke skoro švagrový a mam občas bobky jestli se jí povede mě ostříhat
-> David29: Tak jestli to dobře chápu, tak ona tě jakoby přehlížela jako kluka, ale jako kamaráda tě měla ráda...? Taky jsem to zažil kdysi v pubertě a pěkně mě to občas sralo, ale je to pryč a jsem rád
-> David29: Jakej potom máte vztah? Jestli jako kamarádi, nebo hodně dobrý kamarádi Nebo jestli jste spolu chodili? Hlavně se vyspi z toho ferneta a zejtra až ti bude dobře, někde k večeru Tak si to nech pořádně projít hlavou a rozmysli si jak to bude dál, jestli to s ní chceš dál zkusit... Druhej háček bude jak na ten dnešek bude reagovat ona
-> Mr_Kubas: Gšechno bylo v pohodě... měli jsem naplánováno, že spolu pojedme na hrocháš, na corsa-sraz (má corsu), nebo že dokonce by v červenci u nás cjcvíli bydlela, mezitim co jim bodou rekonszruovat byt... Prostě nejlepší kamarádi co můžou bejt... a já to všechno zničil jenom kvůli sobě..Já se bojim, že tohle byla ta práva... jenže ona mi tu šnaci nedala...
-> David29: Jo ženský někdy dokážou potrápit, já jsem si vybral dobře a zatim spolu bydlíme něco přes rok a téměř bez hádek, akorát občas když remcá, že se ji nechce vařit JOKE!
-> David29: Tyve, co se prosim tebe stalo? Po osmi letech, no to muselo bejt něco vážnýho Chlape držim palce v rekonvalescenci(nebo jak se to píše)....
-> Syny: pro dobrotu na žebrotu..... někomu něco vozíš, sháníš, kupuješ a když ty pak od něj něco potřebuješ tak kouká jak by na tobě ještě vydělal....
-> Tom.t: Pul milionu do zejtra No ne, me to je jedno, ale ze tedy pises, ze za tu malou cenu mu to uz vubec nepovezes... Tak pokdu jezdis nekde pobliz, tak to snad neni takovej problem ne?
ja sem o vekendu připravoval na uskladnění .. čistil a ten nesmysl, čim sem měl napatlany prahy a defacto pul auta .. stihl sem po chvilkách zatím jen prahy .. a radosti ze "zaručeně nevyvařovaného auta" mám víc, než dost
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ako komu vyjde zvykne byt po dva predmety za den max ja mam zajtra len matiku a stredu slovencinu .. tak mi to vyslo inac sa maturuje na skole 4 dni .
→ Tomo – DK: Krásne a mohol by si dát aj ceny kolko by asi to
stalo ??ceny su dohodou ... samozrejme ked je nieco len par kusov ... a su narocne tak cena je vysia ... ale ked tych kusov je viac ... tak sa aj viac podari :) o co mas zaujem ? alebo co chces dat urobit ? :)