skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124233 příspěvků (zobrazeno 102101 až 102150) od 06.12.2007 do 25.05.2025, založil/a iDawe
-> gabo000000: Ale máš tam větší pořádek jak já
-> Klubko_: jako ohniva cara :) asi tam loupnu zase favo :)
-> petr s: som si toho vedomi..ale dnes som upratoval:D:D
-> Turda: no vies..uz ma nezaujma pocuvat nazory inych..vies..lepsie 1 citit a vidiet ako 1000x pocut alebo citat...chcem to citit a hlavne vidiet ake to je s velkym a ake s malim kanalom
-> Klubko_: auto myslis? jasne..v pravo v zadu nemam pero
-> Turda: no vies..uz ma nezaujma pocuvat nazory inych..vies..lepsie 1 citit a vidiet ako 1000x pocut alebo citat...chcem to citit a hlavne vidiet ake to je s velkym a ake s malim kanalom
-> Klubko_: auto myslis? jasne..v pravo v zadu nemam pero

-> Mr.Lumpy: nechám to tak.......nic víc nic míň.....chtěl sem takový nádech sportovní glsky...takže lemování a vše ostatní tam zustane
-> Zeke-ten šestý: byl jsem najetej pravym přednim kolem
-> Nwkt: jo tak.
-> stika87: no a tak jak to jede?
-> stika87: no a tak jak to jede?
-> Nwkt: a tos tam parkoval?
-> Klubko_: přesně jak píše -> Nwkt: ... U nás za to dali dokonce botičku...
-> Klubko_: Na obrubníku? Já to měl od městskejch tupců za 400,-
doly120-ten třetí:o) 27.05.09 21:40:03 napsal: → Zeke-ten šestý: Víš o tom že bys na patníku neměl stát?
proc?

jinak vcera pridelani motoru ;-) 136 plna vitaminku :)
-> Evž@: nebo nějak "olemovat" tu vanu
Zase jsem se v tom vrtal :) tece mi nekde hadica svina :)
Zeke-ten šestý 27.05.09 21:40:13 napsal:
Zadny áčka to cumite co?

To mám taky
-> Zeke-ten šestý: Jen aby to nebyly výmluvy
Zadny áčka to cumite co?

To mám taky

-> Zeke-ten šestý: Jen aby to nebyly výmluvy

-> doly120-ten třetí:o): a vis jak blbe se na ten obrubnik taky zajizdelo? :D ale kdyby to stalo na silnici,tak se to blbe zvedalo
Zadny áčka to cumite co?

-> Zeke-ten šestý: Víš o tom že bys na patníku neměl stát?

-> radekp: jj..tak možná kdyby tam nebylo to lemování tak by to líp splynulo jako celek.....ale myslim že to není tak strašné jak se zdá
-> Evž@: I na užovce bude vana vypadat pěkně, ale potom už se k tomu nehodí ty chromy....Resp. nerezy
-> tunerlada: To tam necháš ty okna?:)
Jinak,blbá práce co? Ta příprava pod lak...
Jinak,blbá práce co? Ta příprava pod lak...

jinak připravuju auto na lak
neska sem si hrál z blatníkem o5

-> Evž@: moc pěkný
kdyby měl někdo zájem mám doma tu samou vanu tak bych ji klidně pustil

Matthes, záškodník z TechWebu 27.05.09 20:29:36 napsal: → Klubko_: To ma schvalne… kdyz do toho sedne tak se to narovna…tak to je moc
ROFL

Heeej a ja doufal ze budu jedinej co ji bude mit na uzofce s uzofkovejm lampama :) Ale aspon vim jak to vypada :)
-> Klubko_: To ma schvalne... kdyz do toho sedne tak se to narovna...
-> Evž@: pěkný... 

-> gabo000000: nemas to nejak nasikmo? 

Konečně vana na svem místě....trochu nezvyk co....na užovce
....ale mě se to líbí

-> gabo000000: ty ty furt experimentuješ....jede to nějak už nebo co je??? to je samá hlava tady a nic jinýho

-> gabo000000: Taky tam máš pěknej bordel
a druhy experiment v porovnani s prvym
-> Tuner#2: já to řezat nebudu a navíc v garáži mam asi největší rovinu z celýho dvorku. ale tu druhou pružinu vyměnim až s tim vyjedu protože sem si tam naposled zaparkoval tak blbě že se na druhou stranu prostě nedostanu ale tak snad do konce tejdne bude hotová náprava takže už to popojede
-> havlik: NJ ale tvrdší ještě než já ty 320mm.
Hlavně s tím vyjeď na rovinu a vyměň i tu druhou než začneš řezat.

-> Tuner#2: no a to si vem že já mam vzádu 295tky
edit: sem ti řikal že žlutá je dobrá a že k tomu hnědýmu autuz je to docela fajn
edit: sem ti řikal že žlutá je dobrá a že k tomu hnědýmu autuz je to docela fajn
-> havlik: Zadek si nesedá vůbec, tak jak to posadíš na zem zhoupneš to, popojedeš a změříš, tak to už zůstane. Předek si sedá dlouho, mám už přes 1000km a ještě si to po Doksech trochu sedlo.
Jinak Ty wole, on má fakt ty ramena žlutý kopírák jeden
Jinak Ty wole, on má fakt ty ramena žlutý kopírák jeden

-> Matthes, záškodník z TechWebu: no měl sem to podepředný pod ramenem a pod práhem sem měl trámy a jak sem zvedal rameno s tou novou pružinou tak se tak divně kroutil:D
eště sem začal skládat přední nápravu akorát sem půlku věcí zase zapomněl doma:) ale už tam sou tvrdý silentbloky a je s nima moc prima práce
-> havlik: No ja myslim ze nic nenajel...
A jak ohl hever?

-> Matthes, záškodník z TechWebu: nic:D ale málem sem ohnul hever:D
-> vaclav785: No pokud myslíš ohnostroje tak jdu na přehradu naše představení si nenechám ujít uvidím jak se kluci letos vytáhnou

-> havlik: Achjo
A kolik si na tom najel?