-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): tak jazdi predpisovo..teda 90 a pod:D spravme si mesacny rozpocet...kludne sa ti postavim zoci voci...kadeta nikto neda dole:D
-> David29: -> Tomo - DK: isiel som auto prebehnut na letisko kusok od MT som si nebsimol ze tam bol zakaz vjazdu ,lebo doteraz tam chodili bezne vsetci ,ale nedavno tam dali tabulu a tu som si nejako navsimol ,ked som odchadzal tak na konci roviny si ma pekne pockali a uz som platil
este dobre ze len tych 16€ ,najprv chceli 50€ ze nemam tak mi zobere vodicak a do 15 dni musim zaplatit tak to by ma asi jeblo ...
waaa..bol som dnes otestovat kadett s 5q...som happy..bohovske to je...teraz uz podla man bude nezmysel hovorit o niecom ako spotreba:D idem sa pretekat na spotrebu s babetou:D
-> U-Geen: no tak znak audi na nich je:)) každopádně pasujou tam a destičky sem kupoval na oktávku a taky tam pasujou:D ale můžu machrovat že mam brzdiče z TTčka
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Kámoš před pár lety měl frézou odstranit v neděli večer před fabrikou na parkovišti napadnutýho asi 30cm, parkoviště bylo uplně prázdný akorát vrátnej měl uprostřed zaparkovanýho trabanta. A tak kámoš jezdil takdlouho kolem trabanta až ho frezou celej zafoukal. Celý parkoviště uklizený a uprostřed dvoumetrová sněhová hromada s trabuchem uprostřed.
v práci sem nandl a komplet nastrojil motor do feldy po celolaku, a odpo musel vyměnit vodní pumpu na spotřebáku, trochu se to protáhlo páš sem utrhnul šroub v bloku a ani vytahováky nepomohli, ale už to zas chrochtá
-> RON: to mi pripomina ako otec spominal, ze triednemu na strednej odniesli noveho trabanta s kamosmi na nejake schodiste pri skole... a kedze sa nikdy nedozvedel, kto to bol, este im aj nejake peniaze zaplatil, ked mu to potom zniesli dole na cestu
-> Matthes, záškodník z TechWebu: planuju 4pisty a zadny desticky pilovat nebudu, rucka bude zachovana, zajimavy co?
-> Gryzly: tuhle stranu mince znam, nicmene to asi uplně není Havlikuv problém
-> U-Geen: sry jsem blb :)
ale ona čtyřnásobná pravděpodobnost prasknutí gumičky mi přijde stále stejně vtipná, může mi tedy Mathes odborník vyčíslit jaká ta pravděpodobnost je třeba s jednotkou prasknutí/km nebo prasknutí/motohod(motorok
, motostoletí? :D)
-> m8rinek: funkce u kotouče je stejná, destička sevře disk. napojit lanko na brzdič je hračka a u páky mezi sedačkama nemusíš vůbec nic měnit, dají se použít i původní lana. zatímco s kapalinovou ručkou, musíš tahat trubky a hadice od páky k oboum kolům, a mezi sedačkama ti bude trčet nádobka s brzdovkou, navích musíš páku předělat na např spojkovej váleček.
-> m8rinek: Jesi nechapes zakladni princip ze s poctem tesnicich segmentu se zvysuje rizikovost tak jsi ud ty. Samozrejme ze to nema vyznam moc resit, obzvlast u zavodaku. Kazdopadne davat 4p dozadu a vzdycky pri vymene pilovat desticky je ptakovina, to radsi priplatit za toto. S tou bezpecnosti sem tady myslel tu rucku hlavne.